×

Bay veya Bayan Flörtümle Tartışmaktan Kaçabilir miyim?

Bay veya Bayan Flörtümle Tartışmaktan Kaçabilir miyim

Bay veya Bayan Flörtümle Tartışmaktan Kaçabilir miyim?

Bay ya da bayan flörtünle tartışmak endişe verici ve can sıkıcıdır. Biliyorum ki iki taraf da kavgayı bitirmek ve daha kuvvetli bir beraberlik aşamasına erişmek amacıyla yapabileceğiniz her şeyi uygulamak isteğindesiniz.

Kişiler sevgili önerisi dilediğinde, sıklıkla eşleriyle tartışmayı ne şekilde engelleyebileceklerini öğrenmek isterler.

Asıl mesele şu ki, birlikteliklerde problem olmaması imkansızdır. Neticede, siz 2 çeşit canlısınız ve gezegeni 2 değişik pencereden izliyorsunuz. Üstelik çeşitli etkileşim seçenekleriniz de mevcut.

Kendinizi eşsiz yapan, birliktelikte azıcık problem yapan husustur. Fakat tartışma, birlikteliğin mutlaka uğrayacağı durum manasına da uğramaz ve her an tartışır halde olacaksınız diye bir şey yok. Bayan ya da bay flörtünle tartışmak bir alışkanlık şekline büründüyse şunu söyleyelim.

Bu hayatta beraber olduğunuzu unutmayın. Sürtüşmelerim meydana gelme sebebinin asıl sebeplerini anımsamak her an faydalıdır. Sıklıkla kavga ettiğin insan seni azılı düşman şeklinde gördüğünden değil. Neticede, bir beraberlik halindesiniz sebebi kendilerinizde hoşunuza giden bir sürü husus bulunuyor.

Bu durumda beraber bir hayat sürdüğünüzü söylemek yararlı olabilir. Niçin beraberlik yaşadığınızı ve eşinizin size uhrevi şekilde nasıl hisler yaptığını unutmayın. Oluşturduğunuz bağlantıyı anımsayın ve daha tahammüllü, daha kuvvetli bir birliktelik için nasıl davranabileceğiniz hususunda düşüncelerinizi ona söyleyin.

Bay veya Bayan Flörtümle Tartışmaktan Kaçabilir miyim

Gereksinimleri ve Üzülmeleri Anlamak İçin Çabalayın

Tartışmalara ve anlaşmazlıklara ateşle yaklaşmamak, bay ya da bayan flörtünüzün gereksinimlerinin giderilmemesi hasebiyle galiba acı hissettiğinin ya da düş kırıklığına uğramanın bir ipucu olduğu şeklinde ele alın. Bir sonraki olayda mutsuz olduğu zaman, yaptığı davranışı kişisel olarak algılamamam için yapabileceğiniz her ne varsa onu yapmaya çabalayın.

Yanıt almadan evvel her şeyin rahatlaması maksadıyla azıcık vakit ayırın. Sohbet etmeye hazır hissettiğinizde, “üzüldüğün ve dağıldığın için yapacak bir şey yok. Benim ne yapmam gerekiyor? Seni kırmamak için nasıl davranabilirim? ” onunla zıtlaşmak yerine yapıcı bir dille yaklaşmak, meseleyi çözmek ve iyi bir mesafe kat etmek için iyi olabilir. Kendinizle ne denli rahat etkileşim halinde olursanız, kavga etme imkanınızda bir o kadar düşük olur.

Bazı Zamanlar Tek Başınıza Olun

Bazı zamanlar tartışmalar bitkin, endişeli hissettiğin ve azıcık tek olmaya gereksinim hissettiğiniz için ortaya çıkar. İyi bir birliktelikte tek olmak istemek gerçekten olası bir durumdur ve anlayış gösterilmelidir.

Şahsınızla baş başa olmak için zaman ayırmak, şahsınıza ve gereksinimlerinize göz atmanın inanılmaz bir seçeneğidir, bu şekilde bay ya da bayan kişi ile kavga etmeden evvel bu hususları da değerlendirebilirsiniz.

İyi ve Etkili Önerileri Dinleyin

Birlikteliklerimizde en iyi düşünceleri olan insanlar olsak dahi, her tartışmadan uzaklaşamayacağız da açıktır. Birlikteliğinizi olması gerekenden daha fazla baskı çerçevesi içinde sürdürmek (kaybetme, meslek farklılıkları ya da okul stresi gibi) olağandır. Bu gibi anlarda bir uzmandan ve inandığınız öbür insanlardan sürekli olarak öneri ve görüş edinmek gereklidir.

Tartışmadan Sonra Ne Şekilde Davranılmalı

Kavganın ortaya çıkma yeri manasız gibi gözükse de siz sürekli onun aslında anlam ifade ettiği asıl detaylara, sebeplerine kafa yorun. Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerden meydana gelen tartışmalar dahi örselenmiş çeşitli sebeplerden dolayı ortaya çıkıyor olabilir. Gerçek sebebi keşfedip, beraberce tartışıp çözüme ulaştırmak aşırı mühimdir.

Kavga akabinde affetmek de hatayı kabul etmek kadar fazla bir önem arz eder. Hatasını kabul eden sevgilinizi affetmek yerine uğraştırmak onun pişman olmasından başka bir şeye ihtiyacı olmaz. Öyle ki bu problemin aslında içten söylenmesi ve diğer insan suçlu ise kendinin kabahatinin farkına varmış olması lazım. Eşiniz ya da sevgiliniz mesele bitsin diye mi özür dilemekte ya da gerçekten mi? Bunun farkına erişmek fazla mühim. Öbür taraftan eğer suçlu kişi sensen hatanı kabul etmekten çekinme.  Şu bir gerçek ki egolu olmak, birlikteliğinize en ufak olumlu etki yapmak yerime tüm birlikteliği bitirir.

Her birliktelikte kavgalar meydana gelir. Bu sizin onu sevmediğiniz manasını oluşturmaz ama bunlar sürekli oluşmuyorsa. Tabi ki ara ara kavga eden çiftseniz, kavgaların sürekli olmadığını asıl mühim olayın siz ve beraberliğiniz olduğunu unutmayın ve bu hususu eşinize de belirtmekten çekinmeyin.

Yorum gönder