×

Erkeklere Karşı Nasıl Davranılmalıdır?

Erkeklere karşı nasıl davranılmalıdır

Erkeklere Karşı Nasıl Davranılmalıdır?

Erkeklere karşı nasıl davranılmalıdır sorusu, kadınlar arasında klasikleşmiş sorulardan birisidir. Yeni bir ilişkiye başlayacak olan kadınlar, karşı tarafa nasıl davranmaları konusunda merak ettiklerini çeşitli siteler üzerinden araştırmaktadır. Çıkan sonuçlar, erkeklerin hoşuna gidebilecek davranışlar olmakla birlikte kadınların uygulaması gereken hareketler olarak da değerlendirilmektedir.

Kadınların, erkeklere karşı göstermeleri gereken davranışlar, erkekleri anlamanın en iyi yolu olarak da görülebilmektedir. Hem karşı tarafı anlamak hem de ilişkiyi daha sağlıklı hale getirebilmek adına gösterilmesi gereken davranışlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Fikrini almak
  • Amaçları için destek olmak
  • Yeni fikirlere açık olmak
  • Özür dilemek
  • Söylediklerini dikkate almak
  • Beğendiğini ve takdir ettiğini göstermek

Erkeklere karşı gösterilmesi gereken bu tavırlar, pek çok kadının uyguladığı adımlar olarak bilinmektedir. Kadınlar, hayatında olan erkekler için bu davranışları sergilemekte ve ilişkinin ömrünü uzatmaktadır. Aynı zamanda bu tip davranışlar, erkeklerin hoşuna gitmektedir. Bu mutlulukları ise ilişkiye doğrudan yansımaktadır. Her bir önerinin detaylı açıklamaları ise aşağıda başlıklar altında anlatılmıştır.

Erkeklere karşı nasıl davranılmalıdır

Fikrini Almak

Erkeklere nasıl davranılır sorusu, günümüzde pek çok kadının incelediği konulardan birisi haline gelmiştir. Kadınlar içinde bulundukları ilişkinin daha uzun soluklu olmasını tercih etmektedir. Bu istekleri doğrultusunda da uygulamaları gereken birkaç yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde hem ilişki daha sağlıklı olacak hem de daha uzun sürecektir.

Erkekler, bir durum karşısında kendi fikirlerinin alınmasından oldukça memnun kalmaktadır. Kadınlar, en ufak kararlarında dahi partnerlerinin fikrini alarak onların da gönlünü hoş etmeli ve ortak bir yol bulunmasını sağlamalıdır. Aynı zamanda fikir alma konusu, karşı taraf için de geçerli olan durumlar arasında yer almaktadır. Her iki taraf da saygı çerçevesi içinde fikir alışverişi yapmalıdır.

Amaçları İçin Destek Olmak

Erkeklere doğru davranmanın sırları başlığı altında sıralanabilecek pek çok püf nokta bulunmaktadır. Kadınlar, duygusal halleri ve sakin tavırları ile önerilen bu uygulamaları yerine getirerek partnerlerinin mutlu olmasını sağlayabilir. Aynı zaman ilişkinin daha sağlıklı ilerlemesi için de bu tarz önerilerin dikkate alınması son derece önemlidir.

Erkekler, bir hedefe yönelik çalışmalar yaptıkları zaman eşleri tarafından destek görmeyi tercih etmektedir. Örneğin;

  • Bir proje üzerine çalışmak
  • Geleceğe yatırım yapmak
  • İş konusunda farklı alanlara yönelmek
  • Ara/ev gibi büyük harcamalar yapmak

Erkeklerin amaçları arasında yer almaktadır. Bu tarz girişimlerin kadınların desteği ile çok daha iyi noktalara geldiği bilinen gerçekler arasında yer almaktadır. Bu nedenle hem partnerinizin mutlu olması için hem de amaçlanan işin gerçekleşmesi için destekçi olmanız gerekmektedir.

