×

Boğa Burcunun Kova Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa burcunun kova burcu ile evlilik

Boğa Burcunun Kova Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa burcunun kova burcu ile evlilik uyumu bazen zor bazen de oldukça kolay olmaktadır. Boğa ve kova burcunun ortak özelliği olarak inatçılık genel olarak ilişkileri esnasında oldukça sorunlar yaşanmaktadır. Fakat ilişkileri ilerledikçe birbirlerine uyum sağladıkları müddetçe ayrıca kova ve boğa burcu bazı sorunları göz ardı ettiği sürece ilişkileri güzel bir şekilde devam edecektir. Boğa burcunun güvensizliği kova burcu için sorun olabilmektedir. Ayrıca kova burcu kendisine ayak uyduran bir eş istemektedir. Boğa-kova burcu ilişki hayatı bazı durumlarda zor olmaktadır. Kova burcu kendisine ayak uydurmayan boğa burcuna karşı sorunlar yaratabilir. Fakat her iki burç birbirine sadık olduğu sürece ve anlayışla yaklaşıldığı sürece uyumlu çift olmaktadırlar.

Boğa burcunun kova burcu ile evlilik

Boğa Burcu İle Kova Burcu Arkadaşlık Uyumu

Boğa burcu kova burcu uyumu oldukça kuvvetli bir arkadaşlık kurabilirler. Boğa burcunun bilgi paylaşımı kova burcunun bilgi öğrenmeye meraklı olduğu durumlarda iletişim oldukça kuvvetli olacak ve aynı zamanda iki burç da arkadaşlık konusunda oldukça iyi anlaşacaklardır. Özgür ruhlu olan boğa burcu, eğlenceli tarafı bulunan kova burcu ile oldukça güzel arkadaşlık kurabileceklerdir. Birbirine zıt bulunan bu iki burç aslında arkadaşlık konusunda birbirlerini tamamlamaktadır. Kova burcu oldukça samimi ve sevecen olduğu için arkadaş ortamında oldukça sevilmektedir. Ayrıca kova burcu ile boğa burcu her ne kadar dostça yaklaşsa, dosta hareket etse dahi ikisi de aralarında mesafe bırakmaktadır.

Boğa Burcu Kadını İle Kova Burcu Erkeği Uyumu

Kova burcu ince ve pratik zekâsından dolayı, güzel ve zarif tavırlarından kaynaklı olarak karizmatik bir yapıya sahiptir. Bu nedenle kova burcu erkeği oldukça dikkat çekmektedir. Kova burcu erkeğinin utangaç yanları boğa kadınının daha da dikkatini çekmektedir. Boğa burcu kadını kendine güvenilir bir kişiliğe sahip ve kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir yapıya sahip bir kadındır. Ayrıca kova erkeğinin özgürlüğüne düşkün olması, idealist özelliğe sahip boğa kadını uyumu çoğu zaman zor olmaktadır. Birbirlerine sıkıca bağlayan nokta muhteşem sevgileridir. Boğa kadını kova erkeği uyumu oldukça güzel bir uyum olmakla birlikte, saygı çerçevesi aşılmadığı sürece ve alttan alındığı sürece ilişki oldukça uyumlu olacaktır. Kova burcu erkeği kısıtlanmaktan hoşlanmayan, hayal kurmayı seven ve genel olarak duyguları ve mantığını eşit bir şekilde hareket ettirmeyi başaran bir özelliğe sahiptir. Hayatlarında bulunan her anı güzel ve tadını çıkararak yaşadıkları durumda ilişki uyumunu oldukça iyi yakalamış olacaklardır ayrıca bu durum sonucunda mutlu bir ilişkileri olacaktır.

Boğa Burcu Erkeği İle Kova Burcu Kadını Uyumu

Kova Burcu kadını genel olarak yeniliklere, değişikliklere, güzel hayatlara açık bir burç bulunmaktadır. Boğa burcu erkeklerinin bilgili olması, bilgiye açık olması ve bilgilerini paylaşmayı çok sevmektedirler. Kova kadını boğa burcu erkeği ilişkisinde, boğa burcunun kova burcunu bilgilendirmesine oldukça güzel bakmakta ve güzel vakit geçirmektedirler. Kova burcu hayata tozpembe perdelerle bakmaktadır. Fakat boğa burcu hayata oldukça ciddi bakmasından dolayı anlaşmaları biraz zor olmaktadır. Bu iki burcun ortak özelliklerine bakarak herhangi bir konu tartışmasında karşılıklı olarak birbirlerine konuşma fırsatı tanımazlar. Bunun sebebi her iki burcunda inatçı olması ve her konuda kendilerini haklı görmeleridir. Bu durum ilişkilerine oldukça zarar vermekle birlikte, alttan alınmadığı sürece sorunlar aşılmayacaktır. Böylelikle ilişki son bulacaktır. Kova burcu kadını ile boğa burcu erkeği özelliklerine baktığımız zaman birbirlerine dur demeyecek özelliğe sahiptirler. Kova burcu kadını sevgisini, hoşgörüsünü, ilişkisindeki bireye karşı ilgisini göstermekte başarılı değildir.

Kova Burcu Olumsuz Özellikleri

Kova burcu özelliğine bakıldığı zaman göze çarpan özelliği uçarı ve fıkır fıkır olmasıdır. Boğa burcunun ağır olmasından kaynaklı olarak kova-boğa burcu aşk uyumu oldukça zor olmaktadır. Kova burcu oldukça isyan eden bir yapıya sahiptir. İstediği olmadığında aynı zamanda bir şeylerin ters gitmesi sonucunda kova burcu isyan etmekte çare aramaktadır. Kova burcunun empati yapma özelliği oldukça geride kalmıştır. Empati yapamadıkları için karşısındaki insanlara karşı davranışlarında kırıcı olabilmektedir. Bu nedenle laflarını özgürce kullanmaktan çekinmeyecekler. Bunun sonucunda kalp kırdıklarını fark etmeyeceklerdir. Kibirli ve patavatsız özellikleri de bulunmaktadır. Başkaları tarafından eleştirilse de kova burcu için bu durum oldukça normal bir durumdur.

Yorum gönder