×

Balık Burcu ve İkizler Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve İkizler Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve İkizler Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

İkizler burcu ve Balık burcu bireyler, Merkür gezegeni ve Jüpiter gezegeni tarafından temsil edildikleri için birbirlerini zıt iki kutup olarak çekebilirler. İkizler burcu çok fazla yaratıcı potansiyele sahiptir, ancak tam olarak tek gerçek aşkıyla evlenmek için arayışta değildirler. Balık burcu ise Venüs’ü yüceltir ve çok fazla hayal kırıklığına uğramadıkları sürece sadece hayatlarının aşkıyla nikah yapmak isterler.

Evlilik yaşamlarının işlevsel olması gerekiyorsa, her ikisinin de normalde olduğundan biraz daha sağlam olmanın bir yolunu bulması gerekecektir. İkizler burcu kendi duygusal doğalarının ardındaki gerçeği fark etmek ve gerçek yakınlığa teslim olmak zorunda kalacakken Balık burcu ise önceden tanımlanmış niteliklere sahip bir ruh eşi aramak yerine partnerlerinin farklılıklarını kabul etmek zorunda kalacaktır.

Balık Burcu ve İkizler Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

 İkizler Ve Balık Güveni

Güven, bu ikisinin sahip olabileceği hemen hemen her ilişkide zaten zayıf olan bir noktadır ve bir araya geldiklerinde, aralarında nasıl bir güven yaratacaklarına dair hiçbir fikirleri olmama ihtimali vardır. Duygusal ilişkileriyle ve öz imajıyla ilgili sorunları hakkında baş etmenin tamamen farklı yolları vardır ki birlikteyken gerçeği bükmenin birçok farklı yolunu düşüneceklerdir. Ne yazık ki, bunlardan herhangi biri yalan söylediğinde, pek başarılı olamayacaklardır. İkizler burcu, Balık burcu partnerleri tarafından yalan söylenemeyecek kadar akıllı bireylerdir. Balık burcu ise İkizler burcu partnerinin durumunu, doğruyu söylemedikleri zaman fark edemeyecek kadar iyi niyetlidir. Temelde ikisi de birbirlerinin bilinçaltına girerler ve birbirlerini hiçbirinin kendilerine bakmadığı şekilde görürler.

İkizler Burcu Ve Balık Burçları İletişim Ve Akıl

Her zaman aralarında paylaşılacak bir veya iki peri masalı vardır ve dışarı çıktıklarında eğlenecekleri bir şeyler bulurlar. Birlikte gülecekler, ancak bu gerçek iletişim eksikliğiyle garip bir bağlantı kurabilir. İkizler şaka yapmaya karar verebilir ve Balık burcu gerçekten düşünmeden gülecektir. Sanki birbirlerini hiç gerçekten dinlemiyorlardır ve tuhaf bir yüzeysel ilişkiler havuzuna dalıyorlardır.

Derin düşüncelerini ve duygularını tartışmaya başlarlarsa, hiçbirinin beklemediği bir çatışmaya girebilirler. Birbirlerini idealleştirdiklerini söyleyebiliriz, ama sadece bir tanıma noktasına kadar. Ne İkizler ne de Balıklar, gerçekten birbirlerinin tek gerçek aşkı olarak görmedikçe birbirlerini tek gerçek aşkları olarak düşünmeyeceklerdir. Böylece, birbirlerini gerçekten dinlemedikleri için gerçeklikten sapmış bu birbirlerinin imajına sahip olacaklardır. Derinlemesine bir konuşma yapmaları için mümkün olan tek yol, genellikle aile üyeleri gibi mutlak duygusal yakınlığa sahip oldukları bir durumdur.

İkizler Ve Balık Değerleri

İkisi de savundukları şeye değer verirler. İkizler birisine onları dinlemeye ve koşulsuz sevmeye değer verse de bu Balık partnerinin sahip olmak istediği tutkulu aşkla aynı değildir. Genel olarak, hem en iyi bildiklerine bağlı kalacaklar hem de İkizler entelektüel güce değer verecek ve bir ilişki imajı bozulmadığı sürece sahtekârlıktan çok rahatsız olmayacaktır. Balık, partnerinin güvenilirliğine değer verecektir ve öncelikler listesinin çok üstünde güveni barındıracaktır. Yine de paylaşacakları bir şey vardır ki her ikisinin de birinin yaratma yeteneğine değer vermelerinde gizli kalmaktadır. Balıklar yetenek ve ilham, İkizler ise beceriklilik ve pratiklik sağlayacaktır.

Özet

İkizler burcu ve Balık burçları, çoğu zaman çok fazla ortak yanı olmayan farklı burçlardır. Her ikisi de genellikle yüzeysel, zevkli bir ilişkiye sahip olacak kadar olumludur ve büyük sosyal toplantılarda olmaktan huzur bularak birlikte aşk içinde giderler. İkisi de anlaştıklarında birbirlerini aramayı unutabilirler ve ikisi de iki saniye içinde fikirlerini değiştirebilirler, ancak aynı hedefleri paylaşmazlar. Güçlü bir zihin ve son derece duygusal bir burç olarak, anlayış eksiklikleri Balık burcu için ve bazen her ikisi için de incitici olabilir. Âşık olurlar ve romantik bir ilişki başlatırlarsa, şansları çok uzun süre yaver gidebilir.

Bununla birlikte, bu ilişkinin yaratıcı tarafında bir güzellik var ve eğer İkizler burcu, Balıkları gerçekten dinlemeye karar verirse, yeteneklerini yapıcı bir şekilde kullanmalarına yardımcı olabilirler. Çoğu durumda Balık burcu, enerjiyi İkizler burcu partnerinden çeker. Birlikte olma ısrarı konusunda başarılı olmak istiyorlarsa, birlikte çalışmaları ve çokça sosyalleşmeleri gerekir. Bu ilişkide ikisi için de en önemli şey, duygusal özlerine ulaşmak ve gerçek yakınlığa teslim olmaktır, yoksa asla iletişim kuramazlar.

Yorum gönder