×

Aslan Burcu ve Başak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Başak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Başak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Başak burcu, Merkür Gezegeni tarafından yönetilirken, Aslan burcu Güneş tarafından yönetilir. Güneş gibi Aslan burcu da ısı ve ışık yayar ve başkalarının onları emmesini bekler. Başak burcu başkalarına ulaşır ve onları özümsemeden önce tüm ayrıntılara bakar. Bu, iki burç birbirini kabul etmeye başlamadan önce, Başak ve Aslan’ın diğerinin yaklaşımını anlamak için biraz zamana ihtiyacı olacağı anlamına gelir.

Aslan Burcu ve Başak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Başak ve Aslan Çift İlişkisi

Başak bir Toprak Burcudur ve Aslan bir ateş burcudur. Başak ve Aslan burcu bir aşkta bir araya geldiklerinde, başlangıçta çok çeşitli ilgi alanlarına sahip olduklarını düşünebilirler, bu yüzden birbirine bağlı kalmak bir olasılık değildir.  İlişki Başak ve Aslan burcu birbirlerini takdir etmeye ve anlamaya başladıklarında zamanla büyüyüp gelişecektir. Başak burcu, çalışkan ve çekingen, Aslan’dan çok daha esnek ve çok yönlüdür. Öte yandan Aslan burcu, çok konuşkan, büyüleyici ve baskındır. Bu farklılıklar olsa da uyumluluk zamanla ve biraz çaba ile geliştirilebilir.

Başak ve Aslan burcu ilişkinin başlangıcında, sadece birbirlerinin hatalarına bakacaklar. Aslan burcu tamamen otoriter ve Başak burcu çok yargılayıcı olabilir. Ancak birbirlerinin hatalarına bakmayı bırakıp bunun yerine olumlu özelliklere baktıklarında, yakında birbirlerine çekileceklerdir.

Aslan burcu, Başak’ı son derece dikkatli bulabilir, ancak partnerine rahatlaması için ilham verecektir. Başak burcu Aslan’ı kendisiyle dolu ve bencil olarak görebilir, ancak onlara başkalarının ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı ve düşünceli olmalarını öğretebilirler.

Aslan Burcu Adam -Başak Burcu Kadın

Lider, sosyal Aslan burcu erkeği ve mütevazı, içe dönük Başak burcu kadını pozitif bir çifte benzemeyebilir lakin karşılıklı duyulan saygıyla mutlaka sadakatli ilişki kurulabilir.

Başak burcu kadının ve Aslan burcu adamın farklı hedefleri, ilgi alanları ve yönü vardır. Bu yüzden başlangıçta başa çıkmaları zor olabilir. Birbirlerini anlamaya başladıklarında, Başak burcu kadını, Aslan burcu erkeğinin sıcaklığına ve sadakatine çekilir. Başak burcu kadını da ona büyük bir saygı ve arkadaşlık verecektir.

Başak burcu ile Aslan burcu arasında sıkça yaşanan sorunlardan biri özgüven sorunlarıdır. Aslanlar genellikle çok çabuk sinirlenirler ve Başak burcu kadını, kendileri çok sakin oldukları ve partnerlerinden de aynısını bekledikleri için bundan hoşlanmayabilir. Yine de onunla empati kuracak ve böyle davranmasının nedenini anlamaya çalışacaktır Aslan burcu adam, bir ilişkide baskın olmayı sever.

Başak Burcu Adam- Aslan Burcu Kadın

Aslan burcu kadını her zaman sevildiğini ve değer verildiğini hissetmeyi sever. Her zaman ilgi istiyordur ve neyse ki Başak burcu adamı çok dikkatli.

Öte yandan Başak adamı, nazik ve şefkatli doğasını takdir edebilen bir kadın ister. Olumlu, pratik yaklaşımı Aslan kadınına yardım edebilecek ve kadın ona güvenmeye devam edecektir.

Tüm ilişkilerde çatışmalar normaldir ve bir Başak Erkek Aslan Kadın kombinasyonu sosyal yaşamları açısından sıkıntılı görülebilir. Aslan burcu kadını son derece sosyal ve nereye giderse gitsin ilgi odağı olmak ister. Başak adamı tam tersidir, son derece sessizdir ve sosyal toplantıların büyük bir hayranı değildir.

Aslan burcu ve Başak burcu- Bilmeniz Gereken Her Şey

Başak burcu değişken bir burç iken Aslan burcu sabit bir burçtur. Aslan burcu genellikle yönetici olmayı sever ve başkalarına görev buyurmaktan hoşlanır. Başak burcu, bu süreçte çok çalışmayı ve daha yükseklere ulaşmayı tercih eder. Bir ilişkide, her ikisi de diğeri hakkında çok şey bilir ve bu nedenle karakter değerlendirmesinde çelişki olması muhtemel değildir. Bu nedenle, Aslan burcu Başak burcu ile pek uyumlu olmayabilir, ancak bu asla iyi bir çift olamayacakları anlamına gelmez. Aslan burcu için aynı zamanda Başak burcu en iyi aşk ilişkisi olabilir.

Özet

Başak burcu ve Aslan burcu ilişkisinin en iyi yanı, çift olarak uyumluluklarıdır. Aslan burcu, insanlara değerini göstererek ilgi ve saygı ister. Eğlence ve heyecan unsurları her zaman Aslan burcunda görülür ve devam etmelerini sağlayan da budur. Öte yandan Başak burcu, Aslan’ın bıraktığı tüm boşlukları doldurmayı ve sıkı çalışmaları yanında sürekli çabaları ile işleri halletmeyi sağlar. Bu nedenle, iyi bir evlilik yaparlar.

Yorum gönder