×

Erkeklerin Sevmediği Flört Hareketleri Nelerdir?

Erkeklerin Sevmediği Flört Hareketleri Nelerdir

Erkeklerin Sevmediği Flört Hareketleri Nelerdir?

Erkeklerin Sevmediği Flört Hareketleri Nelerdir? Erkeklerin flört sinyalleri birçok kadın tarafından yanlış anlaşılır. Günümüzde gerek kadınlar, gerekse erkekler karşı cinsleri hakkında aslında doğru olmayan çok sayıda ön yargıya sahiptir. Her ne kadar bu durum çoğu kişi tarafından tahmin edilse de, üzerine çoğu kişi düşünmez.

Böylece olunca sık sık karşı tarafın sevmediği hareketler gerçekleştirilir. Bunlardan bir tanesi de flört üzerinedir. Her ne kadar çoğu kadın erkeklerin flört hareketlerini sevdiğini düşünse de, gerçek olan bunların tam tersidir. Her insanın farklı bir karakteri olduğu için, hepsinin sevildiğini söylemek mümkün değildir.

Dolayısıyla bunlara dikkat edilerek, uzak durulmalıdır. Zira sevilmeyen bir şeyi sık sık yapmak bir ilişkinin bitmesine bile sebebiyet verebilir. Bunlar şu şekilde sıralanabilir;

  1. Bebek konuşması yapmak
  2. İlk buluşmada hediye almak
  3. Çiftlerin el ele tutuşması
  4. Eğlence amaçlı flört
  5. Randevunun güzel geçmesi ardından iletişimsizlik
  6. Aile önünde samimiyet
  7. Aptal taklidi yapmak

Bu gibi davranışları gerçekleştirmek, bir süre sonra ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Eğer ilişkide henüz değilseniz hiç başlamaması da muhtemeldir. Ancak hatırlanması gereken, bazı erkeklerin bunları sevebileceğidir. Dolayısıyla duruma göre hareket edilmelidir.

Erkeklerin Sevmediği Flört Hareketleri Nelerdir

1.      Bebek Konuşması Yapmak

Flört üzerine erkeklerin hoşlanmadığı bayan davranışları arasında ilk olarak bebek konuşması sayılabilir. Özellikle genç yaşlarda birçok kadın konuşmasını bebekleştirerek karşısındaki ile böyle iletişime geçer. Bunun bir tatlılık göstergesi olduğu, erkeklerin de hoşuna gittiği düşünülür.

Ancak bu çoğu durumda doğru değildir. Karşı taraf kırıcı olmamak için de çoğu zaman bunu sevmediğini söylemez. Dolayısıyla sevdiğiniz kişiyle bu şekilde sık sık konuşuyorsanız, durumun sevilmemesi muhtemeldir. Üstelik bazı erkekler bu tarz konuşmalar başlayınca kendini tam anlamıyla dile getiremeyebilir.

Ek olarak kendisinin ciddiye alınmadığını da düşünen erkeklerin sayısı oldukça yüksektir. Böylece bir süre sonra ilişkide sorunlar da başlar.

2.      İlk Buluşmada Hediye Almak

Erkeklerin kadınlarda hoşlandığı davranışlar arasında birinin de ilk buluşmada hediye almak olduğu düşünülür. Ancak bu her zaman doğru değildir. Eğer çiftlerin ilk buluşması ise çoğu erkek karşısındakini tanımak, onunla sohbet etmek, vakit geçirmek ister. Henüz tanımadığı bir kişiden hediye almayı çoğu erkek olumlu karşılamaz.

Her ne kadar kadınlar hediyelerden hoşlansa da, erkekler için bu durumda geçerli olmaz. Ancak bu durum erkeklerin de küçük sürprizlerden zevk almadığını göstermez. Sadece zamanında ve abartmadan yapılmasını ifade eder.

