×

Balık Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Balık Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Balık burcuysanız, hayatı farklı yaşadığınızı bilirsiniz. Balık burçlarının ilişkisi bazen bir şeyleri hissederken doğaüstü deneyimler yaşamaktır. 

Birbirlerinin büyük fincan tabağı büyüklüğündeki göz kürelerine baktıkları andan itibaren, arkadaşlık veya daha fazlası için bağlanırlar. Bu, sevginin ve güvenin büyümesinin temelidir.

İki Balık burcu, yaratıcı işbirlikçiler, arkadaşlar veya sevgili olarak uyumludur. Eşsiz Balık burcu hayal gücü, eşlerine keşfedilecek çok sayıda macera sağlar. Yıl dönümleri gibi özel günlerde tenha köşe locaları veya balkon koltuklarını tercih edeceklerdir. Evde olmak onların kapalı bir ortam yaratmalarına izin verir. Çoğu Balık burcu çiftinin odası yaşadığı yer tablo, müzik, kitap, sanat eseri ve sevdiklerinin fotoğrafları ile doludur. Bu burcun çiftleri hassas, eğlenceli ve birlikte unutulmaz derecede çok spontane zamanlar yaratabilen bir ikilidir.

Bir Balık burcu sahibini tanımanın anahtarı, onun kişiliğinin ve ruh gizemlerinin sonsuz açığa çıkarılmasıyla ilgilidir.

Balık burçları, başkalarına yardım etmeye ve akışa devam etmeye çok istekli oldukları için anlaşılması en kolay burçlardan biridir. Bununla birlikte, Balık burçlarının tanıdıkları insanların bu iyiliğe karşılık vermediklerini sıklıkla hissedebildiklerini hatırlamak önemlidir, bu yüzden onlara balık burcuna kendileri hakkında da hâl hatır sormayı unutmayın. İlk başta açılmakta isteksiz olabilirler, ancak çabalarınız derinden takdir edilecektir.

Balık Burcu ve Balık Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Büyük Balık Burcu Aşkı

İki Balık burcu aşk deneyimine açık yürek ve temiz ruhla teslim olur.

Dikkatli bir not ekleyelim ki hassas Balık burcu, benlik duygusunu tamamen kaybetmeye açıktır. İki tarafında empati yeteneğinin olması, balık burcu çiftleri ilişkilerinde her biri diğerinin acısını hissettiği için bunaltılma tehlikesi de barındır.

Balık burcu burçların hayalperest, yaratıcı ve nazik olanıdır. Balık burcu olan kişiler eşleriyle birlikte fantezi, duygu ve ruhu uyandırmak için saatler harcayacaklardır. Bu inanılmaz derecede nazik bir ilişki olacaktır. Her zaman sırada ne olduğunu, neden burada olduklarını ve dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceklerini merak edeceklerdir. Balık burçları sezgiseldir ve aynı zamanda derinlemesine anlayışlıdır. Balık burçları başkalarına yardım etmek isterler. Bağış yapma konularında doğal olarak özveridirler. Bu aşk ilişkisi, birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Çünkü ikisi de birbirine koşulsuz sevgi verecektir. Ancak Balık burcu daha içe dönük olabileceğinden, başlamak için birbirlerine yardıma ihtiyaçları olabilir.

Bu ilişki zaman zaman zemini belirlemek ve pratik meselelerin çözülmesini sağlamak için yardıma ihtiyaç duyacaktır. Balık burcu ilişkilerinde hayal gücünde çok fazla yaşarken, normal günlük işler unutulabilir. İkiniz de birbirinizi anlamak için birbirinizin duygularını okuduğunuz telepatik enerjide çalışacaksınız. Su burçları, iletişimde ve ruh hallerinde duygularla çalışmayı sever. Doğru kelimeleri bulmakta zorlanabilirler çünkü dil teknik olarak duygularının, nasıl hissettiklerinin ve nasıl olduklarının bir tercümesidir ki bu yüzden su burçları dili bilinçaltında orijinal özün bir kopyası olarak görürler. Aynı zamanda balıklar orijinal, organik, canlı olanı ararlar. Her şeyin ardındaki özü ve nasıl işlediğini merak ederler.

Balık burcu ilişkilerinde bir mola vermek genel olarak Balık burcu için iyi bir tavsiyedir. Çok fazla duygu hissettiğiniz için, özellikle bir tartışma sırasında veya bir ilişkinin başlangıcı gibi yüklü durumlarda mola vermek bazen sizi iyileştirebilir.

Genel Olarak Balık Burçları

Balık burçları, arkadaşları ve aileleri tarafından çok değerlidir. Aile odaklılardır ve yaşamları boyunca aileyi bir öncelik haline getireceklerdir. Birçok üyenin bir araya geldiği ve birbirlerinin şirketlerinden zevk aldığı aile toplantılarını severler.

Balık burçları aynı zamanda sadık arkadaşlardır ve doğal dinleme ve empati becerileriyle, genellikle grubun “terapisti” olarak hareket ederler ve ihtiyacı olan herhangi bir arkadaşa yardım ederler. Bununla birlikte, akışa gitme arzusu ve doğal insanları hoşnut etme eğilimleri nedeniyle, Balık burcu kişiliği arkadaşlıklarda istediklerini belirtmekte genellikle zorluk çekebilir. Ayrıca, Balık burçlarının kalplerini kollarına taktığını görünce şaşırmayın. Duygularıyla çok temas halinde olan bir burçtur ki hissettikleri şey hakkında mutluluk veya üzüntü ifade etmekten korkmazlar.

Yorum gönder