×

Bir Kadının Bakış Açısından Erkekler İçin En İyi İlk Buluşma İpuçları

Bir Kadının Bakış Açısından Erkekler İçin En İyi İlk Buluşma İpuçları

Bir Kadının Bakış Açısından Erkekler İçin En İyi İlk Buluşma İpuçları

İlk görüşmeden önce, sırasında ve sonrasında başınızı belaya sokacak sonsuz sorular var. Bu nedenle, randevunuzun başarılı olmasını sağlamak için en iyi ilişki ipuçlarını derledik.

İlk toplantınız zor olabilir. Ne giymelisin Nerede buluşmalısın Ne kadar konuşmalısın? Hesap için kim ödeme yapmalı? Toplantıdan sonra onu ne kadar aramalısın? Bu kadar çok soru varken, asıl hedef buluşmanıza odaklanmak zor olabilir. Şimdi burada erkeklerin kadınlarla nasıl flört ettiğine dair en iyi sırları öğreneceksiniz.

Bir Kadının Bakış Açısından Erkekler İçin En İyi İlk Buluşma İpuçları

1. İlk Görüş Her Zaman Mühimdir

Eski kot pantolonlar size iyi şanslar getirebilir, ancak bu tarihin tarihle ilgili ilk izleniminiz olacağını lütfen unutmayın. Evet, asla bir insan gibi davranmamalısın, ama bir kadın görünüşünü önemsediğini bilmek ister. Endişelenmeyin, bu smokin giymeniz gerektiği anlamına gelmez, ancak en azından duş almak, tıraş olmak ve size uygun kıyafetler giymek flört etmenize ve iyi bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olacaktır. Buna dikkat ettikten sonra, endişelendiğiniz tek şey oraya zamanında varmak

  1. İlk Buluşma İçin Rahat Bir Yer Seçin

İlk buluşma ürkütücü olabilir. Randevunuz bir yer seçmenizi gerektiriyorsa, alışkın olduğunuz bir yeri seçerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu sizi daha rahat hissettirecek. Öbür taraftan, belki de her pazar arkadaşlarınızla takıldığınız yere gitmekten vazgeçin. Arkadaşlarınızla buluşmak sizi ondan uzaklaştırabilir.

  1. Kendinize Güvenin

Neredeyse herkes özgüvenle doludur. Coşku sizi öne çıkarır. Biraz utangaçsanız, ilk buluşmanızdan önce tanımadığınız biriyle konuşabilir veya toplantıda kendinizden bahsetmek için ilginç bir konu seçebilirsiniz. Örneğin, bir hobiniz olabilir. Bu konu hakkında coşkuyla konuşmak, kız arkadaşınızın size güvende hissetmesini sağlayacaktır. Aynı şekilde, birçok insan görünüşünden utanabilir. 1,80 metre boyunda olmayabilirsin ama güçlü karın kasların var ama mutlu, huzurlu bir kadın daha ilginç.

  1. 4. Arkadaşınıza Da Söz İzin Verin.

İlk randevunuzda lütfen konuşmaktan kaçının. İlk randevunuz iyi giderse, hikayenizi anlatmak için daha fazla toplama fırsatı olacaktır. Bir anlık sessizlikten korkmayın ve susmamak için randevu sırasında sorular sorun. Flört içeriği ile ilgilendiğinizi gösteren içeriği dinlemek önemlidir.

  1. Sohbetinizi İlgi Çekici Duruma Getirin

Konuşmanızı belayla doldurmamaya çalışın. İlk buluştuğunuzda işi sevmeme nedenleri veya diğer sorunlar hakkında derinlemesine konuşmak istemezsiniz. Evet, bazen ciddi olmalısın, ama lütfen ilişkinin ilk aşamalarının tadını çıkarmaya çalış.

  1. “ Önceki Sevgililerinden” Söz Etme

Eski sevgilin hakkında konuşmak bir mayın tarlası. Eski kız arkadaşınızla konuşmasanız iyi olur. Kız arkadaşınızın bu soruyu beğenmesi pek olası değil ve soğuk algınlığınız olabilir. Ancak kız arkadaşınız bu konudan bahsediyorsa, lütfen kısaca konuşmaya çalışın. (Güvensizlik uyandırmayın) Eski hayatınızın arkada kaldığına ve esas isteğinizin onunla vakit geçirmek olduğuna dair ona güven verin.

7. Telefonu Kapatın

Herhangi bir randevuyla tanıştığınızda ve arkadaşlarınızla eğlendiğinizde, hiçbir şey zil çalmaktan daha rahatsız edici olamaz. Sessiz olmayın veya titretmeyin, yoksa dikkatinizi dağıtabilir. Telefonu tamamen kapatın. Randevunuz, telefonunuzu tamamen kapattığınızı ve flört etmeye odaklandığınızı anlarsa, ona olan ilginiz için çok minnettar olacaktır.

8. Ortak Ödeme

Feminist bir randevunuz olsun ya da olmasın, çoğu kadın hesabını ödeyeceklerini düşünüyor. Eşit olduğunuzu düşündüğünüzü ilişkinizde olduğu kadar erken bildirin. Size borçlu olduğu için değil, sizi sevdiği için toplantıya devam etmesini istiyorsunuz.

9. Doğruyu Söyle

İkinci kez görüşmek istemiyorsan, lütfen onu arayacağını söyleme. Günün sonunda kendinizi rahatsız hissedeceksiniz ve diğer kişi saldırgan hissedebilir. Sadece şunu söyleyin: “Bu gece harika vakit geçirdim.” Evet, film birkaç gün içinde konuşulmalı, ama bu gerçek hayat. Bir iki gün içinde aramak istediğinizi deseniz dahi iletişime geçmezseniz, kendinizi rahatsız hissediyor veya buluşmalardan keyif almıyorsunuz. Zevkinizi ne kadar çabuk ifade ederseniz, o kadar iyi.

10. Başka Bir Kız Arkadaştan Tavsiye İsteyin.

Okulda önemli değil, gelişimini daha derinden kolayca anlayabiliriz. Ama aşık tavrınızı geliştirmek istiyorsanız, neden başka bir kız arkadaşın tavsiyesini dinlemiyorsunuz? Arkadaşlarınıza son toplantınızı, nereye gittiğiniz ve ne hakkında konuştuğunuzu anlatın. Elbette herkesin farklı fikirleri var. Ancak, bir sonraki toplantınız için bazı yararlı ve iş görür tavsiyeler almak daha iyi olmanıza yardımcı olacaktır.

Yorum gönder