×

Aradığın O Özel Kişi Aslında Yok (Oneitis)

Oneitis

Aradığın O Özel Kişi Aslında Yok (Oneitis)

Ruhsal bir efsane olarak bilinen Oneitis kavramına göre aradığınız o kişi asla yok. Bazı zamanlarda iyi olan insanlar bulunuyor. Bazı zamanlarda ise kötü olan kişiler bulunuyor. Ancak genel anlamda bakıldığı zaman insanların aradıkları o kişi asla bulunmuyor. Bu efsaneye göre herkesin en azından bir şekilde birlikte paylaşım yaptığı hayal dünyasında ruh eşinin olduğuna inanılmaktadır. Hayatlarında ruh eşlerini arayan kişiler bu efsaneye göre hayatlarındaki ruh eşlerini mutlaka bir şekilde bir yerlerde bulabilirler.

Oneitis

Aradığın O Özel Kişi Aslında Yok Efsanesi Neyi Anlatıyor?

Bir efsane olarak bilinen Oneitis efsanesine göre aradığın o özel kişi aslında yok cümlesi pek çok kişinin dilinde dolanıyor. Bir felsefe olan oneitis felsefesine göre aslında herkesin bu dünyada en az bir ruh eşi bulunuyor. Felsefeye göre “ Aradığın o özel kişi yok. Bu bir bakımdan ruhsal bir efsane. Bazen iyi olanlar var, bazen de kötü olanlar. Ancak aslında aradığın o ideal kişi yok. Sana başka şeyler söyleyen herkes sana kazık atmaya çalışıyor. Gerçek ruh eşleri öldükten sonra tekrar evlenen ya da dul kalan insanlara sorun, sizin için dışarıda bir yerlerde mutlaka özel biri vardır.”

Ruh Eşleri Efsanesi Gerçek mi?

Hayatta neredeyse herkes kendi ruh eşini arar. Özellikle de söz konusu evlilik olduğu zaman pek çok kişi mükemmel insanı bulmayı istemektedir. Bu noktada ruh eşleri felsefesinin gerçek olduğuna pek çok kişi inanır. Doğru insanı bulmak isteyen kişiler uzun süre boyunca farklı kişilerle konuşarak ruh eşleri ile hayat evine girmeyi isterler. Ruh eşleri ile mutlu olmak ve birlikte oldukça iyi zaman geçirmek isteyen kişiler bu noktada gerçekten de bir yerlerde ruh eşlerinin olup olmadığını merak etmektedir. Oneitis felsefesine göre herkesin bir yerlerde ruh eşleri bulunmaktadır. Bir şekilde o kişilere ulaşmak mümkün olmaktadır. Bu felsefeye bazı kişiler insansa bile bazı kişiler asla bu efsanenin gerçek olduğunu düşünmemektedir.

Ruh Eşi Nasıl Bulunur?

Pek çok insan özellikle de söz konusu durum evlenmek oldu zaman ruh eşini arar. Bazı kişiler gerçekten de ruh eşini bulabileceklerine inanırken bazı insanlar ile ruh eşini bulabileceklerine inanmaz. Bu noktada ise akıllara ruh eşi nasıl bulunur sorusu gelmektedir. Bu durum biraz tesadüf eşidir. Oneitis efsanesine göre bu hayatta herkesin bir ruh eşi vardır. Ancak o kişiyi bulmak biraz tesadüf eseridir. Bazı insanlar ruh eşlerini çok kolay bir şekilde bulabilirken bazı kişiler ise ruh eşlerini bulmak istedikleri zaman bir ömrünü geçirmektedir. Bu noktada da devreye biraz tesadüfler girmektedir. Bazı insanlar hayatlarını ruh eşleri ile birlikte geçirebilirken bazı insanlar ise hayatları boyunca ruh eşlerini bulamazlar. Başka insanlar ile birlikte hayatlarını geçirirler.

Doğru İnsanı Beklemek Gerekir mi?

Oneitis efsanense inanan pek çok insan doğru insanı beklemek gerekir mi sorusunu düşünmektedir. Bu noktada tesadüfler zinciri devreye girer. Hayatı boyunca pek çok kişiyle tanışan insanların ruh eşlerini kaçırmış olmaları da mümkündür. Bu efsaneye göre hayatta herkes birgün doğru insanla karşılaşır. Ancak evlilik durumu söz konusu olduğu zaman herkes o doğru kişi ile evlenme kararını alamamaktadır. Oneitis efsanesi bu noktada bazı kişiler için inandırıcı olsa bile bazı kişiler için bu durum bir efsaneden ibarettir. Doğru kişi ve ruh eşi kavramları bazı insanlar için tamamıyla saçmalıktan ibarettir. Genel anlamda bakıldığı zaman doğru insanı bulmak ile ilgili olarak beklerken iskelet olarak kaldı gibi söylemler ve ironiler de sıklıkla yapılır.

Doğru insanı beklemek bazı kişiler için güzel bir şekilde sonuçlansa bile bazı kişiler için zaman kaybı olabilir. Hayatları boyunca doğru insanı beklerken bir kez bile evlenmeye çok sayıda insan da bulunmaktadır. Bu noktada insanların ne istedikleri ve neye inandıkları gibi kavramlar da büyük ölçüde önem taşır. Doğru kişiyi bulmak ve onunla evlenmek ise herkesin başına gelebilen bir durum değildir. Evlilik konusunda şanslı olan kişiler ruh eşlerini bularak evlendikleri zaman çok mutlu bir hayat sürebilirler. Ancak doğru insanı bulduğunu düşünen bazı kişiler de ilerleyen zamanlarda o kişinin ruh eşleri olmadığını fark edebilirler. Bu durum da birlikte geçirdikleri zamanların artık eskisi kadar kaliteli ve keyif verici olmasının önüne geçer. Durum böyle olunca da insanlara oneitis efsanesi hakkında doğrudur ya da yanlıştır gibi söylemler söylemek çok da yerinde bir söz olmayacaktır. İnsanlar kendi inançları kapsamında hayatlarını yaşamalıdır.

Yorum gönder