×

Balık Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Balık burcu ile koç burcu evlilik hayatı

Balık Burcu ile Koç Burcu Evlilik Hayatı

Balık burcu ile koç burcu evlilik hayatı uyumluluğu ile dikkatleri üzerine çeker. Anlaşılmadık ama harika bir birliktelik yakalayan bu ikili, farklı dünya görüşlerine sahip olmalarına rağmen birbirlerini çekerler. Kolay bir evlilik hayatı sürmeyecek olan bu ikili, birbirinden ayrı asla yapamayacak kadar birbirlerine bağlıdırlar. Geniş ilgi alanlarına sahip olan bu ikili, birbirlerine her seferinde hayran kalabilmeyi başarırlar. Koçun enerji ve girişimci özelliğine hayran olan Balık burcu, eşsiz bakış açılarına sahip olması ile de koçu kendine hayran bırakmayı başarır. Sahiplenici bir yapıya sahip olan koç, eşini çoğu zaman evlilikten soğutabilir. Hayata farklı pencerelerden bakan bu ikili, aralarındaki bağ ile sağlam bir evlilik hayatı sürebilirler. Kusursuz bir evlilik hayatı için bu ikilinin sık bir biçimde birbirlerini alttan almaları gerekir. Kendilerini güvende hissettiği sürece bu ikili kolay kolay sürtüşme yaşamaz. Birbirine gerçekten aşık oldukları surette bu ikili tüm problemlerin üstesinden gelebilirler.

Balık burcu ile koç burcu evlilik hayatı

Balık Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği

Balık burcu kadını ile koç burcu erkeği uyumlarından söz etmek gerekirse; eğlenceli bir yapıya sahip olan Balık burcu kadını, koç burcu erkeğinin sempatikliği ve esprili yanından hoşlanacaktır. Çoğu zaman ciddi bir tavır takınan Balık burcu kadını, eşinin sorumsuz tavırlarına gıcık olabilir. Duygusal ve annesine düşkün yanı ile koç burcu erkeği, Balık kadını ile bazı konularda uyumsuzluk yaşayabilir. Dik başlı olan Balık burcu kadını, özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan koç burcuna karşı sessiz kalmaz. Zamanının büyük bir kısmını mutfakta geçirmeyi seven Balık kadını, ona eşlik eden ve onu her zaman güldürmeyi başaran koç burcuna çoğu zaman hayranlık duyar.

Balık Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Balık burcu kadını ile koç burcu erkeği evlilik uyumu konusunda merakı olanlar, yazımızın bu kısmını dikkatli okuyarak merakını giderebilir. Son derece sevecen olan Balık kadını, anlayışlı bir yapıya sahiptir ve aynı anlayışı her zaman için koç burcu erkeğinden de bekler. Sorumsuz tavırlara sahip olan koç burcu erkeği, çoğu zaman bu huyu ile Balık burcu kadını hayattan soğutabilir. Çünkü Balık burcu kadını sorumluluklarının çok farkında, tasarruflu, gelecek planlı olan bir bireydir. Her iki taraf birbirinde hoşlanmadığı hareketlerin bulunmasına rağmen, çoğu zaman anlayışlı davranarak evliliklerini sorunsuz bir biçimde ilerletebilirler. Detaycı bir yapıya sahip olan koç erkeği, eşinin de detaylara dikkat etmesini ister. Aileci bir yapıya da sahip olan koç erkeği, eşine ve çocuklarına çok bağlıdır. Espri anlayışı ile insanları güldürmeyi başaran koç erkeği, Balık burcu kadının yüzünü her zaman güldürmeyi başarır.

Koç Burcu Kadını ile Balık Burcu Erkeği

Koç burcu kadını ile Balık burcu erkeği çoğu zaman anlaşırlar. Ayaklarını yere sağlam basan koç burcu kadını, riskten her zaman uzak durur. İnatçı bir yapıya sahip olan koç kadınları, erkekleri tarafından her zaman anlaşılmayı bekler. Sosyalliği ile ön plana çıkan koç burcu kadını, Balık burcu erkeğinin de bu yanından hoşlanır. Tuttuğunu koparan Balık burcu erkeği, inatçı, kendinden emin tavırlara sahip olan koç burcuna adeta hayranlık duyar. Birbirlerini alttan aldıkları sürece bu ikili evlilik hayatlarından asla sıkılmazlar. Ortak noktayı bularak, her zaman aşklarını taze tutabilirler.

Koç Burcu Kadını ile Balık Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Koç burcu kadını ile Balık burcu erkeği evlilik uyumu aşk evliliği olduğu sürece sağlanabilir. Bu ikilinin arasında gerçek bir aşk yok ise anlaşabilmeleri ve evliliklerini sürdürebilmeleri neredeyse imkansızdır. Balık burcu erkeği son derece ketum tavırlar sergiler ve koç burcu kadını onu her zaman alttan alamaz. Birbirine anlayış gösterdikleri ve aşklarına her zaman sadık çıkabildikleri sürece bu ikilinin evliliği güzel sürebilir. Anlayışlı ve güvenilir bir evlilik sonucunda dünyaya gelen çocuklarına bu ikili alırı bir düşkün olacaktır. Fikir ve hayat görüşleri zıt olsa da bu ikili evlilik hayatlarında birbirlerinden sıkılmadan zaman geçirebilirler. Birbirlerinin düşünce ve fikirlerine saygı göstermeyi başaran çift, sosyal ortamlarda dikkatleri üzerine çekebilmeyi başaracaktır. Son derece eğlenceli olan bu çift, kavgalarını çok fazla uzatmadan kısa süre içerisinde çözüme ulaştıracaktır.

Yorum gönder