×

Erkek ve Trip

erkek ve trip

Erkek ve Trip

Trip atmak her ne kadar toplum içerisinde kadınlara özgü bir şeymiş gibi davranılsa bile erkek ve trip konusu da aslında gündeme getirilmelidir. Tribi genellikle kadınların yaptığı düşünülse bile erkekler de bu konuda geri kalmazlar. Genellikle laflar ile dobra bir şekilde kendilerini ifade etmeseler bile dil altında söyledikleri şeyler ya da yaptıkları hareketler ile trip atabilmektedir. Bu konu her ne kadar kadınlara özgü bir durum gibi görünse bile yine de erkekler kadınlar gibi trip atabilirler. Yaptıkları davranışlar ve söyledikleri bazı sözler ile kendilerini bu noktada belli etmektedir. Erkeklerin trip attıklarını anlamak kadınlar için bazı durumlarda zor olabilmektedir. Ancak erkekler genellikle basit düşünerek basit hareket ettikleri için trip atıp atmadıklarını anlamak da mümkündür.

erkek ve trip

Erkeklerin Trip Attığını Gösteren Davranışları Nelerdir?

Kadınların trip atmaları çok fazla gündeme getirilen bir konu olurken erkeklerin trip attığı davranışlar da bulunmaktadır. Her ne kadar toplumlumuz içerisinde trip atmak kadınlara mahsus bir davranış biçimi olarak gösterilse bile erkekler de bu noktada kadınlardan kesinlikle geri kalmamaktadır. Pek çok erkek de arkadaşlarından ailesine ve hayatındaki kişilere kadar pek çok kişiye trip atabilmektedir. Bu davranış biçimi erkekler söz konusu olduğunda kadınlara özgü bir şey gibi gösterildiği için genellikle erkekler tarafından kabul edilmez. Ancak pek çok erkek trip atmadığını iddia etse bile yine de pek çok konuda trip atabilmektedir.

Trip Atmak Nedir?

Toplumda pek çok kişi trip atmak ve belirli davranışlar ile karşısındaki kişiye olan tepkisini göstermek konusunda kendilerini alı koyamamaktadır.  Trip atmak, insanların alındıkları kişilere karşı davranışlarında bir takım değişikliklerin olmasıdır. Alındıkları konuları doğrudan söylemek istemeyen kişiler bu konuda sitemlerini davranışları ya da sözleri ile dile ifade etmektedir. Aslında insanların biraz da kendilerini karşısındaki kişilerin anlamasını istemesidir. İnsanlar kendileri dile getirmelerine gerek kalmadan karşılarındaki kişilerin kendilerini anlamasını ister. Her ne kadar sitemlerini direk olarak dile getirmeseler ya da dile getirseler bile daha fazla uzatamazlarsa bu noktada bazı davranışlar bu insanları ele vermektedir. Toplum içerisinde bu davranış biçimine de trip atmak denilmektedir.

Erkekler Nasıl Trip Atar?

Toplumda trip atmak daha çok kadınlar üzerine yakıştırılan bir davranış biçimidir. Bu nedenle de genellikle erkekler karşılarındaki kişilere trip attıklarını kabul etmezler. Ancak pek çok erkek de kadınlarda olduğu gibi tripli davranışlara girmektedir. Erkeklerin trip atması toplumda genellikle çok da hoş karşılanan bir durum değildir. Bu davranış biçimi sadece ve sadece kadınlara özgü bir davranış biçimiymiş gibi davranılır. Erkeklerin trip attıklarını gösteren belirli davranışları ve sözleri bulunmaktadır. Bu davranışları sergileyen erkekler de karşılarında olan kişiyle karşı sitemlerini tam olarak ifade edememişlerdir. İfade etmişlerse bile bekledikleri geri dönüşü alamadıkları için sitemlerini ve tepkilerini bazı sitemli sözlerle ya da davranışlar ile gösterirler. Buna da trip atmak denir. Bu noktada erkekler de en az kadınlar gibi bazı konulara alınarak karşısındaki insanlara trip atabilmektedir.

Ciddi Davranırlar

Erkekler trip attıkları zamanlarda genellikle karşısında yer alan insanlara son derecede ciddi davranmaktadır. Özellikle de belirli bir samimiyeti olan kişilere karşı sitem dolu davranışlar sergilemek istedikleri zaman direk olarak sorunlarını ile getirmek yerine soğuk ve ciddi davranmayı tercih edebilirler. Özellikle de erkeklerin ilişkide trip atması sıklıkla yaşanan bir durumdur. Hayatlarındaki kişilere karşı daha samimi olmak yerine biraz daha ciddi bir tutum sergileyebilirler. Bu durum da erkeklerin trip attıklarının bir göstergesi olmaktadır.

Kısa Cevaplar Vererek Geçiştirirler

Erkeklerin trip attığını gösteren davranışlardan bir tanesi de onların kısa cevaplar vererek geçiştirmeleridir.  Özellikle de çok fazla samimi oldukları kişilere karşı bir sitemleri varsa ve bunu istedikleri gibi dile getirememişler ise kesinlikle böyle bir durumda karşılarında yer alan kişileri geçiştirirler. Bu durum her ne kadar sinir bozucu olsa bile yine de karşılarındaki kişileri çok da umursamadıklarını göstermeye çalışırlar.

Umursamaz Görünmeye Başlarlar

Erkekler trip attıkları zaman en çok yaptıkları davranışlardan bir tanesi de umursamaz görünmeye başlamalarıdır. Her ne kadar çok fazla umursasalar bile yine de pek çok erkek sitem ettiği zaman bunu belli etmeyi istememektedir. Erkeklerin trip attığını gösteren davranışlar arasında en sık karşılaşılan davranışlardan birisi de umursamaz görünmeye çalışmalarıdır. Pek çok umursamaz görünmeyi çok iyi başarmaktadır. Bunun yanı sıra sert, soğuk ya da ciddi davranışlar sergileyerek de trip attıklarını belli edebilirler. Bazen sert cevaplar vermeleri de erkeklerin trip atması konusunda beklenebilmektedir.

Yorum gönder