×

Karşı Cinsiyet İle Alakalı Merak Edilen Sorular

Karşı Cinsiyet İle Alakalı Merak Edilen Sorular

Karşı Cinsiyet İle Alakalı Merak Edilen Sorular

Karşı Cinsiyet İle Alakalı Merak Edilen Sorular Günümüzde pek çok insan, karşı cins ile ilgili sayısız konuyu merak etmektedir. Gerek daha iyi bir ilişki kurmak, gerek ise karşı cinsiyeti daha iyi tanımak amacıyla yöneltilen soruların sayısı oldukça fazladır. Hem kadınlar hem de erkekler hakkında merak edilen sorular, aşağıdaki başlıklarda cevapları ile birlikte derlenmiştir. Bu başlıklara göz atarak sıkça sorulan soruları yanıtları ile birlikte öğrenebilmeniz mümkündür.

Karşı Cinsiyet İle Alakalı Merak Edilen Sorular

1- Kadınları Etkilemek İçin Ne Yapılmalıdır?

Erkeklerin merak ettiği sorular arasında, karşı cinsi etkilemek için ne yapılması gerektiği de bulunmaktadır. İlk olarak karşı cinsi etkileyebilmek ve uzun bir ilişki serüvenine başlayabilmek için bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Aşağıdaki listede kadınların etkilendiği davranışlar ve erkeklerden beklentileri sıralanmaktadır.

  • Kadınlar güçlü ve kendinden emin erkeklerden hoşlanmaktadır. Eğer abartıya kaçmamak kaydıyla özgüvenli bir tutum sergilerseniz kadınlar etkilenecektir.
  • Kadınlar, zeki ve komik erkekleri çekici bulmaktadır. Kadınlar, kendilerine göre erkekler ile uzun ilişki istemektedir.
  • Kadınların erkeklerde en çok etkilendiği fiziksel özelliklerden bir tanesi sakaldır. Sakallı erkekler, kadınlara daha güçlü ve çekici gelmektedir.
  • Erkeklerin dürüst olması ve sosyal yaşantısının çok karmaşık olmaması da kadınların ilgisini çeken unsurlar arasındadır.

Kadınlar, genel olarak fiziksel görünüme pek önem vermemektedir. Kadınlar için önemli olan şey, kendilerine uyum sağlayabilecek karaktere sahip erkeklerdir. Kadınları etkilemek için yapılması gerekenler her kadın için geçerli olmamakla birlikte, temel olarak listede belirtildiği gibidir.

2- Erkekler Nasıl Kadınları Çekici Bulur?

Erkekler hakkında merak edilen sorular arasında yer alan erkekler nasıl kadınları çekici bulur sorusunun pek çok yanıtı bulunmaktadır. Ancak ilk olarak bilinmesi gerekir ki, erkekler fiziksel anlamda güzel kadınlardan fazlasıyla etkilenmektedir. Buna ek olarak erkeklerin çekici bulduğu özellikler şu şekildedir:

  • Kadınların güçlü olması ve ayaklarının üzerinde durabilmesi erkeklerin dikkatini fazlasıyla çekmektedir.
  • Erkeklerin kadınlarda en beğendiği özelliklerden bir tanesi de espri anlayışıdır. Güler yüzlü kadınlar her erkek için 1-0 öndedir.
  • Kadınlarda ilgi çeken fiziksel özelliklerden bazıları ise dağınık saç, gamze, uzun boy, estetik diş yapısı olmaktadır.
  • Erkekler manevi anlamda desteğini esirgemeyen kadınları çekici bulmaktadır.

Erkekler görünüşe çok önem verse de, yukarıda belirtilen tavırlar her erkeğin dikkatini çekmektedir. Güçlü ve komik kadın imajı, her zaman erkekler için önemli olmaktadır.

3- Erkekler Evliliğe Nasıl İkna Edilir?

