×

Aslan Burcu ve Kova Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Aslan Burcu ve Kova Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Aslan Burcu ve Kova Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Kova ve Aslan burçları, bir kalabalığı etkileme ve insanların, özellikle de kitlelerin dikkatini çekme yetenekleriyle bilinen burçlardır. Neyse ki, Kova burcunun çeşitli ve açık bir zihni vardır ve genellikle Aslanın tuhaflıklarının çoğunu açıkça kabul eder. Kova, Aslan’dan aldığı eleştiriyi kişisel olarak alamaz, bu da minimum çatışma ve karşılıklı anlayışla olan bir ilişki ile sonuçlanır.

Aslan Burcu ve Kova Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Kova ve Aslan: Romantizm ve Evlilik Yaşamı

Aslan Güneş tarafından yönetilir. Aslan kendini ifade eden ve yaratıcılığı temsil eden burç çarkındaki 5. evi yönetir. Aslan tarafından sembolize edilenler, eşlerinin yanı sıra sürülerine karşı inanılmaz derecede sadık ve korumacıdırlar. Güneş gibi Aslan da her şeyi aydınlatır ve inanılmaz derecede sıcak ve şefkatlidir. Sevildiklerini ve takdir edildiklerini hissettiklerinde inanılmaz derecede değer verirler.

Kova, değişim ve yenilik gezegeni olan Neptün tarafından yönetilir. Dostluğu ve topluluğu temsil eden 11. evi yönetir. Özgünlük onları cezbeder ve yeterince ilginç değilseniz dikkatlerini çekmek zor olabilir! Bir Aslan kalabalığın arasından sıyrılabilir ve Kova burcunun dikkatini bir ömür boyu çekebilir ve tutabilir, diğer burçlar bunu yapmakta zorlanabilir.

Aslan eğlenmeyi sever. Çocuksu bir masumiyete ve gençlik romantizm duygusuna sahiptirler. Âşık olduklarında, partnerleriyle hayatın güzel yanlarının yanı sıra eğlenceli deneyimler paylaşmak isterler. Kova’nın bir şeyin parçası olduğunu hissetmesi gerekir. Aslan, Kova burcunun sevildiğini ve değer verildiğini yaşamlarının önemli bir parçası olduğunu hissettirir. Aslan, Kova burcuna çok bolluk sağlayabilir.

Pek çok arkadaş ve aile her zaman Aslanı çevreleyecek ve Kova’nın davet ettiği tüm sevdikleriyle çevrili olduklarında kendilerini kalenin kralı veya kraliçesi gibi hissedecekler.

Kova, Aslan birbirilerine bulması çok zor olabilecek bir tür koşulsuz sevgi sağladığından, kova burçları Aslanın önünde kendilerini savunmasız hissetmelerine izin verebilir. Kova, Aslan’ı asla aşağılık hissettirmeyeceği için Aslan, Kova burcunun önünde zayıf yönlerini açabilir.

Kova Adam ve Aslan Kadın Aşk Maçı

Kova burcu adamı hayata “akışla devam et” yaklaşımı ile mutlu bir şansa sahip olacaktır. Şaka yapmayı severler ve bazen çok saygın Aslan kadınlarının boyunu kıran şakalar yapabilirler. Genellikle kimseyi gücendirmek istemez; ancak, gönülsüz şakası Dişi Aslan tarafından yanlış anlaşılabilir. Bazen, Kova burcu erkeği, Aslan kadınının geçit törenine yağdırmaya çalıştığı zarafeti ve duruşunu elinden alabilir. Bu hıçkırıklara sahip olsalar bile, her şeyin sonunda ona, kalbinde bir ateş yakacak koşulsuz sevgiyi sağlayacak ve etrafındaki tüm palyaçoları affedecektir. Şimdiye kadar gördüğü en güzel kadınlardan biri iken, görünüşüne neden bu kadar çok zaman harcadığını asla anlayamayacakdır. Aslan kadını, Kova burcunu başka herhangi bir burcun erkeğinden daha dayanılmaz bulacaktır. Hissettiğinden daha özgür ve canlı hissetmesine izin verecektir.

Süslemelerinin parıltısı ve parlaklığı onu genellikle bir güve gibi alevlerin çekiciliğine çeker ve pahalı parfümlerin kraliyet ailesinin kokusu onu bağlı tutar. Onun içinde hissedebileceğini hiç bilmediği duyguları uyandıracak ve Aslan kadını tarafından onları keşfetme güvenliği ile bu güvenceyi verecektir.

Kova Kadını Aslan Adamı

İlk başta, Aslan adam Kova kadınının alışılmadık ama çekici kişiliğiyle ilgilenmiyormuş gibi davranacak. Ona diğer kadınlardan daha fazla ilgi uyandıracak, yine de ona zayıf görünmemesini sağlamak için soğukkanlılığını koruyacaktır. Aslan adam, kurnazca olmayan, özenli şekilde Kova kadının çıkarları için gözlemci olacaktır. Daha sonra gidip bu konular hakkında daha fazla şey öğrenecek ve geri dönecektir.  Her şeyi biliyormuş gibi yaparak onu etkilemeye çalışacaktır. Bu kadın, yabancı çıkarları ve tuhaf alışkanlıkları ile bu adamı hayatının geri kalanında tahmin etmeye devam edecek ve her saniyesini sevecektir.

Kova kadını, Aslan erkeğinin egosunu, çekebileceği ve kurabileceği eşsiz kişiyi dünyaya göstererek tamamlayacaktır. Hayatına getirdiği tüm sürprizlere maruz kalmayacağını düşünse de içten içe onları her zaman tahmin etmeye devam ediyor olacaktır. Aslan adamı, Kova kadınını asla gerçekten tanımayacak ve her zaman onun için bir gizem olarak kalacaktır. Kova burcundaki kadının Aslan erkeğinden bir tepki almaya çalıştığı ilginç bir ilişki olabilir ve kova kadını sonsuza dek onun davranışlarından etkilenmemiş rolüne devam eder. İçten içe, böyle muhteşem bir insanın nasıl var olabileceğini anlayamaz.

Yorum gönder