×

Balık Burcu ve Terazi Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Balık Burcu ve Terazi Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Terazi Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Hava ve Su, olduklarından Terazi ve Balık burcunun neredeyse hiçbir ortak yanı yok gibi görünüyor. Bir Terazi’yi üç tanıdık özelliğe göre tanımlayabilirsiniz: sosyal, barış yapıcı ve yaratıcıdır. Ancak iki Teraziyi bir araya getirmek yanlış bir hareket olabilir. Teraziler kararsızdır ve başkalarının ihtiyaçları tarafından emilebilir hale gelebilirler. Her iki burç da cömert, sevgi dolu ve sadık yollarıyla bilinir ve sonuç olarak, Terazi-Balık çifti astrolojik cennette yapılan bir eşleşme olma eğilimindedir.

Aşk İçin Yaşıyorlar

Hem Terazi hem de Balık burcu aşka aşıktır. Teraziler büyük jestleri sever ve sonsuza dek mutlu olurlar ve Balıkların da son derece romantik oldukları bilinmektedir. Balıklar genel olarak hassas olma eğilimindedir ki bir ilişkinin alevinin yanmasına yardımcı olan küçük, önemsiz şeyleri fark ederler.

Balık Burcu ve Terazi Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Balık ve Terazi, İletişim ve Akıl

Çoğu durumda, Terazi, Balık partnerinin iyimserliğini ve çocuksu naif doğasını besleyecektir. İlişkilerindeki oluşacak zorluk, saygılı bir tavır içinde kalmaktır. Terazi burcuna Balıklar burcu çılgın görünebilir ki her ne kadar Terazi Balık’a sert ve sıkıcı görünse de.

Terazi burcu, aşkı bulduklarının farkına vararak duygusal bir şovun içine girecek, ancak Balık tüm toz çökene kadar gözlerini kapatıp aşkı hissetmek için zamanı dolana kadar hiçbir sevgiyi hissetmeyecektir.

Partnerlerinin hızına alışmakta gerçekten sorun yaşayabilirler ve Balık burcunun değişken kalitesi, Terazi partnerlerine uyacak hızda bir ilişki kurmak için genellikle daha hızlı açılmalarına yardımcı olmaz.

Her İki İşaret de Yaratıcı Ruhlardır

Terazi burcu ve Balık’ın birlikte bu kadar iyi gitmelerinin bir nedeni: İkisi de sanat aşığıdır. Teraziler, yaratıcılıkla döşenmiş kariyer yollarını seçme eğilimindedir. Aynı şekilde, Balıklar da yaratıcı arayışlarında çok yönlüdür ve tipik olarak müzik yazma, yönetme veya çalma becerisine sahiptir. Terazi, aşk, güzellik ve sanat gezegeni- Venüs tarafından yönetilir ve Venüs Balık’ta yükselir. Kendi küçük evrenlerinde yaşayabilirler. Evde tembel günleri yaşamak Terazi Balıkları çifti için mükemmeldir, çünkü birbirlerini eğlendirmek için eğlenceli ve yaratıcı yollar bulmaktan asla bıkmayacaklardır.

Birbirlerini Dengeler

Balıklar, genellikle başka birini mutlu edeceklerse arka koltukta oturan insanları memnun ederler, bu yüzden hayatlarında güçlü iradeli birine ihtiyaç duyarlar. Teraziler bu özelliğin mükemmel bir tamamlayıcısıdır çünkü adaletsizliği tanırlar ve olayları partnerlerinin bakış açısından görürler. Terazi’nin yönetici element havası, Balık burcunun gül renkli camları için daha gerçekçi bir yaklaşıma izin veriyor. Bu senaryoda Terazi, Balık için adım atar ve partnerinin mutluluğunu sağlamak için elinden geleni yapmaya çalışır.

 İkisi de Sadık

Balıklar ve Terazi, sadakatleriyle tanınırlar ve her ikisi de arkadaşlarını ve aile üyelerini mutlu tuttuklarından emin olmak için genellikle yardımlarına giderler. Genellikle başkalarının programlarına, zaman dilimlerine ve müsaitlik durumuna karşı cana yakınlar ve hepsinden önemlisi, Balıklar ve Teraziler ortaklarına sadıktırlar. Terazi harika bir dinleyicilik yapar ve Balık duygusal empatiyi getirir. Kendilerini değer verdikleri kişilerin yerine koyabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

 İşleri Yoluyla Konuşurlar

Herhangi bir ilişkide kavga kaçınılmazdır, ancak bu iki burç kavganın işe yaramasını sağlayabilir. Terazi yüzleşmekten tamamen kaçınmayı tercih eder ve Balık bunu sezgisel olarak hissedebilir.

Her İki Burç da Maceracıdır

Bir hafta sonu kaçamağına gitmek ister misiniz? Kendiliğinden bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? Balık burcu ve Terazi her zaman buna hazırdır, çünkü her iki burç da macera ve heyecana sahiptir. Terazi ve Balıklar hoş bir atmosferde gelişir. Teraziler tipik olarak kendiliğinden gelişir ve Balıklar planlı maceraları tercih etse de ikisi de evden çıkmaktan, özellikle birlikteyken yeni bir şeyler denemekten ve yeni anılar yaratmaktan zevk alırlar.

Birbirlerini Tamamlıyorlar

Bu iki burç, diğerinin bıraktığı yerden devam eder. Terazi kaotik bir karmaşa içinde ise Balık organizasyonu sağlamak için çaba sarf eder. Bir Balık partneri, beklentileri hakkında umutsuz hissettiğinde, Terazi onlara tutkularını, yaratıcılıklarını ve harikalarını hatırlatmakta hızlıdır. Bu harika bir dengedir. Terazi, Balık’a güzelliği ortaklıklar halinde gösterirken, Balık’ın maneviyatı Terazi’ye ilham verir.

Bir burcun zayıflığı diğerinin gücüdür ki bu Balık ve Terazi’yi nihai güç çifti yapar.

Yorum gönder