×

Evliliği Güçlendirmek İçin Flört Teknikleri Nelerdir?

Evliliği Güçlendirmek İçin Flört Teknikleri Nelerdir

Evliliği Güçlendirmek İçin Flört Teknikleri Nelerdir?

Evliliği Güçlendirmek İçin Flört Teknikleri Nelerdir? Kadınların ve erkeklerin flört sinyalleri her ilişkide karşı taraf için önemlidir. Zira bazı durumlarda flört durumları anlaşılamayabilir. Bu durumda doğal olarak ilgisiz de kalınabilir. Her ne kadar çoğu kişi flört etmeyi sevgililik dönemi ile ilgili düşünse de, aslında evlilikte de geçerlidir.

Evlilikler bazı durumlarda ilk günkü heyecanını kaybeder. Kişiler de aşklarını yitirebilir. Bu gibi durumlarda eski heyecanın tekrar kazanılması küçük ama etkili flört teknikleri ile olur. Eğer monoton bir ilişki yaşamak ya da ilişkinin bitmemesini istiyorsanız oldukça önemlidir.

Bunun temel neden kelimenin anlamında yatar. Zira erkekler ve kadınların yaşadığı duygusal ilişkiyi tanımlar. Peki, evliliğinizi güçlendirmek için flört hareketleri neler yapılabilir? Bunlardan bazıları şöyle verilebilir;

  1. Komik mesajlar atma
  2. Dokunma
  3. Vücut dili
  4. Konuşma esnasında dinlemek
  5. Evden çıkarken öpücük vermek
  6. Göz teması
  7. Kibarlıklar
  8. Mesajlaşmak

Böylece evliliğinizi güçlendirmeniz mümkün olabilir. Burada sadece bunun yavaş yavaş olduğu, hemen gerçekleşmeyebileceği bilinmelidir. Ayrıca eşinize gerekli alanı vermeniz de şarttır. Zira evli olunması insanların kişisel alana ve zamana gerek duymadığını göstermez. Eğer bu ihlal edilirse zamanla evlilik de zayıflayabilir.

Evliliği Güçlendirmek İçin Flört Teknikleri Nelerdir

1.      Komik mesajlar atma

Erkekler ve kadınlar için flört taktikleri için bir öncelikle komik mesajlara değinmek gerekir. Her ne kadar flört dönemi dendiğinde aşk ve sevgi kokan cümleler akla gelse de, aslında tek çözüm değildir. Ayrıca aşırıya kaçmak istenmeyen etkiler de verebilir. Zira kişiler üzerinde baskı kurulduğunu hissedebilir.

Komik mesajlar herkes tarafından sevilir. Zira eğlenmek insani bir ihtiyaçtır. Peki, burada neler yazabilirsiniz? Bu tamamen sizin mizah duygunuza bağlıdır. Eğer yazacak komik içerikler aklınıza gelmiyorsa, karikatürler veya sosyal medya paylaşımları da yollayabilirsiniz.

Böylece aranızdaki duyguları yavaş yavaş canlandırmaya da başlayabilirsiniz. Zamanla partneriniz de aynı şekilde dönüş yapacağı için olumlu sonuçlar alınabilir. Zira mutluluk paylaşılmak istenir.

2.      Dokunma

Aşk hakkında bilinen gerçek de âşıkların birbirine dokunmak istemesidir. El ele tutuşma veya sadece değme bile bazen büyük bir sevgiyle karşılanır. Hatta günümüzde kendisini temas bağımlısı olarak tanımlayan insanlar da vardır.

Dolayısıyla mesajla flört teknikleri haricinde dokunma da evlilikte bir flört seçeneğidir. Her ne kadar evlenen kişilerin zaten çoğu zaman birlikte olduğu için rahatça dokunabildiğini düşünse de, geçerli olmayabilir. Zira problemli bir dönemden geçiliyorsa, ilgi ve aşk bağları zayıflamışsa dokunma minimum seviyeye inebilir.

