×

Aslan Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Aslan burcu ile Koç burcu evlilik hayatı

Aslan Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Aslan burcu ile Koç burcu evlilik hayatı serüven dolu geçecektir. Akıllı ve cin fikirli olan Koç burcu, kendisi kadar farklı bir burç olan Aslan ile tanışıklığından çok memnun olacaktır. Tüm geçmişi bir kenara bırakarak yola çıkacak olan bu ikili, zıtlıkları görmezden gelerek mutlu bir evlilik sürebilirler. Sürtüşmelerin çok fazla yaşanacağı bu evlilikte, karşılıklı alttan alınır ise hiçbir problem kalmaz. Koçin değişen ruh hali, Aslan burcuna garip gelmeyecektir. Gelecekte büyük bir mutluluk yakalayacak olan bu ikili, zorlu günleri birlikte aşarlarsa gerisi kolay!

Aslan burcu ile Koç burcu evlilik hayatı

Aslan Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği

Aslan burcu kadını ile Koç burcu erkeği uyumundan söz etmek isteriz. Son derece sosyal ve özgürlükçü bir karaktere sahip olan Aslan burcu kadın, Koç burcu erkek tarafından kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Sosyalliğe de önem veren Aslan burcu, karşısındaki kişi ile pek çok sosyal aktivitede bulunmak ister. Renkli kişilikleri ile ön plana çıkan Koç burcu erkeği, Aslan burcu kadının bu yanlarını tamamlar. Nefes kesici bir aşk yaşayabilecek olan bu ikili, son derece ılımlı ve uyumlulardır. Önünde kimse duramayacak olan bu ikili, değişken bir ruh haline sahiptirler. Koç burcu erkeğini kendine çekecek olan Aslan kadını, partnerini her zaman etkilemeyi başarır. Mükemmel bir uyum yakalayabilen bu ikili, birbirlerini anlayışla karşılarlar. Sevgi ve tutkuyu en doruk noktalarda yaşayıp hisseden bu ikili, karakter uyumları ile de dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarır. Birlikte zaman geçirmekten asla sıkılmayan bu ikili yeri geldiğinde mutfakta, yeri geldiğinde başka alanlarda birlikte işler yapmaya bayılırlar. Romantik-komedi bir evlilik hayatları olacak olan bu ikili, özgürlüklerine düşkünlerdir ve kısıtlanmak asla onlara göre değildir!

Aslan Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Aslan burcu kadını ile Koç burcu erkeği evlilik uyumu hakkında biraz bilgi verelim. Birbirlerinin bireysel özgürlüklerine karışmadıkları sürece bu ikili mükemmel bir evlilik sağlayabilirler. Birbirilerine karşı her zaman anlayış sağlayabilmeleri de evliliklerinin ayakta durmasını sağlayacaktır. Tutkulu bir evlilik yaşamayı hayal eden bu ikili, her zaman değişim ve gelişime açıktır. Entelektüel olan bu ikili, güzel bir uyum yakalayarak çevredekilerin dikkatini çekebilmeyi başarır. Sosyalliğe de önem veren bu ikili, eğlenceli yanları ile heyecanı hiçbir zaman kaybetmezler. Arkadaş ortamları ile beraber bir şeyler yapmayı seven bu ikili, evlilik hayatlarında asosyal olmazlar. Aile yaşantısına ve evliliğe özen gösteren bu ikili mükemmel bir anne ve baba adayı olacaktır.

Koç Burcu Kadını ile Aslan Burcu Erkeği

Koç burcu kadını ile Aslan burcu erkeği uyumu merak konularından bir tanesidir. Bu iki burç çoğu zaman bir anlaşma kaydedebilirler. Duygusallığı ile bilinen Koç burcu, Aslan burcu erkeğinin mantıklı davranışlından pek hoşlanmaz. Bu ikili, anlaşma sağlayamadığı konuları genelde göz ardı ederek bir hata yaparlar. Bu durumda ikilinin sürekli olarak tartışmalarına yol açar. Hava grubunda yer alan bu iki burç, çok farklılık göstermektedirler. Çok sağlam bir temelli ilişki gibi görünse de içeride sürekli kavga ettikleri doğrudur. Kıskançlık krizlerinin çok yaşandığı bu ilişkide, keskin tavırlara sahip olan Aslan burcu erkeği, Koç kadınının kararsızlıkları ile uğraşmaktan bıkar.

Koç Burcu Kadını ile Aslan Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Koç burcu kadını ile Aslan burcu erkeği evlilik uyumu fazla olumlu değildir. Evlilik konusunda net kararları olan Aslan burcu erkeğini, Koç burcunun evliliğe ikna etmesi gerekmektedir. Sevgililik döneminde evlilikten sıkça söz eden Koç burcu, Aslan burcu erkeğini bir baskı altına sokar. Sürekli evlilik konusunun geçmesi, Aslan burcu erkeğini ilişkiden soğutabilir. Aslan burcu erkeği evlenmeye karar vermişse eğer, bu durumu Koç burcu kadını ile paylaşmaktan asla kaçınmaz. Manevi ve maddi her anlamda kendini evliliğe hazır hisseden Aslan burcu erkeği, evlilik için ilk adımı atacaktır. Ailesine çok önem veren Koç burcu, evlendikten sonra eşine değer vermeye devam eder. Ailesi ile beraber sosyal aktiviteler gerçekleştirmeyi seven Aslan burcu erkeği, bu huyu ile eşini de mutlu edecektir. Espri anlayışı ve mizah seviyesi yüksek olan Aslan burcu erkeği, eşini ve çocuklarını her zaman güldürmeyi başarır.

Yorum gönder