×

Erkek Kafa Yapısı ve Ayrılık

erkek kafa yapısı ve ayrılık

Erkek Kafa Yapısı ve Ayrılık

Erkekler ve kadınlar kafa yapısı bakımından olduğu kadar arılık konusunda da farklı düşünürken pek çok kadın erkek kafa yapısı ve ayrılık konusunda derin düşüncelere dalmaktadır. Erkeklerin kafa yapısını pek çok kadın çözememektedir. Aynı zamanda erkekler ile kadınlar pek çok konuda farklı düşünürken ayrılık konusunda da farklı tutumlar sergilemektedir. Her iki taraf da bu konularda çok farklı düşüncelere sahip oldukları için bazı noktalarda erkekler kadınları anlamazken bazı noktalarda da kadınlar erkekleri anlamakta güçlük çekmektedir. Ancak erkekler ile kadınlar incelendiği zaman erkeklerin kafa yapıları kadınlara göre daha kolaydır. Genel anlamda daha basit düşündükleri için erkekleri anlamak kadınları çözmekten çok daha kolay bir durumdur.

erkek kafa yapısı ve ayrılık

Erkeklerde Ayrılık Belirtileri

Kadınların erkekler konusunda en çok araştırdıkları konulardan bir tanesi de erkeklerde ayrılık belirtileri olmaktadır. Bu noktada kadınlar bazı noktalarda erkeklerin ayrılık aşamasında nasıl davrandıklarını ya da ne gibi belirtiler gösterdiklerini anlayamazlar. Erkekler ayrılık kafasına girdikleri zaman genellikle hal ve hareketlerinde belirli değişimler meydana gelmektedir. Bu kafaya giren erkeklerde genellikle umursamama ve boşlama gibi durumlar meydana gelmektedir. Karşılarındaki kişinin ne hissettikleri ile ilgilenmezler genellikle gözleri dışarıya kayar ve mesajlara bile çok kısa süre içerisinde bakmamaya başlarlar.

Ayrılık kafasına giren erkekler böyle bir durumda eğer ayrılmak istediklerini direk söylemeseler bile yine de hal ve hareketlerinden bu düşüncelerini belli ederler. Bu noktada ayrılık düşüncesine giren erkekler genellikle karşılarındaki kadının ne yaptığıyla çok fazla ilgilenmemeye başlar. Bu onlar için genelde istemsiz bir şekilde meydana gelmektedir. Erkeklerin ilişkiyi bitirmeleri için sebep her zaman başka bir kadın değildir. Erkekler genellikle maymun iştahlıdır ve bir kadınla birlikte belirli şeyleri yaşamaları ardından o kadınlardan istemsiz bir şekilde sıkılmaya başlarlar. Daha sonrasında ise yeni maceralar ve deneyimler yaşamak isterler. Böyle bir aşamaya gelen erkekler aynı zamanda ayrılık kafasına girmiş olan erkeklerdir. Bunu dile getirmeseler bile hareketleri ile çok rahat bir şekilde belli edeceklerdir.

Erkekler Neden İlişkiyi Sonlandırır?

Özellikle uzun ilişkilerin bitmesi pek çok kişi içerisinde derin bir iz bırakır. Bu noktada özellikle de ayrılığın ilk zamanları pek çok kadın erkeklerin ilişkiyi sonlandırma nedenleri nelerdir diye düşünmektedir. Bu durum erkeklerden erkeklere göre değişiklik göstermektedir. Ayrılık nedeni bazen ilişki içerisinde yaşanan problemler olurken bazen erkeklerin kendi iç dünyalarında yaşadıkları sorunlar ve bazen de sıkılmaları gibi nedenler olabilmektedir. Ancak genel anlamda erkeklerin neden ayrıldıkları incelenecek olursa bu nedenlerin en başında erkeklerin kadınlardan sıkılmaları olmaktadır. Erkekler özellikle de hayatlarında olan kadınlar ile birlikte pek çok şeyi yaşamaları ardından o kadına tabiri caiz ise doyarlar. Bu doyum belirli bir zaman ardından onların sıkılmalarına neden olmaktadır. Elde ettiklerini düşündükleri kadınlar erkekler için zaman içerisinde değerini yitirir. Bu durum da erkeklerin artık kendilerini yeni maceralar içerisinde bulmak istemelerine neden olur.

Erkeklerin ayrılma nedenleri her zaman için sıkılmaları olmamaktadır. Bazen içerisinde oldukları ilişki esnasında başka bir kadına aşık olabilirler. Arkadaşlık ile başlayan ilişki zaman içerisinde yerini aşka bırakabilir. Bu da sevgili ya da evli olunan kadının değerini zaman içerisinde yitirmesine neden olur. Aynı zamanda ilişki içerisinde yaşanan belirli problemler de zaman içerisinde erkeklerde tahammül eşiğinin aşılmasına neden olabilir. Bu durum da erkeklerin ilişkiyi sonlandırmayı kafalarına koymalarına neden olmaktadır.

Erkeklerde Ayrılık Aşamaları Nasıldır?

Ayrılık genellikle kadınları çok fazla derinden etkiliyor ve erkekleri ise çok fazla etkilemiyor gibi görünmektedir. Ancak durum sanıldığı kadar basit değildir. Düşünüldüğü gibi ayrılığın ilk sürecinde kadınlar erkeklere nazaran genellikle daha fazla üzülmekte ve kendilerini yıpratmaktadır. Ancak genele bakıldığı zaman durum değişiklik gösterir. Erkekler ilk başlarda alıştıkları kadınlardan uzaklaştıklarını ve zaten sıkıldıklarını düşünürler. Bu esnada kadınlar ise erkekler ile ayrıldıkları için kendilerini oldukça kötü hissedebilirler. Ancak zaman içerisinde erkeklerin ayrılık aşamaları resmen boyut değiştirmektedir. Erkekler genellikle ayrılığın üzerinden belirli bir zaman geçmesi sonrasında durumun ciddiyetinin farkına varırlar.

Ayrılığın etkileri kadınlarda bir anda başlarken erkeklerde ise bu durum çok daha farklıdır. Erkekler genellikle ayrılığın ilk zamanlarında kendilerini çok iyi hissederler. Ancak zaman içerisinde hayatlarında genel olarak bir boşluk hissi meydana gelir. Bu boşluk hissinin ayrılık olduğunu anlayan erkekler kendilerini yalnızlaştırır ve bu his ile üzülmeye başlarlar. Yani erkekler ile kadınların ayrılık sonrası aşamaları bir birlerinden oldukça farklıdır. Erkekler ne kadar da hiçbir şey olmamış gibi davranırsa davransın belirli bir zaman sonrasında ayrılık onlar için de sancılı geçebilmektedir.

Yorum gönder