×

Balık Burcu ve Oğlak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

Balık Burcu ve Oğlak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Oğlak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi?

İlişkilerinde biri son derece katı, rasyonel davranırken diğeri esnek ve duygusaldır. Ancak inançları konusunda kendine güvenen iki güçlü bireyin temasıdır. Aralarındaki farklılıklar, sanki zıt burçlar gibi güçlü bir çekim yaratacaktır.

Bir Yengeç burcundan farklı bir şekilde, Balık, basit bir hisle Oğlak burcunun duygusal derinliğine ulaşabilir. Bu bir şefkat meselesi değil, derin iç gerçekleri meselesidir. Oğlak burcu duygusal değildir, soğukluğu ne kadar açık olursa olsun, Balık duyguları içinde kaybolmuş gibi görünseler bile oldukça mantıklı olabilir. Birbirlerindeki en iyi nitelikleri uyandırabilirler ve derin duygusal-rasyonel anlayışla güçlü bir yakınlık paylaşabilirler.

Balık Burcu ve Oğlak Burcundan Oluşan Bir Aşk İlişkisi Yürütülebilir mi

Balık Ve Oğlak Güveni

İlişkilerine saygı duyacak ve dürüst olarak birbirlerini genellikle yeterince iyi anlayacaklardır. Bu her zaman böyle değildir ve Oğlak burcunun olası sertliği bazen Balık burcunun bir veya iki yalan söylemesine neden olabilir. Öte yandan, Oğlak kapalıysa ve ulaşılamazsa, aralarındaki güven, birbirlerini hiç anlamadıkları basit bir olayla bozulur. İlişkilerinin güzelliği, kiminle uğraştıklarını anladıklarında güvenme yaklaşımlarında yatmaktadır. Her iki ortak da dünyaya kolayca açılmaya güvenmediğinden, bunu gün be gün birbirlerinden kazanmak zorunda kalacaklardır.

Balık Ve Oğlak, İletişim Ve Zeka

Oğlak burcuna ilham verecek biri varsa, o da Balık burcu ortağıdır. İkisi de ilişkilerindeki iletişimi çok önemseyebilirler. Bağları konuşmayı bırakıp dinlemeye başlamalarına izin verecektir. İkisi de bir bakıma utangaçtır ve birbirlerini tanımaları için birbirlerine hassas davranmaya çok dikkat etmeleri gerekecektir. Partnerlerinin doğası gereği, birbirlerini derinlemesine tanımaktan heyecan duymaları, ikisinin de bunu yapmak isteyeceği iyi bir şeydir.

Oğlak burcu katı fikirlerine ve inançlarına esir olduğunda iletişimlerindeki sorun ortaya çıkabilir. Oğlak burcu Jüpiter’in düşüşüne gelir ve Jüpiter geleneksel olarak Balık burcudur. Oğlak burcunun katı ve rasyonel doğası, basit inançsızlıkla Balık burcunun inancına ve inançlarına zarar verebileceğinden, bu onların tüm ilişkilerini gerçekten tehlikeye atabilir. Balık partneri, bunun için yaşadıkları için inanç sistemlerinden nadiren vazgeçerler, ancak partnerlerinin anlayış eksikliğinden dolayı onu sorgulayabilir ve yalnız hissedebilirler.

İlişkilerindeki Hisleri

Bu ortaklar, gerçekten çiçeklenene kadar yıllarca inşa edilebilecek derin bir duygusal bağı paylaşıyorlar. İlişkilerinin en güzel yanı duygu beklentisi, sürekli büyüme ve birbirlerinin en iyisini ortaya çıkarma yetenekleridir. Yine de bu, ellerinden gelenin en iyisi olacak olsalar bile, hiçbirinin aslında yollarını değiştireceği anlamına gelmez. Oğlak huysuz kalabilirken, Balık güvenilmez kalabilir. Oğlak, Balık burcunun inançlarını bastırırken ve Balık güvenilir, dünyevi Oğlak burcunu hayal kırıklığına uğratırken, kendi yollarına çok fazla girdiklerinde, birbirlerini gerçekten sinirlendirebilirler.

Balık Ve Oğlak Değerleri

Değerlerine yaklaşma biçimlerinde belli bir tutarlılık vardır. Oğlak, şaşırtıcı bir şekilde kişinin duyguları ile temas halinde olma ve olumlu bir sonuç hakkında net bir vizyona sahip olma yeteneğine değer verecektir.

Maalesef, günlük yaşamda inançların ve duyguların kullanımına yaklaşımda gerçek bir problemleri olacaktır. Oğlak soğukkanlı düşünceye ve kişinin rasyonel olma yeteneğine değer verirken, Balık bunun tam tersi özellikleri değer verecektir. Bazen çok farklı olurlar, Balık mükemmel bir aşk hayal eder, Oğlak ise bunun imkânsız olduğunu bilir.

Balık Ve Oğlak Burcu Paylaşılan Aktiviteler

İlişkilerine başladıklarında, her şeyi birlikte yapmak isteyeceklerdir. İlgi alanları genellikle çok farklı olsa da Oğlak burcu eşinin içindeki denklemi çözmek isteyeceği kadar, Balık dünyasına girmek için de ilham alacaktır. Zamanla, Oğlak burcunun yapmak istediği şeylerin Balık için sıkıcı olduğunu, Balık’ın yapmayı sevdiği şeylerin Oğlak burcunu çılgına çevirdiğini, plansız ya da herhangi bir işe yaramadığı fikrine vardıklarında, faaliyetleri ayrılacaktır. Yine de ilişkiye saygı için Oğlak romantik nedenlerden dolayı Balık’a bağlı kalma ihtiyacı duyacak ve bu, zaman geçtikçe yeterince ortak faaliyetler inşa etmelerine yardımcı olacaktır.

Özet

Oğlak ve Balık arasındaki bir ilişki, birbirlerine duymaları gereken saygı hakkında bir hikâye anlatır. Oğlak burcunun, Balıklar kendilerini daha neşeli ve iyimser hissederken daha gerçekçi ve pratik olmasına yardımcı olabileceği güzel bir yol vardır. Yine de temaslarında esas olarak Jüpiter’e olan bağlarıyla temsil edilen zorluklar vardır. Din ve inanç sistemlerine ilişkin farklı yaklaşımlarını uzlaştırmak onlar için zor olabilir.

Yorum gönder