×

Tüm Erkeklerin Partnerlerinden Duymak İsteyeceği 14 Şey

Tüm erkeklerin partnerlerinden duymak isteyeceği 14 şey

Tüm Erkeklerin Partnerlerinden Duymak İsteyeceği 14 Şey

Tüm erkeklerin partnerlerinden duymak isteyeceği 14 şey listesinde aslında yalnızca erkeklerin değil tüm insanların partnerlerinden duymak isteyeceği olumlu sözler yer alıyor.

  • Herkesin zaman zaman morale ya da ciddiye alındığını bilmeye ihtiyacı olabiliyor. Kadınlar ve erkeklerin duymak isteyeceği iltifatlar farklı olabildiği için, bu konuda erkeklerin seveceği sözlere tek başına yer veriyoruz.
  • Her insan içtenlikle söylenmiş, güzel sözler duymak ister. Bunun yanı sıra; pek çok alanda fikri sorulmasını ve önemsenmek ister. Şimdi erkeklerin sevgililerinden duymak istediği sözler konusunda örneklerle devam edelim:
  • Tüm erkeklerin partnerlerinden duymak isteyeceği 14 şey

Haklısın

Genelde erkeklerin kadınlardan en çok duymayı istedikleri ancak en az duydukları onay kelimesi bu olabilir. Dediğimiz gibi her insan zaman zaman onaylanmaya ihtiyaç duyabiliyor. En azından devamlı eleştirilmeyi kimse istemez. İşte gerektiği yerde karşıdaki insana ‘haklısın’ diyebilmek de hem meziyet isteyen hem de erkeklerin de ara sıra haklı olduğunu anlayabileceği bir tavırdır.

Seni Anlıyorum

Herkesin karşısındaki insana yönelik incelikli ve anlayışlı davranması gerektiği hepimizin bildiği ama herkesin her zaman uygulayamadığı bir yaklaşım tarzı. Bu anlayışlı tutumu geliştirebilmek adına, bazen içinde bulunulan duruma karşıdaki insanın gözünden bakmak iyi bir fikir olabilir.

Sana Güvenim Tam

Erkekler hangi kelimelerden hoşlanır diye merak ediyorsanız tam da bu; onlara güvendiğinizi ve her an bir kıskançlık krizinde olmadığınızı belli edin. Ona güvendiğinizi belli etmek ve bunu sözler gibi davranışlarla da desteklemek çok önemli.

Herkes hayatında ona inanan ve güvenen bir insanla yol almak ister. Güvensizlik duygusu ve bu yöndeki tavırların karşıdaki kişi için onur kırıcı olabileceğini unutmayın ve ona güvendiğinizi sözlerinizle de yansıtın; tabii bunu hak ettiğine inandığınız bir insan için.

Sen Bilirsin

Bu tavır yapmak için söylenen haliyle değil de; bazı konulardaki fikirleri erkeğin seçimine bırakma nezaketi için söylenen bir söz diyelim. Kadınlar bazen bu konuda farkında olmadan hakimiyeti ele alabiliyor ve bildiklerini düşündükleri bir konuda karşıdaki insana fazla söz hakkı bırakmayabiliyor.

Bu durum genelde farkında olmadan ilerleyen bir süreç olsa da; ‘sen bilirsin’ tavrı bu döngüyü kırmak için ufak ve önemli bir söylem olabilir.

İyi Eğlenceler

Çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz bir insan var hayatınızda; ancak ona dünyanın en güvenilmez varlığı gibi muamele ediyorsanız; bu noktada bir sorun var demektir. Eğer gerçekten karşınızdaki kişinin duygu ve tavırlarına güveniyorsanız, kendine ait ayırdığı zamanlara saygı göstermek karşılıklı şekilde bir ilişki için çok önemli bir öğedir.

Erkeklerin duymak istediği sözler listesinde, duyulmaya belki de en çok ihtiyaç duyulan şey, bir yere giderken, arkadaşlarla görüşürken ya da tek başına kendine vakit ayırmak isterken; ona potansiyel bir suçlu muamelesi yapmaktan öte ‘iyi eğlenceler’ diyebilmektir.

Unutmayın ki; olumsuz tavrın hiçbir çözümleyici tarafı yoktur zira güvenilmez insan her zaman güvenilmez, duygularından emin insansa her zaman doğru tutumu koruyabilecek olgunlukta olacaktır. Dolayısıyla bu sizin kontrolünüzde olan bir şey değildir.

Özür Dilerim

Özür dilemek; bunun gerekli olduğuna inanılan her durumda, söyleyen kişiyi güçsüz değil aksine güçlü ve sağlam kılan bir eylemdir. Erkeklerin kadınların gözünde haklı olma süreci ender rastlanan bir durum olsa da; böyle bir duruma rastladığınız anda özür dilmekten çekinmeyin. Bu tavır aynı zamanda karşınızdaki insana verdiğiniz kıymeti de gösterir.

Senin Bu Konuda Fikrin Nedir?

Her daim her konuda onay beklemek ve aynı düşünceleri paylaşma beklentisi; hem gerçeklikle bağdaşmayan hem de sağlıklı olmayan bir tutumdur. Aynı zamanda karşılıklı iki taraf için de oldukça yıpratıcıdır. Bazen konuşmaya ara verip samimi bir şekilde karşıdaki insanın sözlerine kulak vermek gerekir.

Seni Seviyorum

Tıpkı her insan gibi erkeklerin kadınlardan en çok duymak istediği sözler listesinin başında belki de, bu kısa ama sihirli sözcükler gelir. Karşıdaki insana onu sevdiğini söylemek ve duygularını paylaşmak çok zarif bir davranış biçimidir.

Her Şey Düzelecek

Bazen herkesin hayatında aksilikler ve yolunda gitmeyen işler olabilir. Bu durumda sevdiği insandan destek aldığını bilmek; elbette erkekleri çok mutlu edecektir. ‘her şey düzelecek’ demek, bir nevi ‘yanındayım, birlikteyiz’ mesajı vermektir.

Teşekkür Ederim

Gündelik hayat içinde ve taşıdığımız rollerde bazen öylesine dalıp gidiyoruz ki; bu işleri yaparken birbirimize nezaket göstermeyi unutabiliyoruz. Genelde kadınların yakındığı bir teşekkür bile yok şikâyeti, erkekler için de geçerli olabiliyor. Kadın ya da erkek; karşıdaki insana görevi olduğunu düşünseniz dahi bir yemek yahut bir çöp çıkarma için teşekkür edebilirsiniz.

Harika Görünüyorsun

İtiraf edelim böyle iltifatları herkes duymak ister. Bu nedenle partnere güzel sözler söylemenin ve tatlı dilli olmanın aslında kadını erkeği yok. Genelde kadınlar iltifatı hep erkekten beklediği için iltifat etme kısmına pek dikkat etmeyebiliyor.

Çok Başarılısın

Elbette herkesin her an her konuda aynı şekilde başarılı olması beklenemez. Ancak örneğin bütün bir hayat boyunca çalışan eşinize işinde çok başarılı bir insan olduğunu ve elinden geleni yaptığını söylemenin bir sakıncası olmaz herhalde. Erkeklerin kadınlardan istediği 10 şey listesi yapılsa, herhalde başarısının takdir edilmesi bu listede olur.

 Çok Yakışıklısın

Çok net ve sevilen bir iltifat olacağı kesin.

Sana Saygı Duyuyorum

Herkes karşısındaki insandan saygı görmek ister. Bu nedenle gayet anlaşılabilir ve erkeklerin çok sevdiği sözler listesinde yer alacak bir tanımdır.

Yorum gönder