Yeni Fikirlere Açık Olmak

Erkeklere nasıl davranmalıyım veya erkekler nelerden hoşlanır gibi pek çok soru, neredeyse tüm kadınlar tarafından merak edilen detaylar arasında yer almaktadır. Kadınlar, bulundukları ilişki içinde karşı tarafı mutlu edebilmek adına pek çok detayı incelemektedir. Sunulan bazı öneriler ise kadınların başlıca uyguladığı yöntemler arasında yer almaktadır.

Örneğin, eşiniz veya sevgiliniz ortaya bir öneri attığında kesin dille reddetmek yerine üzerinde düşünmeniz çok daha doğru olacaktır. Yeni fikirlere açık olmanız, parterinizi mutlu etmekle beraber sizin de mutlu bir ilişki yaşamanızı sağlayacaktır. Bu nedenle ortaya atılan fikirlerin aklınıza yatması için bir süre istemek ve uygun dille yanıtlamak çok daha doğru bir karar olacaktır.

Özür Dilemek

Kadınlar, bir ilişkiye başladıkları zaman erkeklere karşı nasıl davranılır sorusu üzerine pek çok inceleme yapmaktadır. Gerek kadın yorumları gerekse de araştırma sitelerinde sunulan bilimsel öneriler, başlıca göz önünde bulundurulan detaylar arasında yer almaktadır.

Kadınların çoğunun kaçındığı ve karşı taraftan beklediği bir davranış olan özür dilemek, aslında kadınların da uygulaması gereken davranışlar arasında yer almaktadır. Kadınlar, daha duygusal olduklarını ve ilgi istediklerini savunsa da hata yaptıkları zaman karşı taraftan özür dilemesini bilmelidir. Aynı zamanda bu davranışı gerekleştirdikleri takdirde partnerinin yoğun ilgisi ile karşılaşacakları yüksek ihtimalli bir gerçektir.

Söylediklerini Dikkate Almak

Erkeklere karşı nasıl davranılması gerekir sorusunun bir diğer yanıtı ise onların söylediği veya önemsediği konuları dikkate almak olacaktır. Kadınlar, içinde bulundukları ilişkide karşı tarafı mutlu etmeye çalışmaktadır. Bu nedenle de uygulayabilecekleri pek çok ipucu bulunmaktadır. Kadınların uygulayabilecekleri ipuçlarından bir tanesi de erkeklerin düşüncelerini dikkate almak şeklindedir.

Örneğin bir fikrin savunulması veya bir önerinin sunulması gibi her ilişkide olabilecek durumlara karşı kadınların daha ılımlı olması önerilmektedir. Erkeklerin sert tavrı karşısında ortamı yumuşatarak karşı tarafın fikrine saygı duymak çok daha doğru bir tercih olacaktır. Aynı zamanda bu şekilde gösterilen davranışların sonucunda ilişkinin daha uzun soluklu olduğu görülebilecektir.

Beğendiğini ve Takdir Ettiğini Göstermek

Erkeklerin hoşuna gidebilecek davranışlar, kadınların ilişki içerisinde uygulaması gereken davranışlar olarak değerlendirilmektedir. Erkekler, kadınlardan pek çok konuda adım beklemekte ve bunu her fırsatta belli etmektedir. Kadınların erkeklere karşı gösterebileceği davranışlardan bir tanesi de onları beğendiklerini ve takdir ettiklerini belli etmek olacaktır.

Örneğin bir iş başarmış olan veya herhangi bir alanda üstünlük sağlamış olan erkekler, partnerleri tarafından takdir edilmeyi beklemektedir. Bu davranışın bir ortamda dile getirilmesi ve belli edilmesi ise erkeklerin çok daha hoşuna gitmektedir. Bu tarz detayların kadınlar tarafından dikkate alınması ve uygulanması, ikili ilişkilerin çok daha sağlıklı olmasını ve aynı zamanda uzun soluklu olmasını sağlayacaktır.

Yorum gönder