×

Başak Burcu Aslan Burcu ile Evlilik Hayatı

Başak Burcu Aslan Burcu ile Evlilik Hayatı

Başak Burcu Aslan Burcu ile Evlilik Hayatı

Burçlar insanların doğum tarihleri ile belirlenmektedirler. İnsanların doğum günlerin de güneş hangi pozisyon da olur ise o zamanın sembolik adına burç adı verilmektedir. İnsanların doğdukları zamanlar da yoğun bir şekil de güneş ışığı olmasaydı kişiler direk olarak burçlarını görebileceklerdi. Burçlar birer takım yıldızı olarak bilinmektedirler. Takım yıldızı 360 derece şeklin de olmaktadır. Bu 360 derece 30’a bölünüp 12 adet burç bulunmaktadır. Burç sıralaması bulunmaktadır. Bu burç sıralamasına göre ise koç burcu ilk sıra da yer almaktadır. Koç burcunun ilk sıra da yer almasının nedeni ise ilkbahar başlangıcı olmasıdır.

Takvim de 4 önemli döngü yer almaktadır. Bu döngü, ilkbahar, yaz, sonbahar, kış şeklin de olan bir döngüdür. Bu döngülere ekinos adı verilmektedir. Ekinoslar 12 ayı dörde bölmektedirler. Bu 4 mevsim de ise 3 farklı burç bulunmaktadır. Yani 4 farklı yapı bulunmaktadır. Bu iç burç mevsimlerin döngülerini taşıdığı bilinmektedir. Burçlar Sümerlerin zamanların da bulunduğu bilinmektedir. Sümerler zamanına ait olduğu bilinen çivi yazıları bulunmaktadır. Ayrıca bu bilgiye ek olarak ön Asya da sistemli bilgiler ve birçok metin bulunmaktadır. Bu metinler ise, akkadca, elamca ve Hititçe metinlerdir. Asurlulara ait bir kütüphane de bu metinlerin bulunduğu bilinmektedir. Bu kütüphane ise ninova da bulunmaktadır.

Başak Burcu Aslan Burcu ile Evlilik Hayatı

Bu metinler de tanrının marduk yörüngesini 12 burca böldüğü anlatılmaktadır. Milattan önce bininci yıl da burç isimlerin de bazı farklılıklar bulunmaktadır. Örneğin Başak yerine, tuamu rabuti, Aslan yerine ise alpu adı verilmiştir. Daha erken yıllar da ise burçların varlığı bilinmektedir. O zamanlara ait metinler de ise adları tespit edilmemiş burçların yıllın belirli zamanların da değişmeyen sabit bir yörünge ile hareket etmek de olduğuna ve bu hareketlerin kişilerin hayatlarına etki ettiğine inanılmaktaydı. Mezopotamyaların da farklı birçok geleneği bulunmaktaydı.

Bu geleneklerden biri ise gök cisimlerini tanrı olarak kabul etmektir. Bu yüzden insan hangi burç ile hayata gelir ise o burcun tanrısının yani gezegenin etkisin de olduğuna inanılmaktaydı. Örneğin Aslan dönemi zamanın da dünyaya gelen kişilerin, savaş tanrılarının himayesi altın da bulunduklarına inanılmaktaydı. Aynı zaman da Aslan burcu kişilerinin savaşçı ruhu da taşıdığı düşünülmekteydi. Burçlar insanların karakterlerini etkilemektedirler. Bu yüzden de kişilerin ilişkilerini de etkileyebilmektedir. İlişkilerden biri ise evlilik hayatı olarak bilinmektedir. Başak burcu ve Aslan burcu birbirlerine zıt olarak da bilinmektedirler. Bu burçlar toprak ve hava grubu burçlarıdır. Aslan burcunun sabit değerleri, Başak burcunun ise değişken değerleri bulunmaktadır.

Bu durum da Başak burcu Aslan burcu ile evlilik hayatı çok iyi de olabilmektedir. Aynı zaman da çok kötü de olabilmektedir. Başak burcuna sahip olan kişiler neşeli ve esprili kişilerdir. Bu burç ile çok eğlenceli vakit geçirilip sohbet edilebilir. Fakat söz konusu ilişki ve evlilik olduğu zaman Başak burcuna sahip olan kişiler uzaklaşabilmektedir. Bu durum da karşı da kişiyi çok kötü bir duruma sokabilmek de ve üzebilmektedir. Bu yüzden Aslan burcu ve Başak burcunun çok sağlıklı bir ilişkisi olmamaktadır.

Aslan ve Başak Cinsellik Uyumu

Başak burcu kadını ve Aslan burcu erkeğinin çok sağlıklı bir evlilik hayatı bulunmamaktadır. Ama Aslan ve Başak cinsellik uyumu çok fazla olduğu bilinmektedir. Bunun nedeni ise burçların zıt karakterler olduğunun bilinmesidir. Aslan burçlarına sahip olan kişiler fazla bir şekil de tutkulu kişilerdir. Aynı şekil de karşılarında ki kişilerin de tutkulu olmalarını beklemektedirler. Bu iki burcun yatak uyumu çok fazla değildir ama ortalama olduğu bilinmektedir. Aslan burcu erkeğinin vazgeçilmezlerinden biri ise cinselliktir. Fakat Başak burcu kadını için cinsellik ikinci veya üçüncü plan da olmaktadır.

Aslan Burcu Kadını Başak Erkeğini Nasıl Etkiler?

Aslan burcuna sahip olan kadınlar Başak erkeklerine daha fazla ilgi duymaktadırlar. Peki Aslan burcu kadını Başak erkeğini nasıl etkiler? Aslın da Başak erkekleri de Aslan burcu kadınlarına ilgi duymaktadırlar. Bu iki burcun da ilgileri karşılıklı olduğu bilinmektedir. Başak burcuna sahip olan erkekler daha sosyal olmaktadır. Bu yüzden Aslan kadınları çekinmektedirler. Aslan burcuna sahip olan kadınlar duygusallığa önem vermektedirler.

Yorum gönder