×

Boğa Burcunun İkizler Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcunun İkizler Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcunun İkizler Burcu İle Evlilik Hayatı

İkizler burcu genel olarak zeki, bilgili, öğrenmek için aşırı istekli, sabırlı özelliklere sahip burçlardır. İkizler burcu girdiği sosyal ortamlarda, herhangi biriyle açılan konulara, tartışmalara özelliği gereği objektif bakıp objektif bir şekilde yorum yapma özelliğine de sahiptir. İkizler genel olarak dikkatlerin üzerinde olmasını, arkadaş ortamına girdiğine dikkatlerin üzerinde olmasını ve sadece kendileriyle ilgilenilmesini isteler. İkizler burcu iki farklı karaktere sahiptir ve bunun sonucunda ikizler burcu bir an sakinken bir anda fevri olabilmektedir. Değişken karaktere sahip olan ikizler, boğa-ikizler burcu ilişkisi süresince boğa burcunun sinirli durumunda ortadan kaybolmaktadır. Boğa burcu özellikleri gereğince sakin bir yapıya sahiptir. İkizler ise daha enerjik bir yapıya sahiptir. Bunun sonucunda boğa ve ikizler burcu uyumu bazen olmamaktadır. Boğa burcu ilişkilerinde genel olarak romantik bir eş istemektedir. Boğa sabit kararlı bir karakterdir bundan dolayı ikizler burcu ile uyumu pek mümkün değildir.

Boğa Burcunun İkizler Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcu İle İkizler Burcu Grup Özellikleri

Boğa toprak grubuna ait bir burçtur. Toprak grubu özellikleri boğa burcunu yansıtmaktadır. Boğa burcu genel olarak yenilikçilere kapalı bir burçtur. Ayrıca boğa burçları sabit fikirli olmakla beraber karar verdiği bir durumdan vazgeçtirilmesi oldukça zor ve imkânsızdır. Boğa burçları özellikleri gereğince hareketleri, tavırları ve canın sıkanlara karşı konuşmaları da oldukça ağırdır. Boğa burcu partnerinin kendisine yalan söylemesinden hoşlanmaz. İkizler burcu hava grubuna girmektedir. Hava grubu içerisindeki burçlar değişken yapıda burçlardır. Hızlı yapılı bir kişiliğe sahip olan ikizler oluşacak durumlara hızlı cevap vermekte ve ayrıca çok yönlü oluşuyla elinden her iş gelmektedir.

Boğa Burcu Kadını İle İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Boğa burcu kadını genel olarak kırılgan yapıya sahip olmakla beraber daha duygusal hareket etmektedir. İkizler burcu erkeği genel olarak mantığıyla hareket etmekle beraber romantik ve daha ılımlı bir kişiliğe sahiptir. Boğa kadını ikizler erkeği ilişkisi oldukça uzun sürmektedir. İkizler burcu erkeği özelliği genel olarak sıkılgan bir yapıya sahip olmasıdır. İkizler erkeği sıkılgan yapısından kaynaklı olarak evlenme işini ileri tarihlere atmayı çok sever. Bu nedenle ilişkisi genel olarak evlilik aşamasına geçemez. İkizler burcu erkeği genel olarak ilişkisinde huzur, sakinlik, durgunluk aramaktadır. Boğa kadını ise paraya oldukça düşkündür bundan kaynaklı olarak ilişkilerde sorun yaşanacaktır.

Boğa Burcu Erkeği İle İkizler Burcu Kadını Uyumu

İkizler kadını konuşkan bir yapıya sahip olmakla beraber hayatına alacağı ve ilişki yaşayacağı kişileri özenle seçmektedir. Boğa burcu erkeği aş hayatı genel olarak sakin geçmelidir. Boğa burcu erkeği sakinliği, monotonluğu ve huzurlu bir yuva istemektedir. Bu iki burç da aynı zamanda evine bağlı, eşine sadık bir karaktere sahiptir. İkizler kadını para konusunda eli çok açıktır. Fakat boğa burcu erkeği paraya çok değer vermekle beraber olabildiğince tutumludur. Bu nedenle boğa erkeği ikizler kadını ilişkisi içerisinde anlaşmazlık ve küçük çaplı tartışmalar da çıkabilmektedir. Yaşanacak olan bu tartışma sonucunda saygılı ve alttan alındığı zaman bu iki burç arasında bulunan ilişki uzun süreli olmaktadır.

Boğa Burcu İle İkizler Burcu Arasında Oluşacak Sorunlar

İkizler burcu çok aktif olmakla beraber boğa burcu olabildiğince sakindir. İkizler burcu hareketli ve eğlenceli ortamlarda vakit geçirmek isterken boğa burcu buna karşı çıkmaktadır. Boğa burcu ilişki hayatı süresince sıcakkanlı, güvenilirdir. Boğalar uzun süreli çalışmalarla başa çıkarken ikizler burcu uzun süreli çalışmalardan pek hoşlanmazlar. Boğanın uzun süre çalışması sonucunda ikizler burcu ilgisiz kaldığını, artık değer görmediğini düşünüp kuruntular yapabilmektedir. Bunun sonucunda boğayla arasında birçok tartışma çıkacaktır.

Boğa burcu tek karakterliyken ikizler burcu iki karakterlidir ve bunun sonucunda değişken yapıları bulunmaktadır. Bu nedenle boğa burcu ile sorun yaşamaktadır. Ayrıca boğa burcu çok konuşmayı sevmezken ikizler burcu duyduğu her konuyu abartarak ve konuyu çevirerek herkese anlatır bu nedenle de boğayla aralarında sürekli bir sorun yaşanacaktır. Ayrıca ikizler burcu boğanın kişiliğini ölçmek için yalan söyleme eğiliminde bulunabilmektedir. İkizler burcunun yalan söyleme eğilimi ve bu ortaya çıkana kadar doğrusunu söylemeyi tercih etmez. Ayrıca boğa burcunun kırmızı çizgilerinden olan yalan boğa burcunu sinirlendirecek ve bu nedenle aralarında çıkılmaz sorunlar oluşacaktır.

Yorum gönder