×

Aslan Burcu ve Akrep Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Akrep Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Akrep Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Bir Aslan ve Akrep çifti arasındaki aşk ilişkisi, birçok yönden entrika, patlayıcı tutku ve keskin zıtlıklarla dolu aydınlık ve karanlığın etkileşimidir.

Bu ortaklığı karmaşık olarak etiketlemek, hepsini sona erdirmek için yetersiz bir ifade olacaktır ki burada derinlemesine araştırılacak ve keşfedilecek çok şey var.

Göz korkutucu olabilir, ancak kesinlikle yapmaya değerdir. Bu ilişkinin sürekli yoğunluğunun altında nasıl işlediğini anlamanız gerekir.

Bunu yapmak için, öncelikle insanın kafasını bu öfkeli sıcak kalpler arasında tutmak adına kesinlikle rehber olacak Aslan ve Akrep uyumluluğuna bu yazıyı okuyarak göz atın.

Aslan Burcu ve Akrep Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan ve Akrep Uyumluluğuna Genel Bakış

Bu insanlar için hiçbir şey küçük bir sorun değildir.

Aslan, olaylara dramatik tepkiler vermeyi çok sever ve Akrep duyguları belki de diğer yıldız burçlarından daha derin hisseder.

Bu, Aslan ile Akrep’i birbirine aşık iki akraba ruh haline getirebilir gibi görünse de pratikte bu eşleşme nadiren ikisi arasında benzer fikirlere sahip bir ortaklık yaratır.

Bu, kısmen, Akrep ve Aslan’ın karşıt temel yöneticilere sahip olmasına bağlanabilir.

Bu, kişiliklerine daha fazla nüans katıyor ki Aslan ve Akrep maçında ateş ve suyun bir karışımını buluyoruz- ilk başta buharlaşma oluyor, ancak uzun vadede tehlikeli alevler çıkabilir!

Aslan burcu, bu özel karışımda ateş elementi tarafından yönetilen yıldız burcudur. Ateş işaretleri kendinden emin ve cesurdur, anın gerektirdiği her an akıllarını söyleme eğilimindedir ve her zaman nefes almak için zar zor bir duraklama ile ilerler. Sonuç olarak, gerçekten de dikkate değer şekilde bunlar Aslan nitelikleridir.

Bazıları, Akrep’in patlayıcı öfkeleri ve kükreyen tutkuları ile sıcak çöllerde yaşayan akrepler nedeniyle de bir ateş burcu olduğunu söylüyor.

Yine de Akrep burcunun temel yöneticisi, duyguları, sezgiyi, şifayı, gizemi ve psişik bilgiyi temsil etmekte olan aslında sudur.

Doğal olarak, bir aleve su atarsanız sönecektir, bu nedenle ateş elemental yıldız işaretleri genellikle bir süre sonra kendileriyle su burçları arasında bir mesafe oluşturmaya çalışır.

Ateş Astrolojide Benliğin Özgürlüğü, Su İse Derin Bir Duygudur.

Başka bir deyişle, Akrep’in derin ve yoğun duyguları ve ruh halleri Aslan’ın özgürlüğünü ve canlılığını bastırabilir ve aslanlar boğulmuş hissetmekten hoşlanmaz.

Aslanlar gibi, Aslan burçlarına sahip insanlar da muhteşem ve sıcaktır, ancak aynı zamanda son derece koruyucu ve kendi alanlarına meraklıdırlar.

Diğer kişiye baktığımızda akrep, kartal, yılan ve anka kuşu tarafından yönetilen Akrep burcu sahipleri gerçekten de böylesine karmaşık insanlara yakışır ki aynı şekilde bölgesel sahiplenmelere sevdalıdır.

Akrep burçları, adaş hayvanları akrebin yanı sıra birçok yönetici hayvana sahiptir, belki de astrologlar bu insanların ne kadar karmaşık olduklarını fark ettikleri içindir.  Akrep bilmeceler ve sırlarla konuşurken, Aslan akıllarını hatasız konuşturur.

Evlilikteki Aslan ve Akrepler

Hiçbiri bir tartışmada geri adım atmak istemez, her ikisi de her şeyden sorumlu olmak ister ve hem Aslan hem de Akrep ilişkide evlilikte birbirlerini severler, birbirlerinden algılanan bir hakaretin ya da hafife almanın bile cüretkarlığıyla kıpır kıpırdırlar ve tıslarlar. Her ikisinden de meydana gelecek taş gibi soğuk sessiz muamele, muhtemelen tartışmaların ürpertici sonucudur.

Yine de hem Aslan hem de Akrep için gururun karanlık tarafı daha da derinlere iniyor. Açıkça söylemek gerekirse, ikisi de hiçbiri barışı yaymak ve barışmak için ilk adımı atmayı sevmez ve kesinlikle özür dilemez.

İçten içe kızgınlık ve sessiz içinde kinle arka planda kritik kitleye ulaşabilirler.

Aslan, herhangi bir duygusal dolandırıcılık yapamayacak kadar kalbini kollarına çok fazla takar, ancak yaralı bir Akrep, gerek duyduklarında şaşırtıcı bir düşmanlıkla saldırabilir.

Aslan, aynı zamanda Akrep’te görülen daha yavaş ve daha kasıtlı tavrına kıyasla oldukça düşüncesizdir.

Aslan, sık sık kendi işini birdenbire yapma ihtiyacını dile getirecek ve Akrep’i soğukta bırakacaktır ki ancak buna karşı konuşurlarsa, kontrol etmekle suçlanırlar.

Yorum gönder