3.      Çiftlerin El Ele Tutuşması

Günümüzde birçok kadın erkekler hakkında aslında doğru olmayan mitlere sahiptir. Bunlardan bir tanesi de erkeklerin ilk buluşmadan itibaren yakınlık göstermek istediği yönündedir. Aslında çoğu durumda geçerli değildir.

Bu düşüncede olan birçok kadın, ilk buluşmada karşı tarafın elini tutar. Her ne kadar normal gibi dursa da, ilişkinin ilk zamanlarında olumsuz karşılanır. Erkekler ilişkinin de buna hazır olduğunu hissettiğinde bu yönde harekete geçer.

Dolayısıyla ilk haftalarsa ve sevgilinizin elinizi tutmadığını düşünüyorsanız, bu ilgisizlik ve sevgisizlik değildir. Sadece gerekli zaman beklenir. Bununla beraber bazı erkekler ilk günlerde böyle bir hareket yaparsa yanlış anlaşılacağını da düşünür.

Zira kadınların sevmediği erkek davranışları arasında ilk günlerden yakınlaşmaya çalışmak da sayılabilir.

4.      Eğlence Amaçlı Flört

Birçok kadın flört etmenin zararsız olduğunu düşünerek, eğlenmek amacıyla flört yapar. Bu durumun erkekler tarafından da sevildiğine dair güçlü bir inanış vardır. Bunda erkeklerin kalıcı ilişki istemediğine dair mit de etkilidir.

Ancak bu durum da geçerlilik sahibi değildir. Zira çok sayıda erkek uzun süreli bir ilişki arar. Flörtleşme de buna dair ilk adım olarak görülür. Eğer bunun eğlence amaçlı olduğunu fark ederse olumsuz olarak karşılayabilir. Birkaç gün flört mesajları yazdıktan sonra aniden kesmek, sanıldığı gibi sevindirici bir durum değildir.

Aksine erkeklerin aklını karıştırdığı için, nasıl hareket edilmesi gerektiği çözülemez. Dolayısıyla erkeklerin hoşlanmadığı bayan davranışları arasına girer.

5.      Randevunun G0üzel Geçmesi Ardından İletişimsizlik

Kadınlar arasında erkeklerin randevu ardından yazmadığı düşüncesi yaygındır. Bunun da etkisiyle bir randevu çok güzel de geçse, karşı tarafa karşı ilgisiz yaklaşılır. Çoğu erkek her şey güzel geçmişken neden olumsuzluk yaşandığını çözemez.

Nasıl hareket etmesi gerektiğini de çözemeyeceği için hoş olmayan bir durumdur. Bu nedenle ciddi düşünüyorsanız ve randevu güzel geçmişse, ilgisiz davranmamanız ve iletişimi kesmemeniz gerekir. Aksi durumda yanlış bir mesaj yollanacağı için istediğiniz sonuç alınmayabilir.

6.      Aile Önünde Samimiyet

Erkeklerin sevmediği kadın tipleri arasında ailesi ile tanıştıran kadınlar bulunmaz. Zira karşı tarafın kendisine değer verdiğini, ciddi düşündüğünü işaret eder. Ancak bu konuda sevilmeyen, anne-babanın yanında çok samimi olunmasıdır.

Erkekler partnerinin ailesi ile tanışırken gerginlik yaşar. Ayrıca durumu resmi bir olay kabul ettiği için ciddi olunmasını talep eder. Ancak bazı kadınlar bu esnada aşırı samimi davranabilir. Erkekler bu konuda nasıl bir cevap vereceğini bilemediği için karışıklık yaşayabilir.

7.      Aptal Taklidi Yapmak

Erkekleri en çok etkileyen kadın davranışları arasında bazen aptal taklidi yapmak sayılır. Ne var ki aslında geçerli olmayan bir durumdur. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi kişilerin kendisine karşı dürüst olmasını, olduğu gibi davranmasını talep eder.

Aptal taklidi yapma durumunda ciddiye alınmadığını düşünür. Böylece durum istenmeyen sonuçlara varabilir.

Yorum gönder