×

Boğa Burcunun Yay Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcunun Yay Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcunun Yay Burcu İle Evlilik Hayatı

Yay Burcu genel olarak bilgili kişiler ve bilgili kişileri hayatında isteyen burçtur. Aynı zamanda yay burcu çok cömert olmakla beraber davranışlarına sıkı sıkıya bağlı ve belirli noktalar dışında kendinden taviz vermeyen bir burçtur. Boğa burcu aşk hayatı içerisinde hiç bir şekilde alttan almayan bir burçtur. Bu nedenle boğa burcu ile ilişki kurmak isteyen bir yay burcu genel olarak bu ilişkide alttan alan ve bazı tavır ve hareketlerinden fedakârlık yapmak zorundadır. Boğa burcunun özelliği gereğince taviz vermeyen bir kişiliği, ilişkide alttan almayan bir tarafı bulunmaktadır. Aynı şekilde yay burcunun da kendinden taviz vermeyen özelliği mevcuttur. Bu nedenle yay burcu boğa burcu ilişkisi uyumlu olmayacaktır. Fakat bir taraf alttan alırsa bu ilişki uzun sürecek bir ilişkiye bürünmektedir. Yay burcunun iyimser oluşu, tarafsız oluşu boğa burcunun merhametli oluşu iyimser halleri dolayısıyla bu özellikler bakımından bu iki burcun anlaşması oldukça mümkündür. Yay burcu genel olarak liderlik ruhunu taşımaktadır. Boğa burcu ile anlaşamayacağı noktalardan bir tanesi de budur.

Boğa Burcunun Yay Burcu İle Evlilik Hayatı

Boğa Burcu Erkeği İle Yay Burcu Kadını Uyumu

Yay burcu kadını genel olarak kendine güvenen özgüveni yüksek olan bir burçtur. Bu nedenle yay burcu kadını âşık olduğu zaman karşı dan dan adım beklemeden kendisi adım atar ayrıca sevgisini saklamaz ve hiç bir şeyden çekinmezler. Yay burcu kadını oldukça açık sözlü olmakla beraber eğlenceli ve oldukça sosyal bir yanı bulunmaktadır. Yay burcu kadınının açık sözlü oluşu bazı kişiler tarafından doğru karşılanmaz. Bu nedenle yay burcu kadını özelliğinden kaynaklı olarak açık sözlülüğünü kabul etmeyen insanlara karşı sabır ve saygı göstermezler. Yay burcu kadını maceracı bir özelliğe sahiptir. Boğa burcu erkeği özelliği içerisine bakılarak aşk erkeği olarak adlandırılmaktadır. Boğa burcu erkeği ilişkilerinde oldukça ilgili bir eş olmaktadır. Ayrıca sinirlendiği zaman partnerini kırma özelliğine de sahiptir. Boğa erkeği ilişkilerinde küçük sürprizler küçük hediyelerle partnerini mutlu etme özelliğine sahiptir. Yay burcu kadını her istediğini yapmakta kendilerini özgür hissederler. Boğa erkeği ile anlaşamama durumları bu nedenle kaynaklı olabilmektedir.

Yay Burcu Erkeği İle Boğa Burcu Kadını Uyumu

Boğa burcu kadını özelliği genel olarak yemek yemeyi çok sevmektedir. Ailesine ve sevgilisine değer verdiği kadar yemeğe de oldukça önem vermektedir. Boğa burcu kadını genel olarak lüksü sevmektedir ve bu nedenle önem verdiği parayı sevdikleri için ve kendisi için harcamaktan çekinmez. Ayrıca boğa burcu kadını sakin ve dürüst erkeklerden hoşlanmaktadır. Boğa burcu kadını kendinden başka kimseye genel olarak değer vermezler. Boğa kadını kişisel olarak da doğal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle tanımayan birisi tarafından Biga kadını ukala bulunabilmektedir. Yay burcu erkeği genel olarak eğlenceli, ilişkilerinde romantik bir duruma bürünen bir kişiliğe sahiptir. Yay burcu erkeği oldukça eğlenceli olmakla beraber maceracı bir kişiliğe de sahiptir. Bu nedenle yay burcu erkeği ile boğa burcu kadını uyumu oldukça mükemmeldir.

Boğa Burcu İle Yay Burcu Grup Özellikleri

Yay burcu ateş grubuna giren burçtur. Boğa burcu ise toprak burcu grubuna girmektedir. Ateş grubu genel olarak ilham veren bir özelliğe sahiptir. Yay burcu genel olarak insanlara karşı iyimserdir. Fakat ateş grubu özelliğine göre sevmedikleri insanlara karşı oldukça kötü olabilmektedir. Toprak burcu özelliği içeriğine göre ise boğa burcu oldukça gerçekçi olmakla beraber yaptığı her harekette ve davranışta oldukça dengeli davranmaya özen göstermektedir. Boğa burcu grubu başarılı bir özelliğe sahiptir ve bu başarısında genel olarak pratik zekâ özelliğini kullanmaktadır.

Ateş Grubu İle Toprak Grubu Arasındaki Uyum

Boğa burcu toprak grubu içerisinde, yay burcu ise ateş grubu içerisinde yer almakla beraber oldukça uyumlu iki grup ve burçtur. Yay burcu ve toprak burcu arasında oldukça etkili iletişim sağlanmaktadır. Ayrıca yay burcunun getirdiği özellikler sayesinde ve boğa burcunun getirdiği özellikler sayesinde ortak noktalar bulunmaktadır. Toprak grubu  ateş grubu uyumu birbirini tamamlayacak güçte özelliklere sahiptir. Ateş grubu özellikle neşeli bir yapıya sahiptir. Neşe ve eğlence ateş burcunda hiç azalmaz. Boğa burcu ise sakin bir yapıya sahiptir. Ateş ve toprak grubu oldukça birbirine uyumlu iki gruptur.

Yorum gönder