×

Balık Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Balık Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Birbirlerine yaklaştıklarında, öğrenme süreçleri başlayacak ve her iki taraf da ilişkilerinin asla sona ermeyeceğini düşünerek birbirlerine hayran kalacaklar. Birbirlerini kolayca idealleştirecekler, ilişkilerini mükemmel aşk olarak düşünecekler, ancak bu aşk, değişken doğaları nedeniyle çok uzun sürmeyecek. Gerçek şu ki, ilişkileri, her ikisinin de gülümsemeyi hak ettiği bir anı temsil ediyor. Sürdüğü ve mutlu oldukları sürece her ikisi tarafından da sevgiyle karşılanacaktır. Balık Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi?;

Başlangıçta, Balık ve Yay arasında epey bir gerilim olabilir. Balık, duygusal ve sezgisel bir su burcudur. Yay, ateşli, kendine güvenen bir ateş burcudur. Yaydıkları enerji tamamen farklı, biri daha “sıcak”, diğeri daha “soğuk”. Bu sıcak ve soğukluk, bu ikisi arasındaki cinsel bağın yukarı aşağı olmasına neden olabilir; ancak, pek sabit, güçlü ve kararlı değildir. Cinsel olarak birbirleriyle rahat olmaları zaman alabilir. Ateş ve su kombinasyonu gibi iki zıt unsur genellikle cinsel olarak iyi ilişki yaşayamaz.

Neptün, maneviyatı, duyum dışı algıları, rüyaları, fantezileri ve “görülemeyen” şeyleri temsil eden burç olan Balık’ı yönetir. Jüpiter, genişlemeyi, iyi şansları, seyahati ve daha yüksek bilgiyi temsil eden burç olan Yay burcunu yönetir. Jüpiter ayrıca Balıkları yönetiyordu ve Balık ve Yay burcunun Jüpiter’den paylaştığı özellikler karşılıklı bir maneviyat duygusu, başka dünyalık ve daha yüksek bir yaşam anlayışıdır. İkisi de alışılmışın dışında düşünürler.

Balık, anlaşılması veya kavranması zor olabilen gizemli bir doğaya sahiptir. Bu esrarengiz doğa, her şeyin dibine inmeyi ve gerçeği keşfetmeyi sevdikleri için her zaman Yay burcunun ilgisini çekecektir. Yay, Balıklarını incelemek ve anlamak için saatler, günler, hatta yıllar geçirecek; ancak, onları hiçbir zaman tam olarak anlayamayabilirler. Yay bir gizemi sever ve onlar için Balık, karşılaştıkları en büyük gizemlerden biridir.

Balık Burcu ve Yay Burcundan Oluşan İlişki Yürütülebilir mi

Nazik ve Şefkatli Aşıklar

Bunlar dünyayı benzersiz bir şekilde gören iki akraba ruhtur. Genel olarak, aynı fikirde olmanın bir yolunu bulamadıkları sürece, bir arkadaşlıkta romantik bir ortaklıktan daha başarılı olurlar. Zihinsel ve duygusal bir bağ kurduklarında ve farklılıklarını aşabildiklerinde, farklılıklar çok küçük olacak ve derin, uzun süreli bir bağ oluşturabilirler.

Bu ilişkinin anahtarı, başlangıçta farklılıkların üstesinden gelmek ve onları gözetimsiz bırakmamaktır. Daha esnek olmalarına izin verirlerse, her biri diğerine çok fazla mutluluk ve tatmin sunabilir. Birbirlerine uyum sağlamayı ve uzlaşmayı öğrenmeleri gerekir.

Yay, bu kaliteyi inanılmaz derecede sevimli bulacak olan Balık partnerini koruyabilir. Dahası, Balık, Yay burcu partnerinin hassas taraflarıyla daha fazla temas halinde olmasına sürekli olarak yardımcı olabilir ve bu da onların nazik ve şefkatli sevgili olmalarına olanak tanır.

Balık ve Yay uyumluluğu, ancak Balık, topraklanamayan maceracı bir partnerle yaşamayı öğrenirse işe yarayabilir, aynı şekilde Yay, Balık partnerine duygusal istikrar sağlamaya ihtiyaç duyar, böylece daha istikrarlı hale gelebilirler.

Balık ve Yay: Güven

Güven, bu ikisi arasında zamanla gelişecek bir şeydir. Balık burcunun zor doğası, Yay burcunun Balık burcunun yaptıkları ve söylediği her şey hakkında tamamen dürüst ve açık olup olmadığını merak etmesine neden olabilir. Balıkların aldatıcı bir doğası olabilir ve gerçeği büküp biçimlendirebilirler. Yay, Balık’ın onları aldatmaya çalıştığı fikrini alırsa, Yay’ın dürüstlüğü her şeyden çok takdir ettiği için tepelere koşarlar. Balık, asla Yay’a karşı sahtekâr olmaya veya onu aldatmaya çalışmamalı. Balıklar, Yay’ın her zaman kendi görevlerinde olduğunu, her şeyi kendi başlarına yaptığını ve Balık’ı hayatlarına dahil etmediğini hissedebilirler. Yay burcunun bağımsız bireyci doğası, Balık burcunun bazen yeterince önemli olmadığını hissetmesine neden olabilir.

Balık ve Yay: Paylaşılan İlgi

Hem Yay hem de Balık, insanlığa karşı derin bir şefkat duygusuna sahiptir ve cömertlik için büyük kapasiteye sahiptirler. Her ikisi de maneviyata ve insan ruhunun evrimine karşılıklı bir ilgiyi paylaşıyor. Manevi dünya ve felsefeye karşı bir hayranlığı paylaşıyorlar ve birlikte birçok hayırsever maceraya, kendini keşfetmeye ve manevi veya dini deneyime başlayabilirler. Balık, gizemli ve bilinmeyen her şeyi sever ve Yay, gerçeği ortaya çıkarmayı sever.

Yorum gönder