×

Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Tavsiyeler

eski sevgiliyi unutmak

Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Tavsiyeler

Eski sevgili nasıl unutulur ve eski sevgiliyi unutmak ne kadar sürer? Tarzında başlıklarda birçok kişi tarafından sıklıkla araştırmaya devam etmektedir. Eğer uzun zamandır birliktelik kurduğunuz bir ilişkiniz varsa ve bu ilişki son bulduysa, öncelikle geri dönüş olup olmadığını düşünmeniz de fayda vardır. Eğer ilişkinizin geri dönüşü yoksa o kişiyi unutmanız da ve kendi yolumuza devam etmenizde fayda vardır. Aksi taktirde hayatınızı devam ettirmekte zorlanabilir ve sorun yaşayabilirsiniz. Eski sevgiliyi unutmak için uygulamanız gereken bazı adımlar vardır.

Eğer bu adımları uygulamanız, eski sevgiliyi unutmanızı kolaylaştırabilir. Ancak gerekenleri yapmanız bu durum canınızı sıkabilir. Eski sevgiliyi unutma duası  tarzı başlıklar bile hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Ancak eski sevgiliyi unutmak için yapmanız gereken eylemler, sizin için daha önemlidir. Örneğin; dışarı çıkmanız eski sevgilinizi unutabilmenizde de  daha etkili olmuştur. Çünkü birçok insan eski sevgilisini unutamadığında acı çektiğinden dolayı sürekli evde oturduklarını ve bu nedenle unutmak istedikleri kişileri daha fazla düşünmeye başladınız söylerler. Eğer karşınızdaki kişiyi daha fazla düşündüğünüzü hissediyorsanız bu durumun önüne geçmelisiniz. Çünkü bir insanı sürekli düşüyor olmak hem size hem de vücudunuza zarar verecektir. Eğer psikolojik açıdan kendinizi yormak istemiyorsanız ilişkiniz sonlandıktan sonra bu konuda dirayetli olmanızda ve gereken önlemleri almanızda fayda vardır.

eski sevgiliyi unutmak

Eski sevgiliyi Unutmak İçin Neler Yapılmalı?

Eski sevgiliyi unutmak için neler yapılmalı ya da bir erkeği unutmak için ne yapmalı? Tarzında sorular da en sık karşımıza çıkan başlıklardan bir tanesi olmuştur. Eğer unutmak istediğiniz kişi bir erkekse öncelikle sosyal medya hesaplarınızdan çıkarmanız da fayda vardır. Aynı durum kadınlar için de geçerlidir. Çünkü bir kişinin sürekli gözünüzün önünden bulunması onu daha geç konuşmanıza neden olacaktır özelliklere ilişkinizin ardından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar sizin canınızı sıkabilir bu kişiyi daha çok düşünmenize ben neden olabilir.

Bu nedenle eski sevgiliyi unutmak için ilk adımınız mutlaka sosyal medya hesaplarınızdan çıkarmak olacaktır. Sosyal medya hesaplarınızdan eski sevgilinizi çıkarmanız onu daha hızlı bir şekilde unutmanıza ve daha az görmenize olanak sağlayacaktır. Sevgiliyi unutma yolları psikolojide ne sıklıkla geçen başlıklardan bir tanesi olmuştur. Bazı insanların eski sevgilisini unutamamasının nedeni ise; tamamen psikolojiktir. Çünkü psikolojide o kişinin tekrar döneceğine dair bir inanç vardır. Eğer eski sevgilinizin sizinle tekrar kontak kuracağına dair inancımızı kaybederseniz, bu kişiyi unutmanız da daha kolay bir hal alacaktır.

Eski Sevgili Nasıl Unutulur?

Eski sevgiliyi unutmak istememek de birçok kişi tarafından sıklıkla karşılaşılan davranışlardan biri olmuştur. Bazı insanlar eski sevgilisini unutmamak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Örneğin; karşı taraf sizi üzüyorsa ve bu nedenle hayatımıza devam edemiyorsanız, onu unutmak istemeniz sizin zararınıza olacaktır. Eski sevgilinizi unutmak istiyorsanız yapmanız gerekenlerden bir tanesi de onunla ilgili şeyleri silmeniz ve yok etmeniz olacaktır . Eğer eski sevgilinizin eşyaları sürekli gözümüzün önünde ise ve onu sürekli dönmek zorunda kalıyorsanız, bu durum onu unutmanızı engelliyor olabilir. Bu nedenle onu hatırlatan eşyalardan uzak durmanız da ve fotoğraflarınızı  gözünüzün önünden kaldırmanıza fayda vardır. Eğer bir kişiyi sürekli görmezseniz onun çok fazla özlemezsiniz. Bu nedenle karşı tarafı sık sık görmek yerine bir süre anılarından ve hatıralarınızdan uzaklaşmanızda da fayda vardır.

Eski Sevgiliyi Unutmak Ne Kadar Sürer?

Eski sevgiliyi unutmak ne kadar sürer? Başlıklarının da son zamanlarda sıklıkla araştırılmaya devam ettiğini görüyoruz. Eski sevgiliyi unutmak diye bir süre yoktur. Çünkü bu durum herkesin hayatında farklı bir şekilde seyredebilir. Bazı kişiler 21 günde eski sevgiliyi unutmak tarzında başlıklar da araştırmaktadır. Bunun sebebi ise, bir şeye alışma sürecinin 21 gün olmasından kaynaklanmaktadır. 21 gün içerisinde eski sevgilinizi unutmak istiyorsanız, onunla ilgili her şeyi etrafınızdan silmeniz gerekmektedir. Eğer eski sevgilinizle sürekli karşılaşıyorsanız ya da eşyalarını yakınınızda tutuyorsanız, bu kişiyi unutmanız daha zor olabilir. Özellikle de dışarı çıkmanız ve arkadaşlarınızla sosyalleşmeniz eski sevginizi daha çabuk unutmanızı sağlayacaktır. Özellikle de birçok kadın ve erkek ayrılıklarının ardından sosyalleşmekte zorlandıkları ve sürekli evde oturduklarını söylerler. Evde fazla vakit geçirmeniz  sosyalleşmeye karşı ördüğünüz duvarlar sizin daha mutsuz bir yaşam sürmenize de  neden olabiliyor. Böyle bir problem yaşamak istemiyorsanız, sosyal hayatınıza ağırlık vermenizde ve eski sevgilinizi unutmak için çabalamanızda da fayda vardır.

Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Nasıl Davranılmalıdır?

Eski sevgiliyi unutmak için yapmamız gerekenler şu şekilde olmuştur; öncelikli olarak hiçbir arkadaşınızla eski sevgiliniz hakkında konuşmamanız gerekmektedir. Eğer eski sevgiliniz hakkında sıklıkla konuşursanız, bu ayrıldığınız kişiyi daha çok hatırlamanıza neden olacaktır. Özellikle de birbirinizle yaşadığınız güzel günleri anımsadığınız zamanlarda algınızı değiştirmeniz de ve o anı unutmanızda da fayda vardır. Eğer birlikte yaşadığınız anıları sıklıkla hatırlamaya devam ediyorsanız, bu durum onu daha sık düşünmenize ve pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Eğer siz bu ilişkinin tekrar başlamasını istemiyorsanız, birlikte olan fotoğraflarınızı gözümün önünden kaldırmanızda da fayda vardır. Tüm bu adımları uygulamaya devam ederseniz, eski sevgilinizi aklınızdan daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çıkarma şansı yakalayabilirsiniz. Bu sayede hayatınıza devam etmeniz de daha kolay olacaktır.

Yorum gönder