×

Bir Erkeğin Çevresinde En Sevilen Kişi Olması

Bir Erkeğin Çevresinde En Sevilen Kişi Olması

Bir Erkeğin Çevresinde En Sevilen Kişi Olması

Bir Erkeğin Çevresinde En Sevilen Kişi Olması, Biliyorsunuz, bazı insanlar bu ortama girdiğinde, herkes “tekrar mı sen” diyecek.

Bu insanlar hayatlarında yaşadıkları tüm olumsuz duyguları bedenlerinde saklarlar. Bu nedenle, herhangi bir ortama girdiklerinde negatif enerji yayacaklar, bu da onların hoşlanmamasına neden olacaktır. Aslında dostça bir ortamda sevilen biri olmanın anahtarı pozitif olmaktır. Pozitif bir hal bedeninize yansıyacak ve bedeninize yansıyan her şeyi etrafa aktaracaksınız.

Şimdi bedeni ve zihni iki ayrı şey olarak görüyoruz ama bu yanlış bir görüş. Zihin bedenin bir parçasıdır. Her ikisi de tamamlayıcı unsurlardır. Bu nedenle, bir öğede yaptığınız herhangi bir değişiklik diğer öğeye yansıtılacaktır.

Bir Erkeğin Çevresinde En Sevilen Kişi Olması

Bir Örnek Oluşturalım:

Fazla kilolusunuz, yani obezsiniz, hırslısınız ve kilo veriyorsunuz, belki kas yapıyorsunuz, yani vücudunuz sağlıklı. Peki, ruhsal sağlık ve obezite durumunuz aynı mı? Ben öyle düşünmüyorum, kişinin öz saygısı bedeniyle başlar. İhtiyaç duyduğumuz kadar teorik bilgiye sahip olalım, ancak sevdiğimiz bir bedenimiz yoksa vücudumuz bunu kabul etmeyecektir.

Alışverişe çıkın, omuzlarınızın üzerinde durun, yüzünüzde hafif bir gülümsemeyle dümdüz yürüyün ve aynı zamanda kötü şeyler hakkında düşünmeye çalışın. Yapamazsınız çünkü beden ve zihin birdir. Kişi başka bir duygu hissedemez. Ya da tersini düşünelim, zihninizde çok olumlu şeyler düşünelim ama omuzlarınızı aşağıda ve yüzünüzü kasvetli tutun. Tekrar yapamazsın. Bu, ikisini uyum içinde kullanarak ortamda sevilen kişidir. Genelde vücutları ile uyumlu ve spor yapan kişiler her zaman daha olumludur. Bu olumlu insanları gördüğünüzde onlarla konuşmaktan hoşlanacak ve her zaman gülümseyeceksiniz.

Olumlu olmak için önce vücutla başlayın ve ardından programlamaya başlayın. Vücudundan memnun olmayan bir kişi düşüncelerinden memnun olamaz, ne yazık ki dünyada bu tür çok az örnek var. Pozitif olmanın kızlar üzerinde de büyük etkisi vardır. Aktif bir kişi, eğlenebilecek ve kızlar eğlenmek isteyen kişidir.

Mantık aslında çok basit. Mutlu olmak için proaktif olmalıyız ve proaktif olmak için mutlu olmalıyız. Hayal kırıklığı yaşadığınızda, bu hayal kırıklığına uğramış durumu çözmek yerine hemen olumlu şeylere dönün.

Spora katılın, arkadaşlarla buluşun, dizi izleyin ve film izleyin, bu yüzden bu sinir bozucu düşüncelerden kurtulun. Bir kız arkadaşa sahip olmak sizi daha mutlu yapmaz, ancak genel olarak depresyondan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sonuçta, sevilmenin size zarar vermediğini hissetmek her zaman güzeldir.

Kadınların Sevdiği Adam

Kadınların erkeklerle ilgilendiği ve onlardan hoşlandığı erkekleri hep görmüşsünüzdür.

Bu tip erkeklerin genellikle ortak özellikleri vardır ve bu özellikleri bugün bu makalede tanıtacağız.

1) Erkeklik: Erkeklik esasında kafanızı değiştirmekle başlar, kafanızın yapısını farklılaştırırsanız bir şeyi daha net görürsünüz. Maskülen olmak isteyen bir erkeğin yapması gereken ilk şey, kırmızı ilaç gibi toplumun temellerini yutmaktır.

Erkekliği teoride anlayamazsanız, onu pratiğe dökemezsiniz. Teoride, anladıktan sonra yapılacak ilk şey çok fazla zaman kaybetmemek. İlk olarak, egzersizin başlangıcıyla başlayın ve geri kalan adımlar takip edecektir.

