×

Aslan Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi?

Her iki tarafta ateş burcudur, bu yüzden ısındıklarında onları soğutacak pek bir şey yoktur. Ama diğer zamanlarda pırıl pırıl parlayacaklar ve parlaklıkları ile dünyayı göz kamaştıracaklardır. Aslan burcu ve yay burcu birbirlerini tamamlarlar. İlk cazibe ve uyumluluk belirtileri…

Koç ve Aslan burcu sık sık kırmızı halı etkinliklerinde buluşurlar ve başlangıçta birbirlerine çekici bir stil ve parlak görünüm duygusu verirler.

Aslan Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Koç-Aslan Cazibesi

Güveler alev gibi birbirlerini çekerler ve sonunda aynı spot ışığını paylaşırlar. Çiftin arkadaşları, bu ikisinin kıyafetlere ve makyajlara cömert bir miktardan daha fazlasını harcadıklarını fark edebilirler, Aslan / Koç’un arasındakinin gerçekten rekabet mi yoksa aşk mı olduğuna dair üstlerinde bir soru işareti de bırakılabilir.

İlişkilerde Koç ve Aslan

Koç burcu kişiliği savaşçı ve koruyucu özelliklere sahiptir ve Mars tarafından yönetiliyordur. Buna rağmen Aslan burcu kişiliği kendi ayakları üzerinde durabilen insanlardır. Aslan, yönetici gezegeni Güneş olan bir ateş burcu olduğu için, kendileriyle Koçları arasında gelen her şeye karşı oldukça koruyucu ve düşmanca olma eğilimindedirler. Oyun oynadığınız kişi Aslan ise onunla dalga geçmemek en iyisidir.

Koç-Aslan Çifti

Koç burcu biraz sabırsız ama son derece verimli tartışmak istiyor olabilirken Aslan, saldırmak ve ardından hassas bir şekilde saldırmak için en uygun zamanı bekler. Bu iki özelliği mükemmel bir şekilde senkronize edebilirlerse, bir imparatorluk kurarken etrafındakileri hayranlıkla izlemeye bırakan bir güç çifti gerçekten doğacaktır. Türbülansla karşılaşabilecekleri yerde ilgi odağı olmayı seven bu iki ateşli burç ile bazen yanlış yollara gidilebilir. Bu ikili, kişiliklerinin katıksız gücü nedeniyle bazen çatışabilir.

Koç’un inatçı doğası ve Aslanların kükreyen gururu, aynı sayfada değillerse, kıyafet seçimleri, saç kesimi, iç tasarım, sanat veya restoran seçimleri olsun, her şey ve her şey hakkında ateşli tartışmalar yaşayabilecekleri anlamına gelebilir. Farklı zevkler, birinin doğru ve diğerinin yanlış olduğu anlamına gelmez ve Aslan / Koç, birbirlerini küçük bir ben yapmaya çalışmasa ilişkileri adına iyi olur.

Birbirlerine Olan Aşk Başladığında

Bu iki burç âşık olmaya başladığında duyguları hızla yoğunlaşabilir. Birbirlerini her türlü pahalı ıvır zıvır ve gösterişli gezilerle etkilemek isterken bulmaları çok uzun sürmez. Her seyehat, bir öncekini gölgede bırakmak için bir fırsat haline gelebilir. Ama bu asla bir şey değildir, bu tür çift kişilik bir gemi ile çıkmak onları kalıcı bir zirveye çıkaracak ve işleri sürekli heyecanlandıracaktır.

Âşık Olmak

Ancak bu burçlar duyguları derinleştikçe kıskançlık olarak bilinen yeşil gözlü canavara daha çok yenik düşebilirler. Bu basitçe, birbirlerini o kadar karşı konulamaz buldukları için olur ki (çoğu zaman haklı olarak) başkalarının yeni ışıltılı çevrelerinde birilerinin hareket etmeye çalışabileceğini varsayarlar.  Birbirlerini takip etmek için özel dedektifleri işe alacak kadar koruyucu olmadıklarına da dikkat etmeleri gerekebilir.

Koç Burcu ve Aslan Burcu Cinsel Uyumluluğu

Yan bebeğim yan! Hem Koç hem de Aslan, yüksek libidolarla oynama arzusuyla kutsandıkları bilinir. Kendilerini çok ateşli gecelerde bulacaklar, ta ki içlerinden biri sonunda beyaz bir bayrak kaldırıp mola için yalvarana kadar.

Yatak odasında Koç ve Aslan

Bu iki ateşli kişilik arasındaki seks o kadar vahşi olabilir ki, dikkatli olmazlarsa birbirlerini yıprandıklarını bulabilirler ve birkaç hafta içinde duygularının sönmesine neden olabilirler. Bununla birlikte, yavaşlamayı öğrenirlerse, bu ısının bir ömür boyu dayanmasını sağlayabilirler.

Koç Burcu ve Aslan Burcu Evlilik Uyumluluğu

Son derece uyumlu ve yanıcı olan Aslan ve Koç, birkaç kurala uydukları sürece güçlü ve uzun süreli bir evlilik kurabilirler. Aslan yaşlanmamaktadır ve onları gençlik pınarını aramaya yönlendiren bir Peter Pan kalitesiyle bütünleşmiştir. Koç, özellikle orta yaş yaklaşırken güvensizliklerini anlamaya ve hafifletmeye çalışmalıdır. Ayrıca, aynı meslekte her ikisi de yüksek pilotlarmış gibi farklı kariyerlere sahip olmayı hedeflemelidirler, rekabet gücü seviyesi yıkıcı olabilir.

Evlilikte Koç Burcu ve Aslan Burcu

Birlikte, birbirlerinin yeteneklerini güzelce tamamlayan mükemmel ebeveynler yaratabilirler. Birde Koç- Aslan burcu daha esnektir ve çocuklar büyüdükçe beklentilerini revize eder. İşler her zaman sorunsuz olmayabilir, ancak bu durumlar üzerinde çalışırlarsa, nihayetinde dişli bir takım oluşturabilirler.

Yorum gönder