×

2021 Hangi Kripto Para Alınmalı?

2021 Hangi Kripto Para Alınmalı

2021 Hangi Kripto Para Alınmalı?

Sanal paralar arasında en çok öne çıkanlar kendilerini belli etmeye başladı. Bitcoin’ in birinci sırada yeri kesinleşti ve hiçbir firma ya da sanal para onun yerinden edecek gibi durmuyor. Hemen arkasından gelen Ethereum coin de kolay kolay yerinden ve sıralamasından vazgeçecek gibi değil.

Tam 1400 adet dijital para çeşidinin bulunduğu kripto para piyasasında muhakkak önümüzdeki yıllarda elemeler gerçekleşecektir. Bu elemelerden yatırımcıların ne kadar zarar edeceği bilinmiyor ancak kimlerin piyasadan silineceğini tahmin etmek çok da zor değil. 2021 Hangi Kripto Para Alınmalı sorusu sahipleri en güvenilir coin arayışında.

Uzun Vadeli Coin Yatırımı

Başarılı bir altyapı çalışması bulunmayan şirketlere ait dijital para birimleri içi boş dış çekirdeği olan meyveler gibi zaman içerisinde çürümeye mahkûm olacak. Sadece kendisine değil yatırımcısını da zarar verecek olan bu coinlerden sakınmak için kripto para piyasasında sahip olduğunuz kripto paraların sahibi şirketlerine ait yasal web sitelerine takip ederek başlayabilirsiniz. Yatırımlarının devam edip etmediğini kontrol etmek gerekir. Uzun vadeli coin yatırımı için düzenli kontrol çok önemli.

Bu içi boş meyve çekirdekleri olarak tabir ettiğimiz şirketler piyasadan silinmeden önce mümkün olduğunca çok fazla para toparlayabilmek adına sessiz kalıp, yatırımlarını bir süre durduracaklardır. Yatırımlarını azaltarak geride kalan veya piyasa değerini yükseltmek gayesinde olmayan şirketleri anlamak için düzenli olarak web sitesi yayınlarını takip etmek en güzel yöntemlerden biri sayılabilir.

 2021 hangi kripto para alınmalı: Niş şirketler öne çıkacak! Yapmış oldukları farklı niş piyasa avantajları, kampanyaları, faydaları ile zaman içerisinde ön plana çıkacaklardır. Böyle küçük şirketler hayatta kalmak için çok çalışırlar ve çabalarlar. Bu şirketlerin belirlenip zaman zaman takip edilmesi daha çok kazanmak isteyenler için avantajlı bir duruma dönüşür.

2021 Hangi Kripto Para Alınmalı

En Çok Kazandıran Kripto Paralar

Şimdiye kadar yatırımcısını üzmemiş pek çok dijital para bulunuyor. Hepsini saymak mümkün değil ancak geçmişte en çok kazandıran kripto paralar için birkaç isim vermek fena olmayacak.

·         Bitcoin Blockchain

·         Ripple

·         Ethereum ETH (2014)

·         Litecoin LTC (2011)

·         Cordano (ADA)

·         Polkadot (DOT)

·         Bitcoin Cash BCH (2017)

·         Stellar XLM

·         Binance Coin BNB

·         Tether USDT

·         Monero XMR

Aslında liste çok daha uzun ancak birkaç tanesini inceleyebiliyoruz. Bitcoin için doygunluk noktasına yaklaştığını söylemek mümkün. Bunlar yıllar içerisinde en çok kazandırmış firmaların kripto paraları olarak güvenilirlik bakımından daha az risk taşıması nedeniyle oluşturulmuş bir liste.

Geleceği Parlak Kripto Paralar

Geleceği parlak kripto paralar için grafik işlemcili birimi (GPU) bilimcileri yükselişe geçecek olan kriptoları analiz etmeye yarıyor. Bu tamamen sosyal olayların veya pazarlama hilelerinden bağımsız olan tahminler. Yani tam olarak güvenilir değil.

Geleceği parlak kriptolar niş hizmet sunan firmalar olacak. Yapılan ortak çalışmalar, birleşmeler, niş hizmet veya fayda sunumu yapanlar ayakta kalanlardan olacaktır. Bu açıdan sanal para ayıklaması yapmak için gerçekten iyi bir araştırmacı olmak gerekir.

·         Tek tek firma geçmişi incelenerek

·         Grafikleri incelenerek

·         İstikrarları ve düzenli yatırımları takip edilerek

·         Piyasa analistlerinin firmalar hakkındaki yorumları takip edilerek geleceği parlak dijital paralar belirlenebilir. 

Yükselmesi beklenen Kripto paralar 2021 yılı içerisinde birçok firma tarafından yapıldı. Herkesin görevi bu listeleri takip etmek olsa da spekülatif haber olma olasılığı da unutulmamalıdır.

Buna göre Chainlink, Sushi, Binance BNB, Polkastarter ve Matic bu yıl içerisinde ilerleme kaydedecek. Bu iddianın sahibi ise dünyaca ünlü analist Melker. Bu yazıda verilen bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum gönder