Günümüzde kadınların merak ettiği sorular arasında şüphesiz evlilik bulunmaktadır. Çoğu kadın, sevgilileri ile evlenme hayali kurmaktadır. Ancak neredeyse tüm erkekler evliliğe hazır olmadığını söylemektedir. Öncelikle belirtilmesi gerekir ki, erkekleri evliliğe ikna etmek yanlış bir tutumdur. Zira erkekler, evliliğin dönüm noktası olduğunun farkındadır ve aniden sayısız sorumluluğun omuzlarına binmesini istemez.

Eğer sevgilinizi evlenmeye ikan etmek istiyorsanız, yüz yüze bir konuşma gerçekleştirmeli ve açıkça evlilik hakkında görüşlerini öğrenmelisiniz. Sevgiliniz hiç evlilik düşüncesinin olmadığını belirtiyorsa, sonu gelmeyen bir ilişkidesiniz demektir. Ancak hayatının bir döneminde yuva kurmayı istiyorsa, yalnızca doğru zamanı bekliyor demektir.

4- Bir Kadını Kırmadan Reddetmek Mümkün Mü?

Erkekler, kadınları kırmadan reddetmenin bir yolu olup olmadığını merak etmektedir. Yaratıcı sorular arasında yer alan bir kadını kırmadan reddetmek mümkün mü sorusunun cevabı, net olmamaktadır. Zira karşı tarafın size ne kadar bağlandığı ve nasıl bir karaktere sahip olduğu oldukça önemlidir.

Eğer bir kadını reddetmeniz gerekiyorsa ve bu eylemi karşı tarafı kırmadan gerçekleştirmek istiyorsanız, kadını oyalamamanız ve gerçek duygularınızı söylemeniz tavsiye edilmektedir. Yüz yüze yapılması gereken bu konuşmada klişe sözler kullanmamalı ve herhangi bir hissiniz olmadığı için ilişki kuramayacağınızı kibar bir şekilde ifade etmelisiniz.

5- Kadınlara Yakınlaşmak İçin Ne Yapılmalı?

Erkekler, partnerleri ile cinsel yaşamlarının ne zaman başlamasının uygun olacağını da merak etmektedir. Erkeklerin merak ettiği sorular arasında yer alan cinsellik, kadınların uygun görmesi ile başlamalıdır. Bu noktada aceleci davranmak ya da çok istekli olmak, karşı tarafın sizden soğumasına neden olacaktır. Sevgiliniz ile bu konuyu direkt olarak söylemek de saygısız bir davranış olacağı için ilk adımı ondan beklemeniz iyi bir seçenek olacaktır.

6- Zeki Erkekleri Etkilemek İçin Ne Yapılmalı?

Kadınların merak ettiği sorular arasında yer alan zeki erkekleri etkilemek için ne yapmalı sorusuna verilecek yanıt oldukça kolaydır. Zeki erkekler, doğal kadınlardan hoşlanmaktadır. Eğer zeki bir erkeği etkilemek için olmadığınız biri gibi davranırsanız, karşınızdaki erkek sizin yapmacık olduğunuzu kolayca anlayacak ve sizden etkilenmek yerine soğuyacaktır.

Zeki erkekleri etkileyebilmek için fiziğinizi kullanmanız da işe yaramayacaktır. Zira bu tür erkekler, kendileri gibi zeki olan ve pratik çözümler bulabilen kadınlardan etkilenmektedir. Ancak daha önce de bahsettiğimiz gibi olmadığınız biri gibi davranmamanız oldukça önemlidir?

7- Flörte Hangi Sorular Sorulabilir?

Eğer yeni biriyle konuşmaya başladıysanız ve konuşmalarınızın kısır bir döngüye girmesini istemiyorsanız, flörte sorulacak sorular hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Bu noktada karşı tarafa maaşı, ailevi durumu, evi, arabası gibi çok özel ya da maddi konularda sorular sormamanız çok önemlidir. Flörte sorulabilecek en iyi sorular ise ilgi alanları ve ilişki hakkında düşünceleridir. Bu tür sorular sayesinde hem onu tanıma şansı bulursunuz hem de konuşmalarınızın tekdüze olmamasını sağlayarak daha keyifli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum gönder