2) Özgür adam: Burada özgürlükten kastettiğim, aslında birçok yönden özgür olmasıdır, ancak en önemlisi davranışını göstermekte özgür olmasıdır. Ne yazık ki, çoğu erkek (ve kadın) artık anksiyete ve depresyona yatkınlıkla ilgili sorunlar yaşıyor. Bu hastalıklar erkeklerin özgürce hareket etmesini ve konuşmasını engeller. Bu nedenle, sosyal davranışınızdan memnun olmalısınız ve sonuçları hakkında endişelenmeden biriyle konuşurken ne istediğinizi söyleyebilmelisiniz. Yaptıklarından pişman olmamayı ve onlardan ders çıkarmayı öğrenmelisin. Ayrıca bu hataya tekrar girmeden bu kursları nasıl iyi öğreneceğinizi de bilmelisiniz.

3) Meşru müdafaa: Fiziksel ve sözlü olarak her türlü biçimde kendini savunmak.

Bu kitabı size sözlü bir savunma olarak tavsiye edeceğim: “Dil Ödeneği” harika bir sözlü saldırı ve savunma kitabıdır. Herkesin okuması gereken bir kitap bu, sosyal hayatta bize âşık olan insanlarla baş edebilmenizi sağlıyor. Tabii fiziksel savunma, nasıl savaşılacağını bilmeyi içerir. Bir boksör olmanıza gerek yok, ancak sokakta sizinle anlaştığınızda nasıl iki yumruk atacağınızı bilmiyorsanız, bir boksör de olabilirsiniz. Yanındaki kız sana nasıl inanabilir? Kızlar kendilerini koruyabilecek bir adam arıyorlar. Şu anda fiziksel güçten bahsediyorum, ancak bu gücün finansal olarak da değerlendirilmesi gerekiyor.

4) Sosyal Bilgelik: Beyler, insanları konuşma yoluyla nasıl etkileyeceğinizi ve ikna edeceğinizi bilmeniz gerekir.

5) Lider erkekler: Kadınlar baskın erkekleri sever. Buradaki avantajları yanlış anlamayın, patron değil lider siz olmalısınız.

Çekici Erkeklerin Özellikleri

Kadınlara çekici gelen erkekler toplumda her zaman “yakışıklı, iyi giyimli ve iyi giyimli” olarak anılmıştır. Evet, bunlar önemli unsurlar ama temel unsurlar eksik, karakterler.

Sadece erkeklerin fiziksel özellikleri kadınları çekebilir. Bu içgüdüseldir, insanın doğada kendini koruması için kimseye ihtiyacı yoktur. Bu nedenle erkekler kadınların “koruyucu, baskın, güçlü” ve diğer faktörlerine dikkat etmeyecektir. İlk bakışta görünüş güzelliği ona yeter.

Ancak insanoğlunun ilk günlerinde kadının yaratma biçimi, onu fiziksel bir güç olarak doğada ısrar etmekten alıkoyduğu için, kendisine eşlik edecek birine ihtiyacı vardı. Güçlü, baskın kişi, kendisini ve soyundan gelenleri koruyabilir. Elbette bu kişi de bir erkek. Elbette modern dünyada, meyve toplamak için aslanlardan, geyik avlamaktan veya ağaca tırmanmaktan kaçmıyoruz.

Bugüne kadar her iki cinsiyet de evrim geçiriyor. Adamın adını aramak pek değişmedi, ancak tanımı değişti.

Kadınlar erkeklerde ne arıyor; güç, otorite ve statü gibi hayatta kalmayı sağlayabilecek şeyler. Ama güç dediğimiz şey artık bir mızrak yapıp bir aslana fırlatma yeteneği değil ya da otorite artık mağaradaki kişi anlamına gelmiyor. Günümüzde güç, doğrudan para ile ilgilidir. Çünkü para, modern hayatta yaşamanızı sağlayabilir.

Örneğin, ilginç, evet ilginç biri olmalısın çünkü bu, insanların genellikle seni sevmesinin nedenlerinden biri. Sıkıcı günlük hayatta senle takılmayı seviyoruz çünkü dikkatimizi dağıtmamıza ve gülmemize yardımcı olabilir.

Bu nedenle arkadaşım öncelikle kendi karakterinizi kurmalı ve para kazanmalısınız. Kadınların para kazanamayanlara bakmadığını söylemiyorum ama para kazananlara baktıklarını inkâr edemeyiz. Statünüzü iyileştirmeli ve kendinizi geliştirmelisiniz.

Yorum gönder