Eğer güçlendirmek istiyorsanız dokunmak aşkı tekrar doğurmak için güzel bir seçenektir. Ancak ilk seferde fazla abartmamanız, yavaş yavaş yapmanız gerekir. Zira partneriniz aşırı dokunmayı ilk anda olumsuz karşılayabilir.

3.      Vücut dili

Flört döneminde ilgisiz erkek ve kadınların neden böyle davrandığına dair farklı sonuçlar vardır. Bunlardan ilki kişinin karşıdakine ilgi hissetmemesidir. Ayrıca kişinin vücut diliyle farklı mesajlar göndermesi de olası bir nedendir. Böylece kişiler kendisiyle flört edildiğini anlamayabilir.

Eğer evliyseniz, ilk olarak vücut dilinizi hatalı kullanmanız sayılabilir. Zira birçok kişi vücut dilinin nasıl kullanılacağı bir yana, anlamlarını bile bilmez. Dolayısıyla bunu öğrenerek duruma göre davranmanız gerekir. Böylece karşı tarafa istediğiniz mesajı dilinizi kullanmadan verebilirsiniz.

4.      Konuşma esnasında dinlemek

Flört döneminde kadın nasıl davranmalı ve erkekler ne yapmalı gibi sorular her cinsiyet tarafından merak edilir. Zira yanlış bir şey yapmamak, hatalı davranmamak ortak istekler arasındadır. Burada ilk olarak karşı taraf konuşurken dinlemek sayılabilir.

Bir kişi konuşurken çoğu zaman karşıdaki insanın ilgisini çekecek konuda değildir. Burada insanlar farklı şeyler ile ilgilenerek zamanı geçirmeye yönelir. Eğer evliyseniz bunu yapmak, eşiniz tarafından olumsuz karşılanabilir ve istenmeyen sonuçlar doğabilir. Peki, bu durumda ne yapılmalıdır? Her ne kadar konu sizi ilgilendirmiyorsa da dinlemeniz gerekir.

Eşiniz dinlendiğini görünce size karşı olan hisleri istediğiniz gibi olabilir. Böylece evliliğiniz de güçlenir. Ancak hemen olmayacağı ve zaman gerektiği yeniden hatırlanmalıdır.

5.      Evden çıkarken ve gelince öpücük vermek

Erkekler ve kadınlar için flört taktikleri arasında evli çiftler için en önemlilerden bir tanesi olarak evden çıkarken ve gelince öpücük vermek sayılabilir. Böylece evliliğiniz güçlendirmek için güzel bir adım atabilirsiniz. İş veya arkadaşlarla normal bir gezinti öncesinde küçük bir öpücük güzel anlamlar oluşturabilir.

Eşiniz gelene kadar sizi düşünebilir. Eğer daha önce yapmamışsanız oldukça merak ve ilgiliyle de karşılanabilir.

6.      Göz teması

İnsanlar birbirleri ile konuşurken genellikle göz teması kurmaz. Aksine vücudun farklı bölgelerine, ellere, yüzün farklı yerlerine yahut civardaki bir şeye odaklanır. Bu durumu fark etmek oldukça kolaydır.

Flört yazışmaları haricinde yapabileceğiniz bir diğer şey de burada ortaya çıkar. Göz teması kurarsanız karşı tarafın ilgisini hemen yakalayabilirsiniz. Ancak bunu ilk olarak tutmamak önerilir. Zira çok uzatılırsa karşı taraf rahatsızlık da duyabilir.

7.      Kibarlıklar

İnsanlar kendilerine kibar ve nazik davranan kişileri olumlu karşılar. Dolayısıyla eşinize böyle davranmanız pozitif etkiler doğurur. Kadınların ve erkeklerin flört sinyalleri arasında da sayılır. Yapacağınız küçük nezaketler evliliğinizi güçlendirebilir.

8.      Mesajlaşmak

Flört dönemi nasıl mesajlaşılır? Bu konuda hem erkekler, hem de kadınlar tarafından merak edilir. Eğer bunun sadece sevgililer için olduğunu düşünüyorsanız tamamen hatalıdır. Zira evliler de bu şekilde yazışabilir. Böylece aranızdaki duyguları tekrar uyandırabilirsiniz.

Yorum gönder