×

Erkekler Instagram’da Neden Bu Kadar Çok Kızı Takip Ediyor?

Erkekler Instagram'da Neden Bu Kadar Çok Kızı Takip Ediyor

Erkekler Instagram’da Neden Bu Kadar Çok Kızı Takip Ediyor?

Erkekler Instagram’da Neden Bu Kadar Çok Kızı Takip Ediyor? Aslında bu çok garip bir şey çünkü erkekler bu kadar çok kızı takip etse bile, kızların erkeklerden aldığı Dm’ler kızlar tarafından alınmayacaktır 🙂

Öyleyse kızlar neden bu kadar acımasız ve acımasız?

Hayır 🙂 Doğadaki hemen hemen tüm canlılarda erkekler kadınları etkilemelidir. Bu nedenle kadınların hiçbir şey yapmasına gerek yoktur, sadece bir kadın yeterlidir.

Elbette insanlarda, birisinin kadın olması, erkeğin onu hemen etkilemeye çalışması gerektiği anlamına gelmez. Gelişmiş uygarlığımızda bu süreç farklı işliyor, yani balinalar gibi kadınlara fazla kur yapmıyoruz.

Öyleyse neden erkekler onlarla sohbet edecek ya da alacakmış gibi Instagram’da bu kadar çok kızı takip ediyor?

Burada doğal hayat da güzel bir örnek olabilir diye düşünüyorum.

Aslanı düşünün, aslan bir bizonu sulak alanda avlamaya başlar. Bunun nedeni, otoburların bazen içmek için suyun etrafında toplanmasıdır. Aslan bunu içgüdüsel olarak biliyordu. Bir aslanın avlandığını hayal etmenizi istiyorum Sence neden bir aslan 100 bizon arasında avlanmaya çalışıyor? Sadece yakalamak isteseydi daha iyi olmaz mıydı?

Öyle değil. Tek başıboş bizonu yakalayamazsa, çok fazla zaman ve enerji harcar.

Bu nedenle aslan, yüz bizonun arasına atlayarak “birini sonsuza kadar elinde tutmanın” başını avlamaya uğraşır. Bu şekilde on dakika avlanmaya çalışmak yerine yüz tanesini on dakika avlamaya uğraşır ve akabinde aralarında zayıf olanı yakaladı. Bu arada dişiler aslanlarda avlanmıştı ki bu da ayrı bir ironi ama anlatmaya çalıştığım sorunu anlıyorsunuz 🙂

Burada insanların yaptığı şey aynı mantık, bir tane denemek yerine aynı anda yüz tane almayı umuyor. Tabii bu yüz kişi arasında sadece 1-2 ile konuştu, tıpkı bir aslan gibi. Bunun erkekler için ne faydası var?

Zaman kaybetmiyor, erkeklere dair anlayış “ne kadar çoksa o kadar iyi.” Ayrıca erkekler ve kadınlar arasındaki beyin yapısı farklılığından dolayı erkekler görmeye kadınlardan daha fazla önem vermektedir. Yani bir dişinin büyük kalçalara ve büyük memelere sahip olması onu direkt daha çekici yapıyor. Fakat garip olan şu ki, dedelerimiz eskiden sadece büyük meme ve kalçayı ararlarken, insanlar (daha gelişmiş bir medeniyet) da farklı şeyler istiyor.

Dolayısıyla bir kadının göğüsleri ve kalçaları normal ama yüzü güzelse onu çok çekici kılacaktır. Aslında yüz güzelliğine önem vermeye başlayan erkeklerin sayısı artıyor. Kadınlar arasında bu olay hiçbir zaman vizyona dayalı olmadı. Bir kadının doğada yaşaması imkânsız olduğundan, kalçaları ve göğüsleri dolgun bir kişiye değil, kendini koruyabilecek güçlü bir erkeğe ihtiyacı vardır.

Farklılıklarımızın başladığı yer burasıdır. Bayanlar, kişilik özelliklerine bakarak bir erkekle birlikteliklerinin olup olmadığını anlayabilirler.

Jordan Peterson tarafından yapılan bir araştırmada, bir kadınla cinsel ilişkiye giren erkekler için bir kadının özelliklerinin ve statüsünün %5’ini oluşturduğu görülmektedir. Yani erkekler görünüşlerinin %95’ini gerçekten önemsiyorlar.

