×

Balık Burcu Başak Burcu ile Evlilik Hayatı

Balık Burcu Başak Burcu ile Evlilik Hayatı

Balık Burcu Başak Burcu ile Evlilik Hayatı

Birçok insan burçlar ile çok fazla ilgilenmek de ve burç konularına yoğun ilgiler duymaktadırlar. Burçlar hayatın vazgeçilmezi haline gelmişlerdir. Burçlar ile kişilik analizi ve karakter tespiti yapılabilmektedir. Kişilik analizleri ile kişilerin genel özellikleri öğrenilebilmektedir. Bu genel özelliklerine örnek olarak, aslan burcunun daha egolu ve kendini önemsemek de olunan bir burç olduğu söylenmektedir. Burç analizleri ile kişiler karşılarındaki kişileri daha iyi tanıyabilmek de ve analiz yapabilmektedirler. Fakat burçlar kişiler hakkında tam bir şekilde ve doğru bir şekil de analiz yapamamaktadırlar. Balık Burcu Başak Burcu ile Evlilik Hayatı;

Balık Burcu Başak Burcu ile Evlilik Hayatı

On iki farklı burç bulunmaktadır. Ama on iki farklı kişilik ve karakter bulunmamaktadır. Balık burcu bir kişi, Başak burcu bir kişinin özelliklerini taşıyabilmektedir. Burçlar gezegenlerin hareketlerine göre oluşmaktadırlar. Ayrıca gezegenlerin hareketlerine göre kişilerin şanslı veya duygusal olunabileceği de öğrenilebilmektedir. Kişiler üzgün ve buruk oldukları günler de gezegen hareketlerine ve burç yorumlarına bakarak analiz yapmaktadırlar. Kişiler burç uyumlarına göre de ilişki kurmaktadırlar. Uyumlu burçların ilişki kurması ilişkilerin daha güçlü ve sorunsuz ilerlemesini sağlamaktadır. Bu yüzden kişiler burçları ile uyumlu olan kişiler ile ilişki kurmayı istemektedirler. Zıt burçlar ile ilişki yaşayan kişiler ise birçok sorun yaşayabilmektedirler.

Bu durum da ise kişiler çok yıpranmak da ve üzülebilmektedirler. Bu yüzden ilişki başlangıcı sırasın da karşıdaki kişi hakkın da birçok bilgiyi öğrenmek ilişkinin daha sağlam bir ilişki olmasına yardımcı olmaktadır. Burçların birçok özelliği bulunmaktadır. 12 burçtan biri olan Balık burcu ise zodaykın üçüncü burçlarından biri olarak bilinmektedir. Balık burcunun döngüsü ise ilkbahar sonların da başlamaktadır. 21 Mayıs- 20 Haziran arasında denk gelmektedir. Balık burcunun rüzgârlı bir enerjisinin olduğu da bilinmektedir. Balık burcunun elementi ise havadır. Her burcun bir yönetici gezegeni bulunmaktadır.

Balık burcunun yönetici gezegeni ise Merkür gezegenidir. Merkür gezegeni iletişim ve haberleşme gezegeni olarak da bilinmektedir. Balık burcu aynı zaman da değişken bir burç olarak da bilinmektedir. Değişken burçlar ise mevsimi bitiren burçlar olarak bilinmektedir. Bu burçların her mevsimden ders aldığı söylenmektedir. Bu burçlara sahip olan kişiler genel olarak her şeyin bir gün son olacağını bilmektedirler. Diğer burçlara göre daha bilgilidirler ve her ortama kolay ve hızlı bir şekil de ayak uydurabilmektedirler. Balık burcu Zodyak’a göre ilk hava elementine sahip olan bir burçtur. Bir rüzgâr olarak bilinmek de ve bir rüzgâr enerjisi bulunmaktadır. Balık burcuna sahip olan kişilerin güçlü bir iletişime sahip olduğu da bilinmektedir.

Başak burcunun da bazı özellikleri bulunmaktadır. Başak burçları 12 burcun en başın da yer almak da olunan burçlardan biridir. Aynı zaman da Başak burcu Zodyak’ın başında da yer almaktadır. Güneş gezegeni her bahar zamanın da bu burcu ziyaret etmektedir. Bahar zamanı ise 20 Mart- 19 Nisan olarak bilinmektedir. Burçlar birçok kişinin karakterini etkileyebilmektedir. Bu yüzden de burçlar kişilerin evlilik hayatını etkileyebilmektedir. Başak burcunu en iyi anlaşmak da olduğu burçlardan biri ise Balık burcudur. Bu yüzden Balık burcu Başak burcu ile evlilik hayatı çok iyi bir şekil de ilerleyebilmektedir. Fakat Balık burcu kişi sıkıldığını ve bunaldığını hissettiği zaman kaçabilmektedir.

Balık Kadını Başak Erkeği Arkadaşlık

Balık burcuna sahip olan kadınlar konuşmayı çok sevmektedirler. Başak burcuna sahip olan erkekler ise genel olarak dinlemeyi tercih etmek de ve sevmektedirler. Bu yüzden Balık kadını Başak erkeği arkadaşlık çok sağlıklı olabilmektedir. Aralarında ki sevgi uyumları çok fazla olmaktadır. Başak burcuna sahip erkekler çok hızlı ve çabuk bir şekil de karar vermektedirler. Bu durum da onlara zarar verebilmektedir. Balık kadını ise düşünerek ve yavaş bir şekil de karar vermektedir. Bu yüzden kararlarından sonra üzülmemektedir. Bu durum da ise Balık kadını, Başak burcu erkeğinin hayatını düzene sokabilmektedir.

Başak Kadını Balık Erkeğini Nasıl Etkiler?

Başak burcu ve Balık burcu çok uyumlu ve anlaşmak da olan burçlardan biridir. Genel olarak Başak kadınları Balık erkeklerinden hoşlanmaktadırlar. Peki Başak kadını Balık erkeğini nasıl etkiler? Başak kadını romantikliği ve sıcak davranışları ile Balık erkeğini etkileyebilmektedir. Bu iki burcun ilişkisi çok sağlıklı bir ilişki olduğu da bilinmektedir.

Yorum gönder