×

Balık Burcu ve Yengeç Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi?

Balık Burcu ve Yengeç Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Yengeç Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi?

Yengeç Burcu Bakış Açısından Balık Yengeç İlişkisi

Sizin için ideal bir eşleşme olan Balık burcunuz, ruh halinizi hissedecek, her zaman aynı sayfada olmanızı ve uyum içinde hareket etmenizi sağlayacak bir eştir. Her şeyden çok, bu sizin her daim anlaşılabileceğiniz bir ilişki olacaktır.

Bu fevkalade sezgisel, sevecen ve mutlu bir eşleşme. Hem son derece romantik hem de duygusalsınız ve sezgisel olarak birbirinizi anlıyorsunuz.  Her ikinizin de gerek duyduğu duyarlılığı, hassasiyeti, şefkati ve aynı zamanda tüm bunların istikrarını birbirinize sağlıyorsunuz. Bu, en iyi burç eşleşmelerinden biri ki gerçekten aşk romanlarının malzemesi olabilir.

Balık burcunuz ihtiyacınız olan duygusal desteği ve anlayışı sağlarken, muhtemelen bu ilişkinin birçok yönünün kontrolü sizde olacak.

Mali olarak, Balıklarınızın paraya (veya maddi eşyalara) nispeten az ilgi göstermesi muhtemeldir, ancak bu alandaki etkiniz sağlam bir gelecek inşa etmenize yardımcı olacaktır.

Olumsuz tarafta, bu ilişkide o kadar derin ve duygusal bir bağlantı olabilir ki, kendinizi ruhsal olarak gerçek dünyadan izole edebilirsiniz. Ayrıca, zaman zaman hem karamsar olabilirsiniz hem de bazen empati kurmak ve teselli etmek yerine birbirinizi neşelendirmekte güçlük çekebilirsiniz.

İkiniz de evden zevk alırsınız, sadakat ve bağlılık ararsınız ve sosyalleşmek yerine genellikle evde kalmayı tercih edersiniz. İkiniz de bazen yeniden şarj olmak için yalnız zamana ihtiyaç duyarsınız. Diğer tüm alanlarda olduğu gibi burada da çok iyi bir ağ oluşturuyorsunuz.

Balık Burcu ve Yengeç Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu Bakış Açısından Balık Yengeç İlişkisi

Yengeç burcu olan partneriniz çok duygusal olmasının yanında karamsar bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden onları okuyabilen ve buna göre onların ruh hallerine tepki verebilecek birine gereksinim duyarlar. Sizde kurtarıcı bir balık burcu olarak bir empati ustası olup her zaman onların yanında olacak ve ideal bir çift olacaksınız.

Romantik, Hassas, Sevecen, Güçlü Ve Rüya Gibi Bir Balık Yengeç İlişkisi İçin

Asla sığ olmayın, Balıklarınız seksi ciddiye alır ve duygusal bağı artırmanın bir yolu olarak kullanır. İkiniz de o kadar sezgiselsiniz ki, ikiniz de diğerinin ne istediğini bilecek ve diğer birkaç burç gibi pozitif ilişkiyi sağlayabileceksiniz!

Bu ilişki, kelimelerin mevcut duygusal bağlantı seviyesine göre adalet kuramadığı ilişkilerden biridir. Sadece tutun ve bırakmayın!

Ancak burada sadece güneş işaretlerine baktığımızı not etmek önemlidir. Bir kişinin kişiliği üzerinde eşit veya daha fazla etkiye sahip olabilecek birçok başka gezegen vardır. Sonuçta herkes elbette benzersiz olduğu için bu konuda dikkatli olmalısınız. Bu nedenle, yalnızca güneş işaretlerine dayalı olarak çok fazla genelleme yapmak yanıltıcı olabilir.

Aslında bu, astrolojinin gerçek gücünü ortaya çıkarır ve çok daha faydalı ve spesifik bilgiler verir: sizi nasıl gördüklerinden, onları nasıl açacaklarınızdan, onlarla tartışmalardan nasıl kaçınılacağına kadar her şey vb. burçlardan yorumlanabilir.

Yengeç Burcu Ve Balık Burcu Uyumluluğu

Yengeç burcu ve Balık burcu, genellikle romantik bir aşkla bölünmez bir bütün olurlar. İlişkilerin başlarında Balık burcu partneri, Yengeç’e biraz garip ve müstehcen görünebilir. Ancak yaşadıkları ilişkide iki tarafında birbirlerine karşı tutkulu bir hisleri olmalı, her ikisinin de cinsel ilişkilerini kendi nitelikleriyle zenginleştirecek kadar güçlü olmalıdırlar.

Yengeç burcu, ilişkilerindeki eşlerinin yaşamlarına ve hayatlarının büyük bir bölümüne pozitif bir algı getirecektir. Çünkü onlar Yengeç burcu sakinleri, eşlerini besleyecek ve zevklerini önemseyecektir. Aynı zamanda eşlerine sağlıklı bir cinsel yaşam için istikrarlı ve güvenli bir yaklaşım sağlayacaklardır. Balık burcu, Venüs’ü yücelten burç olması sebebiyle değişim, yaratıcılık, ilham ve muhtemelen çok fazla duygusallık getirecektir. Bu ilişkinin en iyi yanının sırrı, paylaştıkları samimi boyutlarda ki duyguda ve birbirlerine karşılıksız değer vermelerinde, birbirlerinin duyarlılığına hassasça saygı duymalarında yatmaktadır.

Balıkların bağlanma ve sevgiyi hissetme ihtiyacı, insanoğlunun aşk için yapmış olabileceği herhangi bir kuraldan daha büyüktür.

Peki bu makale kesin mi? Hayır! Bu makale yalnızca güneş burcu etkileşimine dayanmaktadır. Pek çok insana bilgi sağlamak için genelleme yapmanın uygun ve hızlı bir yoludur, ancak bu geniş düzeyde kesin olmaktan uzaktır. Tam bir resim elde etmek için, gerçek bir astroloji okumasıyla diğer tüm gezegenleri ve etkileşimlerini her biriniz için hesaba katmamız gerekiyor …

Yorum gönder