×

Aslan Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan ve Oğlak biraz tuhaf bir çifttir. Ancak ikisi de güç, başarı ve statü arayışını paylaşan alfalardır.

Birbirlerini gördüklerinde karşılıklı hayranlık duyarlar. İlk buluşmalar, esas olarak mevcudiyet ve tarz duygusuyla gösteriş yapma şansıdır. Onlar için iyi yerler zarif ve abartısızdır, meslektaşları aracılığıyla veya bir konferansta tanışabilirler. Her ikisi de şık yerlere ve birinci sınıf ruhlara çekilir.

Aşık aslanlar gururludur, eğlenceyi sever ve kutlamalarda büyüktür.

Aşık oğlaklar özeldir, talepkardır ve çoğu zaman sosyal rütbeye dikkat eder.

Aslan Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Afrodizyak Güçleri

Bazen çekicilikleri, her ikisinin de ağırlıklarını etrafa yayma biçimlerine olan hayranlıkla beslenir. Zorlu kişilikleri vardır ve birbirlerini ayırmaya başlarlarsa, bir ömür boyu hata bulmayı izlerler.

Aynı zamanda işkoliklerdir; sadece akşamları buluşup başarılı kariyerlerin iniş çıkışlarını paylaşabilirler. Aslan, Oğlak burcunun ya hep ya hiç hedeflerine coşkulu destek vererek, başarıya ulaşmanın gerekliliğini anlar. Ve Oğlak burcu, ilerlemek için gerçekçi fikirleri olan Aslan için ayık bir danışmandır.

Oğlağı kazanmak zordur ve Aslan, ciddi kimlik bilgilerine dayanan sade bir yüzük için anında tatmin olmaktan kaçınmalıdır. Aslan cesaretini diğerlerinin gülümseyen, hayranlık uyandıran gözlerinde bulur ve oğlağın kış soğuğunda alevleri sönebilir. Ancak kendine güvenen Aslan, bu onayı kazanmayı değerli bir hırs olarak görür. Bunu başaran Aslan, Oğlağı büyük resmin mihenk taşı olarak düşünerek geri bildirim için diğerlerinden övgü ister.

Oğlak ve Aslan Kişilik Özellikleri, Oğlak ve Aslan Doğası

Alev alev yanan Aslan ve topraklanmış Oğlak, birlikte ilginç bir denklem oluşturur. Oğlak, yaşamdaki kararlılığı, istikrarı ve duyarlılığı besleyen bir güneş burcudur. Bu burç, burç haritasının onuncu noktasında konumlanmıştır. Oğlak, aralıksız özveri ve çabayla adını duyurmak için gölgelerde çok çalışmaya inanır.

Aslanlar doğal liderlerdir ve en güçlü, hırslı ve güçlü güneş burçları arasındadır. Ateşli kişilikleri, şaşırtıcı ruh cömertlikleriyle birleştiğinde, kişiliklerini son derece ilgi çekici ve benzersiz kılar. Aslan erkeği ve Aslan kadını, başkalarına ilham verme fikrini geliştiren son derece gururlu bireylerdir. Hayallerinin gücüne inanırlar ve dünyaya çıkıp onları gerçeğe dönüştürmek için yapmaları gerekeni yapmaktan korkmazlar.

Oğlak ve Aslan Aşk Uyumluluğu

Aslan’ın enerjisi ve pozitifliği, Oğlak,’ın hayatında taze bir nefes gibidir. Onun kişiliğine hayattan daha büyük ilgi duyuyor ve sergilediği güvene âşık oluyordur.

Aslan erkeğinin, diğer taraftaki Oğlak kadınını kendi yanına getirmek için hangi zarafet ile etkilemiş olduğu belli değildir. Muhtemelen ikisinin inanılmaz iş ahlakı ve olağanüstü öz disiplini, Oğlak Aslan ilişkisinin en başından beri birbirlerine saygı duymasını ve hayranlık duymasını sağlar.

Oğlak ve Aslan Uyumluluğunun Artıları ve Eksileri:

Oğlak Burcu ilişkisinin artıları:

Oğlak ve Aslan, özünde farklı burçlardır, ancak uzun süre boyunca birbirlerini bağlı ve mutlu tutmanın bir yolunu bulabilirler. İktidar fikri tarafından baştan çıkarılırlar ve belirli bir hedef için çalışmayı başarırlar. Aynı şeyi başarmak için muazzam miktarda çaba gösterirlerse, muhtemelen her çifti sudan çıkaracaklardır.

Oğlak gibi aslan da hem çok gururlu hem de hırslı yaratıklardır. Karşılıklı farklılıkları, birbirlerinden çok şey öğrenmelerine ve aralarında çok yönlü, eksiksiz bir ilişki uyumu oluşturmalarına yardımcı olacaktır.

Oğlak Aslan ilişkisinin eksileri:

Aslanlar, sürekli olarak aşırı ruh halleri arasında gidip gelen duygusal varlıklardır. Oğlak ise tutarsızlığa inanmayan dengeli ve sağlam bir burçtur. Aslanın ani öfkesi ve önemsiz şeyler için aşırı heyecanı, pratik Oğlak burcuna iyi gelmeyebilir.

Oğlak burcunun hayata karşı ciddiyeti, zamanla Aslan için çok sıkıcı hale gelebilir. Aslan’ın romantik partnerinden talep ettiği muazzam miktarda pohpohlama, suskun ve sessiz Oğlak burcundan düzenli olarak gelmeyebilir.

Her iki burçta bir anlaşmazlıkta son derece kavgacıdır ve diğer tarafı dinlemektense ilişkileri delmeyi tercih eder. Bu, ikisi arasında ciddi sorunlar yaratabilir ve bir çift olarak bir araya gelmelerini zorlaştırabilir.

Sonuç:

Hem Aslan hem de Oğlak, egemen kişiliklerini azaltmayı başarırsa ve biraz kontrolden vazgeçmeyi öğrenirse, birbirlerinde sonsuz mutluluk bulacaklar. Birbirlerine uymak için yargılayıcı tavırlarından vazgeçmeliler ve aynısını yapmayı başarırlarsa, bağları hesaba katılacak bir güce dönüşecek ve bu da uzun vadede belirlenecek!

Yorum gönder