×

Akrep Burcunun Balık Burcu İle Evlilik Hayatı

Akrep burcunun balık burcu ile evlilik hayatı

Akrep Burcunun Balık Burcu İle Evlilik Hayatı

Akrep burcunun balık burcu ile evlilik hayatı oldukça uzun soluklu olacaktır. Bu iki burcun ilişkisi oldukça duygusal anlamda baskın olacaktır. Akrep balık burcu uyumu hassas, duygular üzerine kurulu ve yoğun aşk yaşanmasına sebep olacaktır. Balık ve akrep burcunun birçok ortak özelliği de bulunmaktadır. Bu iki burç için bulunan ortak özellik akrep ve balık burcu için uzun ömürlü ilişki anlamı taşımaktadır. Akrep burcu ile balık burcu beraberliği iki burca da iyi gelecektir. Balık burcunun sürekli güven istemesi, akrep burcunda bulunan aşırı güven özelliği bu iki burcu birbirine olabildiğince kenetleyecektir. Balık ve akrep burcu su grubuna ait burç olmakla beraber aşka çok önem veren burçlardır. Akrep ve balık burcu aşk hayatı süresinde anlaşamadığı nokta da bulunmaktadır. Akrep burcunun değişken huya sahip olmaması fakat balık burcunun değişken duygulara sahip olması akrep burcunu rahatsız edebilmektedir ve bu nedenle akrep burcu tarafından oldukça olumsuz karşılanabilmektedir.

Akrep burcunun balık burcu ile evlilik hayatı

Akrep Burcu Erkeği İle Balık Burcu Kadını Uyumu

Akrep erkeği ile balık kadını arasında oluşacak eksikliklerini birbirleri tamamladıkları sürece bu iki burcun aşk uyumu oldukça güzel, mutlu ve huzurlu olacaktır. Akrep erkeğinin sevdiği insanlara karşı muhteşem bir enerjisi vardır. Akrep erkeği duygusal izlenimlere oldukça önem vermektedir. Partnerinden de duygulara önem vermesini istemektedir. Bu nedenle balık burcunun da duygulara önem vermesinden dolayı bu ikili muhteşem olacaktır. Akrep burcu ile balık burcu genel olarak doğal ilişki kurma çabasına girerler. Akrep erkeği ve balık kadını sadece duygusal anlamda değil ruhsal anlamda da birbirine uygun ve birbirini tamamlayan bir çift olmaktadır. Akrep burcu ve balık burcu kadını birbirlerini tamamlarlar. Balık burcunun veya akrep burcunun eksikliği göründüğü zaman burçların bir yanı eksik kalmaktadır. Bundan dolayı aralarındaki aşk oldukça kuvvetli bir yapıya sahip olmaktadır.

Akrep Burcu Erkeği İle Balık Burcu Kadını Arasındaki İletişim Uyumu

Akrep erkeği balık kadını iletişim uyumu oldukça kuvvetli iki burç olarak bilinmektedir. Akrep burcu erkeğinin anlayışla dinlemesi balık burcu kadınının söz hakkı tanıması dolayısıyla ilişkilerinde oldukça iletişim sıkıntısı çekmezler. Akrep burcu erkeği ve balık burcu kadını arasında oldukça güçlü ortak özellikler vardır. Akrep erkeği ve balık kadını ruhsal olarak ve sezgisel olarak çok gelişmiş özelliklere sahiptirler. Bu durum aralarındaki iletişimi daha da güçlendirmektedir. Akrep erkeği ile balık kadını arasında yaşanan sorun kavga edilmeden ve konu büyümeden konuşup halledebilen iki burç olarak bilinmektedir.

Akrep Kadını İle Balık Erkeği Evlilik Uyumu

Akrep kadını balık erkeği arasında farklı özelliklerin de çok olmasından kaynaklı olarak uyumu daha farklı olabilmektedir. Akrep kadını oldukça sabit ve katı görüşlü olmasının yanı sıra balık erkeği değişken ve duygusal anlamda değişkenlik gösteren özelliğe sahiptir. Fakat bu iki burç arasında aşırı derecede uyumsuzluk görülmez. Sevgi ve saygı akrep kadını ve balık erkeği için oldukça önemli iki unsurdur. Bu iki burç arasında tutkulu bir aşk yaşanması beklenmektedir. Fakat akrep kadını ve balık burcu arasında fikir ayrılığı da oluşabilmektedir. Duygusal anlamda derin hislere sahip olan bu iki burç genel olarak ilişkilerini romantizmin doruklarında yaşayacaklardır. Balık burcu erkeği oldukça içe kapanık özelliğini ilişkisi sırasında çok fazla açığa çıkardığı zaman akrep kadını balık erkeğinden uzaklaşabilir. Akrep kadını bir müddet balık erkeğinin iç dünyasına girme çabası gösterir fakat balık erkeği akrep kadınını iç dünyasına almazsa akrep kadını küsebilir ve ayrıca kendine sorun yaratıp farklı düşünceler içerisine girebilir.

Akrep Burcu İle Balık Burcu İletişim Uyumu

Akrep burcu su grubuna ait bir burç olmakla beraber su gibi sakin sinirlendiğinde su gibi hırçın bir yapıya bürümektedir. İlişkileri esnasında hırçınlıkları bulunan akrep burcunun arkadaşlık durumlarında da aynı hırçınlığı gözlenmektedir. Akrep burcu içine kapandığı zaman balık burcunun yumuşak ve güzel dille konuşması sonucunda akrep burcu hemen aradaki sorunu eritecektir. Balık burcunun sezgilerinin kuvvetli olması sonucunda akrep burcu ile arkadaşlığı konusunda ne zaman ileriye ve ne zaman geri adım atacağının bilincindedir. Akrep-balık burcu arkadaşlığı uyumu oldukça güzel olmaktadır. Bu arkadaşlık sonucunca iki burç da pişman olmayacaktır.

Yorum gönder