Kadınlar için adamda olması elzem olan “özellikler” duygusal bir birlikteliğe başlatmak için yeterlidir. Elbette yakışıklı erkeklerin avantajları vardır, ama bu sadece ilk görüşte aşktır. Çok çirkin bir erkek erkeksi bir karaktere sahipse, dünyadaki kadınların %95’i onu inkâr etmeyecektir.

Size neden bunu söylüyorum çünkü konumuzla ilgili, çünkü erkekler görsel olarak seçici, bu yüzden Instagram’da tüm güzel kızları takip ediyorlar. Ancak kadınlar karakterlere bakarak seçim yaptıkları için Instagram’da karar vermeleri zor oluyor. Erkeklerin burada yaptığı hata, kızların gerçek hayatta Instagram’da göründüğü gibi göründüğünü düşünmektir.

Özellikle ülkemizde Instagram’da da tıpkı gerçekte olduğu gibi çok nadir kızlar olduğunu güvenle söyleyebilirim. Bu kızlardan 1-2 tanesiyle tanışma şansım oldu gerçekten de tanıdığım kızlar dışında tüm kızlar Instagram’da farklı görünüyor.

Erkeklerin yaptığı bir diğer hata ise açlıktan ölmeleri ve hatta Instagram’ı sevmeyen kızların yanına yürümeye çalışmalarıdır. Bu nedenle, Türkiye’deki çoğu kızın neden kadın fanatiği olduğu açıktır.

Erkekler Instagram'da Neden Bu Kadar Çok Kızı Takip Ediyor

Doğru Kişiyi Bulmak İçin Flört Tavsiyesi

Bekarsın, şimdi âşık olmak ister misin? Doğru kişiyi bulmak senin için çok mu zor? Bu tür bir “aşk” duygusunu bulamadığınızda, umutsuzluğa kapılmak ya da çevredeki çevrenin ilişkideki batıl inancına gönülden inanmak kolaydır.

Bekar olmak; ilgi alanlarınızı ile rahatça ilgilenmek, şahsınızla vakit geçirmeyi öğrenmenize ve yalnız olmanın değerini daha güzel anlamanıza izin vererek güzel faydalar yapabilirsiniz. Bu avantajları göz önünde bulundurduğunuzda; uzun vadeli ve değerli ilişkiler kurmak istemek sinir bozucu görünebilir.

Birçoğumuz için, önceki bilinçaltı aşıklarımızın bıraktığı çöplerle yeni bir ilişki kurmak çok zor olabilir. Belki birlik, dayanışma ve sağlıklı ilişkilerin olmadığı bir ortamda büyüdünüz ve öyle olsa bile şaşıracaksınız. Ya da ilişki geçmişiniz kısa vadeli ilişkilerden oluşur ve uzun vadeli ilişkileri nasıl sürdüreceğinizi bilmiyorsunuz. Belki de nedeni budur; çünkü geçmişte hep yanlış kişiyi seçip aynı hataları çözülmemiş sorunlar için yapmanız ya da doğru kişiyi bulmak için gerekli koşullara sahip olmamanız ve kendinize yeterince güvenmemenizdir.

Her halükârda, hata yapmaya devam ederseniz ve iyi bir ilişki geçmişiniz yoksa, bu engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Tavsiyelerimiz size sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişki kurmanın en iyi yolunu gösterecektir.

Flört Ve Âşık Olma Beklentisi

Uzun vadeli bir beraberlik ararken, partnerin görünüşü veya davranışı, ilişkinin nasıl gelişmesi gerektiği ve ilişkideki rolü hakkında çoğu gerçekçi olmayan birçok beklentimiz olmalıdır. Beklentilerimiz bunlar; aile hayatımızı, dostluk ortamımızı, geçmiş deneyimlerimizi hatta dizi ve filmlere yansıyan içerikleri gözlemleyerek şekillenebilir. Bu koşulları sürdürmek, sevgilinizin yeterli olmadığını görmenize ve ilişkinizde hayal kırıklığına uğramanıza da neden olacaktır.

Önceliklerinizi Dikkatlice Düşünün

İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ilişkideki diğer insanlardan tamamen ayırın. İsteklerinizi tartışmak mümkündür, ancak ihtiyaçlarınızı karşılamak hiçbir şekilde imkânsız değildir.

İhtiyaçlarınız; meslekler arasında boy, kilo, saç rengi gibi yüksek zekâ ve fiziksel uygunluk bulunmaktadır. Her şeyden önce, bu ilkeler sizin için çok önemli görünse de zamanla seçimlerinizi gereksiz yere sınırlandırdığınızı fark edersiniz. Kendinize boş yere duvarlar yaratmayın.

Yorum gönder