×

Partnerinizin Sizi Duygusal Olarak Aldattığını Gösteren Belirtiler

Partnerinizin Sizi Duygusal Olarak Aldattığını Gösteren Belirtiler

Partnerinizin Sizi Duygusal Olarak Aldattığını Gösteren Belirtiler

Partnerinizin Sizi Duygusal Olarak Aldattığını Gösteren Belirtiler son zamanlarda en çok araştırılan konulardan bir tanesi olunmuştur. Aldatmak illa fiziksel gerçekleşen bir durum değildir. Bazı insanlar sevdikleri kişiyi duygusal anlamda da aldatabiliyorlar. Örneğin; bir kişiyle birlikte iseniz, fakat eskiden hayatınızda olan kişiyi unutamıyorsanız, hayatınızdaki insanı duygusal olarak aldatmış olursunuz. Özellikle de biriyle beraberken aklınızda farklı bir kişinin olması durumu tamamen yanlıştır. Bu nedenle farklı bir insanın aklınıza geldiğini hissediyorsanız bu durumu kesinlikle sonlandırmanız gerekmektedir. Bu tarz durumlarda ya olan ilişkinizi bitirmelisiniz ya da o kişiyle tekrar barışarak hayatınıza onun da devam etmelisiniz. Her iki tarafı da aynı anda sevmek gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Özellikle de bu durum evli olan insanlarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Durum böyle olunca aldatan erkek testi gibi başlıklarda son zamanlarda sıklıkla araştırılmaya başlanmıştır. Ancak bu belirtileri testler sonucunda anlamanız maalesef mümkün değildir. Birinin sizi aldattığını istiyorsanız hareketlerini izlemeniz gerekecektir. Çünkü hareketler ve gözler insanlara ele veren ögelerdir.

Evliyken aldatan erkek başlıkları da son zamanlarda kadınlar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Özellikle de evlilik içerisinde duygusal anlamda aldatılmaktan korkan kadınların sayısı epeyce fazladır. Duygusal olarak aldatmak fiziksel olarak aldatmaktan da daha kötü bir durum olmuştur. Çünkü sevdiğinizle birlikte bir hayatı paylaştığınız kişinin aklında bir başkasının olması oldukça kötü ve kabul edilemeyecek bir durumdur. Eğer bu tarz bir yaşantınız varsa mutlaka eşinizde bu konuyu konuşmanızda fayda vardır. Aksi takdirde bu sorun ile de sizi daha çok üzebilir ve yıpranmanıza neden olabilir. Eğer ilişkinizden ötürü yıpranmaktan korkuyorsanız ve bu ilişkiyi bitirmekten yana şüpheleriniz varsa mutlaka bu konunun üzerine gitmeniz de fayda vardır. Kadınlar bu tarz durumları erkeklere nazaran daha fazla hissetmektedir. Ancak her zaman hisleriniz doğru olacak diye bir kural da yoktur. Bu nedenle kendimizden ve karşı taraftan emin olmadan bu konu hakkında konuşmanızda ve sürekli dile getirmeniz de fayda vardır. Aksi takdirde olmayan bir şey üzerine kavga edebilirsiniz. Eğer eşinizin ya da sevgilinizin sizi duygusal olarak aldattığına emin değilseniz bu konuda konuşmak için bir süre daha beklemeniz de fayda vardır. Fakat böyle bir durumun varlığından eminseniz ve şüphelerinizin doğru olduğunu düşünüyorsanız mutlaka bu konuyu dile getirmenizde ve karşı taraf ile paylaşmanız da fayda vardır. Yoksa ileride de üzülen siz olabilirsiniz.

Partnerinizin Sizi Duygusal Olarak Aldattığını Gösteren Belirtiler

Duygusal Olarak Aldatma Belirtileri

Kadının ihanet belirtileri gibi başlıklarda erkekler tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Bunun sebebi ise; kadınların daha anaç olması ve daha duygusal olması olmuştur. Bazı erkekler, eski ilişkilerinde var olan kişileri unutamadığını düşündüğü için partnerlerinin çok üstüne gitmektedir. Fakat bu durum her zaman için yaşanmıyor olabilir. Bu nedenle karınızın sizi aldattığı şüphelerinizi bir kenara bırakarak onun hareketlerini gözlemlemenizde ve bu konuyu daha net bir şekilde anlamanız da fayda vardır. Çünkü kadının her hareketi eski sevgilisini unutamamaya yönelik olmayabilir.

Bazı kadınlar eski ilişkileri ile yeni birlikte olan kişileri kıyaslama içerisine girdikleri için, eski ilişkilerini unutamamış izlenimi vermektedir. Fakat bu durum her zaman için geçerli değildir. Her eski sevgilisiyle yeni sevgilisini kıyaslayan kadın aldatıyor diye bir kaide yoktur. Fakat bu durum da tamamen yanlıştır. Eğer bir ilişki içerisinde iseniz, karşı tarafı eski ilişkinizde karşılaşmamız tamamen yanlış bir düşüncedir. Aynı hataya erkeklerde sıklıkla düşmeye devam etmektedir. Bu nedenle aldatan erkek belirtileri kadınlar kulübü tarafından da en sık araştırılan konular arasına girmeyi başarmıştır.

Duygusal Olarak Aldatıldığımı Nasıl Anlarım?

Duygusal olarak aldatıldığımı nasıl anlarım? Sorusu da hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla yönetilmeye devam etmektedir. Duygusal olarak aldatıldığınızı anlayabilmeniz için birçok yol vardır. Bu yollardan bir tanesi ise şu şekildedir; eğer eşiniz ya da sevgiliniz sizin yanınızdayken ve özel bir gün geçirirken sürekli uzaklara dalıp gidiyorsa ya da başkasını düşünüyorsa, bu sizi duygusal olarak aldatırım belirtisi olabilir. Aynı zamanda evinin bir köşesinde ya da özel eşyalarının içerisinde eski sevgilisini ait bir figür bulduysanız ya da onunla fotoğraflarına hala saklıyorsa bu durumda sizi duygusal olarak aldattığının bir göstergesi olabilir. Fakat bu tarz olaylar ile karşılaştığınız zaman kesin bir kanıya kapılmak yerine karşı tarafa dinlemenizde ve buna göre hareket etmenizde fayda vardır.

Duygusal Olarak Aldatılmanın Belirtileri Nedir?

Duygusal olarak aldatılmanın belirtileri nedir? Başlığı da hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Birçok insanın en büyük korkularından bir tanesi de duygusal olarak aldatmak olmuştur. Aldatan erkek nasıl anlaşılır test gibi başlıklar son zamanlarda Google üzerinden sürekli karşımıza çıkıyor olsa da herhangi bir test çözerek bu konu hakkında fikir sahibi olmanız maalesef mümkün değildir. Duygusal olarak aldatıldığını öğrenmek istiyorsanız, karşı tarafın size karşı hareketlerinde gözlemlemeniz gerekecektir. Eğer karşı taraf size çok fazla ilgi göstermiyorsa ve sizi sevdiğini sıklıkla söylemiyorsa bu durum aklında bir başkasının olduğunun göstergesi olabiliyor. Fakat; her zaman için aynı durum geçerli değildir. Karşı tarafın karakteri size her zaman sevdiğini söylemeye müsait olmayabilir. Bu nedenle sevildiğinizi duymadınız zaman direkt olarak aldatıldığınızı düşünmenize de gerek yoktur. Bu tarz konularda daha fazla fikir sahibi olabilmek detaylı bir gözlem yapmanız gerekmektedir.

Yorum gönder