×

Aslan Burcu ve Aslan Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Aslan Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Aslan Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Bu Aslan burcun her zaman spot ışığında olma ihtiyacının üstesinden gelmek zor olabilir, özellikle de iki büyük kişiliği tek bir ilişkiye sığdırmaya çalıştığınızda. Ancak Aslan ilişkisinin olumlu yönleri de vardır.

Aslan ve Aslan İyi Bir Çift Olur mu?

Aslanlar, özellikle birbirlerine iltifat etmek ve paylaştıkları sevgiden neşe bulmak söz konusu olduğunda birçok düzeyde uyumludur. Genel olarak, iki Aslan iyi bir çift olur, ancak ego ve dikkat için güç mücadelesi nedeniyle yüksek bir drama şansı vardır.

Aslan Burcu ve Aslan Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

 İki Aslan Burcu Birbirine Aşık Olduğunda Ne Olur?

Aslanlar patron olma ihtiyaçlarının üstesinden gelebilirlerse, başarılı bir ilişki tamamen mümkündür. Bu burç sadık ve kendinden emin olarak biliniyor, bu da iki Aslan arasındaki bağın ateşli ve tutkulu olacağı anlamına geliyor.

Bir Aslan, bir Aslanla Evlenebilir mi?

Elbette bu işaretler birbirleriyle evlenebileceklerini ve verimli bir evlilik, arkadaşlık sağlayabileceklerini gösteriyor.

Bağlılığın nerede hakimiyete geçiş yapacağına karar vermek Aslan çiftine kalmış.

Aslan ve Aslan: Cinsel Kimya

Aslan maçı, buharlı bir sahne için bir reçetedir. Aslanların zaten güçlü bir cinsel arzuları olduğu biliniyor, ancak aynı anda iki Aslan mı? Aralarındaki o ateş ancak izin verirlerse söndürülebilir.

Bu burçlara direnmek imkansızdır, bu yüzden ikisi birlikte zahmetli olabilir. Ancak diğer burçların aksine, Aslanlar her zaman havasında olacaktır; Rüzgârın en ufak bir kayması bile onlara kendilerini özel bir şekilde hissettirebilir.

Aslan ve Aslan: Güven ve İletişim

Aslanlar, büyük egoları nedeniyle, patron olmak için kendi kişisel mücadeleleri araya girdiğinde iletişim kurmakta zorlanabilirler. Her ikisi de bakış açılarını bırakma konusunda isteksizdir ve doğru olma ihtiyacı, geri dönmesi zor olabilecek argümanlara neden olabilir.

Yine de iyi haber şu ki, eğer birbirlerine odaklanmayı öğrenirlerse, yıkılmazlarsa, tekrar güven inşa edebilirler. En iyi bahisleri, gergin bir durumda orta noktayı bulmak veya çok ısınmadan önce tartışmaktır.

Aslan ve Aslan: Paylaşılan Değerler ve İlgi Alanları

Aslanlar doğal olarak eğlencelidirler ve her zaman başkalarını güldürmeye çalışırlar. Aslan ilişkisinde sürekli bir komedi programı yayındadır ve tek soru şudur: önce kim diğerini gülmekten öldürecek?

Ancak komik kemiklerinin yanı sıra, Aslanlar birkaç özelliği de paylaşırlar: güven, liderlik becerileri, nezaket, fedakârlık ve bağlılık.

 Aslan, en yakın arkadaşları ve aileleri için her şeyi yapacak ve sevgilerini ve sevincini etrafa yaymaya değer verecektir. Aslan odaya girdiğinde, odaya sahiplenir; dikkat çeker!

Aslanların da diğer burçlardan çok daha fazla bir güven havası vardır. Hedeflerine ulaşana kadar durmazlar ve hırsları, iyimserliklerinin yardımıyla Aslan ilişkisi, içsel güç için güçlü bir imkandır.

Aslanların, çoğu sıkıcı çiftin ev partilerindeki şarap tadımı ve sessiz oyunları gibi olanlardan daha çok sunabileceği imkânları vardır. Gerçekten, yapmak istedikleri tek şey iyi vakit geçirmektir. Böylece yarın yokmuş gibi yaşayan ve birbirlerinin enerjisiyle beslenen iki Aslan’a güvenebilirsiniz.

Öte yandan, Aslanlar da iyi bir rahatlama gününün tadını çıkarır. Böyle bir durumda, birlikte bir spa, havuz veya film gecesine gitmek işe yarayabilir. Kendini şımartılmış ve bir sadakate bağlı hissetmek gibisi yoktur, değil mi?

Bir Çift Olarak İki Aslan İçin Olası Sorunlar

Aslan-Aslan ilişkisinde, “en iyi lider” olmak için sürekli bir mücadele vardır ve bu sorunlara neden olabilir. Aslanlar kibirli olabileceğinden bu gerginlik yaratır. Bu, her zaman haklı ve kontrollü olma ihtiyacının yanı sıra, bir tartışmaya neden olabilir.

Mücadele ettikleri bir başka alan da genel tavırlarıdır. Aslanlar son derece inatçıdır ve Aslanlarla bir ilişki içinde olan, onlarla ilgilenen diğer tüm burçlar onlarla başa çıkmanın en iyi yolunu bulmalıdır.

Ama iki inatçı Aslan’ı bir araya getirdiğinizde, temelde eski bir western filmi gibi: Bu kasaba ikimiz için yeterince büyük değil, durumu ortaya çıkabilir.

Yorum gönder