×

Erkeklerin Bayanların Sosyal Medya Hesapları İçin Düşündüğü Birkaç Şey

Erkeklerin Bayanların Sosyal Medya Hesapları İçin Düşündüğü Birkaç Şey

Erkeklerin Bayanların Sosyal Medya Hesapları İçin Düşündüğü Birkaç Şey

İlişki uzmanı Lodro Rinzler, profilinizi sosyal medyada görüntülerken erkeklerin ne hakkında endişelendiklerini anlamak için bir araştırma yaptı. Çoğumuzun hiç düşünmediği bu konuda topladığım bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunun mevcut veya gelecekteki ilişkileriniz için çok faydalı olacağına inanıyorum!

Dış Görünüşünüz

Görüşülen erkeklerin bir kadının profilindeki ilk görünümünü yanıltıcı olabileceğini düşünüyor. görünümünüzle, kilonuzla, vücut tipinizle ilgili her şeyi kastediyorum. Ayrıca ortada yüzünüzün olduğu bir resim harika bir vücuda sahip olmadığınızı ve sahip olduğunuz vücuttan hoşlanmadığınızı söylüyor, unutmayın! Şeklinizi gösterecek kadar emin olmalısınız.

Erkeklerin Bayanların Sosyal Medya Hesapları İçin Düşündüğü Birkaç Şey

Kaç Yaşında Olduğunuz Meselesi

“25 yaşında olduğunu söyleyen bir kadınla çıktım ama aslında 29.” Dedi Eddie. Kadınların erkekleri cezbetmek için söylediği en saçma yalan, kesinlikle kendilerini gençleştirmeye çalışmaktır. Pek çok erkek bu deneyimi yaşadı, bu yüzden sizden ehliyetinizi sorarlarsa ve bir şekilde yaşınızı bilirlerse şaşırmayın!

Seyahat Etmeyi Seviyorsanız

Pek çok kadın bir seyahate çıkmamışlarsa “seyahat etmeyi” sevdiklerini göstermeye çalışır.

Bunu profilde açıkça göstermemenizi öneririm.

Herkes seyahat etmeyi sevdiğini söylüyor, bu yüzden sıradan bir insansınız.

Diğer bir neden de seyahat etmeyi sevseniz bile, yakın zamanda bir seyahate veya tatile gitmediyseniz, komik olabilmenizdir.

Spor Salonundaki Zamanınız

Yapılan çalışmalara katılan beylerden biri şöyle diyor: “Kadınlar sporlarını abartmayı severler”.

Bir bayan bedenine ne denli değer atfettiğini belirtmek isteyebilir, ancak sürekli kendinizi gösterirseniz, erkekler aşırıya kaçtığınızı düşüneceklerdir.

Kitap, Dergi, Yazı Paylaşımlarınız

Çalışmaya dahil olan bir diğer şahıs “Bence bayanlar, ergence kabul edilebilecek şeyleri paylaşmak yerine, mecmua, kitap gibi daha entelektüel şeyleri göstermeye çalışmalılar. Bu erkeklerin dikkatine sürükleyebilir. Ancak her kitap, her mecmua, film entelektüel olacak diye bir şey yoktur. Buna dikkat edin kızlar, alaka çekici olun, değişik olun, ama aynı zamanda oynamayın, azamet yapmayın. Eh artık bunların hepsini bir arada yapmak maharet ve yaratıcılık işi. Ama her şeyden evvel, kendinize güvenin, ilk kaide bu!

Hürlük Seviyeniz

Dostlarınızla paylaştığınız fotoğraflar elbette güzel, anlamlı, ancak kesintisiz bu biçimde paylaşımlar yapmaya devam edip, aynı zamanda bağımsız görünmeye çalışmanız, erkeğin şöyle bir kaşını kaldırıp, sizden şüphelenmesine yol açar. Size “beyaz bir ayıyı aklınıza getirmeyin” söylemeye benziyor. Erkeğin doğrudan bir şeyi düşünmesini istemiyorsanız, neden bu kadar dile getiriyorsunuz peki?

Güçlü Gözükmek

Eş biçimde, tasasız, dertsiz, geçimli, her şeye okey bir tip olduğunuzu göstermeyin. Bu azamet, erkeğin zihninde, sizin gerçekten çok basit bir bayan olduğunuzu, alıngan ve zihninizi çelmenin basit olacağı gibi farklı düşüncelere yol açabilir. Vazgeçin azıcık kendisi çıkarımlarda bulunsun. Bu bilgileri profilinizden çıkarmak en iyisi, benden demesi.

Ne Denli Kabiliyetlisin

Bazı bayanlar kabiliyetli olmamalarına kendilerini ehemmiyetli pozisyonlardaymış gibi göstermeyi hoşlanırlar. Bu arada erkekler de bu bahsettiğimiz şeyleri yapabiliyorlar ancak zafer mevzusunda erkeklerin bayanlara göre iş unvanlarını veya pozisyonlarını fazla şişirdiğini söyleyebilirim. Kabiliyet mevzusunda, kendi profilinizde sarih sarih palavra olduğunu bildiğiniz şeyleri yazmanız dahi, ne kadar kabiliyetli olduğunuzun göstergesidir reelinde!

Ne Arıyorsun?

Şayet sıradan veya günlük bir ilişki aradığınızı söylüyorsanız, erkekler bu fikrinizi netlikle ciddiye almayacaktır. Erkeklerin kafası, bayanlardan çok değişik çalışır bunu öncelikle unutmayın! Sizi kavradığını düşündüğünüz zamanlar olabilir, belki de kavrıyordur, elbette böyle bir yanı da var, ancak kavramıyor olabileceği gidişatını da sakın gözden kaçırmayın!

Kadın, erkek fark etmez, bir haylimiz, birkaç ay sonra aniden daha aşırısını isteyeceğimiz sıradan ilişkilere başlarız. Başka bir deyişle şunu demek istiyorum; bazen aradığınız sıradan, günübirlik bir ilişki, ciddi ve reel bir ilişki ile sonuçlanabilir. Birini dahi dahi aldatmaya çalışmadığınız sürece bununla alakalı yanlış hiçbir şey yoktur! Şayet bir erkek daha evvel bu tecrübeyi yaşadıysa, başka bir deyişle çıkar için onunla beraber olmak istediğinizi anlarsa size karşı temkinli davranacaktır.

Günün sonunda, her iki tarafta yukarıdaki maddelerdeki aslı uzunca düşüneceklerdir, ancak yine de iki tarafta en üretken profillerin bir parçası olma meylindedir. Öbürlerinden değişik görünmek istiyorsanız, yapmayı beğendiğiniz şeyler hakkında konuşun, tıkınırcasına yemek yemek veya Netflix izlemek gibi. böylece ortak bir noktanız olan birine sürüklersiniz.

Yorum gönder