×

İkizler Burcu Oğlak Burcu ile Evlilik Hayatı

İkizler Burcu Oğlak Burcu ile Evlilik Hayatı

İkizler Burcu Oğlak Burcu ile Evlilik Hayatı

Burçlar astroloji de Zodyak kuşakları ile belirlenmektedir. Zodyak kuşağı güneş ve gezegenlerin dönmesi ile oluşmaktadır. Yer yüzünün güneşin çevresin de izlediği yörüngenin içerisin de bulunan düzleme ekliptik adı verilmektedir. Ekliptik yer merkezli sistem olarak da bilinmektedir. Ekliptik düzlemi günümüz zamanın da 23 derece olacak şekil de eğilimli bir durumdadır. Ekliptiki ekinos iki nokta da kesmektedir. Bu noktala ise ilkbahar ekinoksu ve sonbahar ekinoksudur. Eklipitik sırasın da güneş Zodyak kuşağının 12 burcundan da geçmektedir. Güneşin Zodyak kuşağının etrafın da dönüyor olması aslın da dünyanın güneş çevresin de dönüş hareketidir. Astroloji de burçların boylamları da bulunmaktadır.

İkizler Burcu Oğlak Burcu ile Evlilik Hayatı

Zodyak kuşağına göre ilk sıra da koç burcu yer aldığı için koç burcunun boylamı 0 derecedir. Son sıra da ise balık burcu yer aldığı için balık burcunun boylamı 330 derecedir. Astroloji de burçlar elementlere ayrılmaktadırlar. Bu elementlerin isimleri ise, toprak, hava, ateş ve sudur. Ayrıca elementler kendi içlerin de 3 gruba ayrılmaktadır. Bu üç grup ise öncü, sabit ve değişken olarak bilinmektedir. Bu elementler batı astrolojisi ile ilgili olduğu bilinmektedir. Batı astrolojisinin takım yıldızları ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır. Ekinoks ile burçlar kuşağı oluşturulmaktadır. 0 derece olan koç burcu dikkate alınarak 360 derecelik bir daire 30 derecelere bölünerek 12 adet burç elde edilmektedir. Burçlar aynı zaman da mevsimleri esas almaktadır. Mevsim astrolojisin de ise koç burcu öncü olarak kabul edilmektedir.

Bunun nedeni ise ilkbahar bu burç ile başlıyor olmasıdır. Koç burcundan sonra ise boğa burcu sıra da yer almaktadır. Boğa burçları ise sabit grup da yer almaktadır. Sıraya göre boğa burcundan sonra ikizler burcu gelmektedir. İkizler burcu zamanı değişken mevsim olduğu için, değişken grup da yer almaktadır. Ayrıca burçlar ile ilgili olarak da doğum haritası oluşturulabilmektedir. Bir bebek dünyaya gelerek nefes almaya başladığı zaman o bebeğin doğum haritası oluşmuş olmaktadır. Doğum haritası, kişinin doğduğu zaman da gökyüzünün resmi olarak bilinmektedir.  Bu haritalar yorumlanabilmektedir. Bu haritaları astrolog olan kişiler yorumlamaktadır.

Burçlar kişilerin hayatlarını, karakterlerini, ilişkilerini etkilemektedir. İlişkilerden biri ise evliliğe adım atmaktadır. Her burç birbiri ile uyumlu olamamak da ve ilişki kuramamaktadır. İkizler burcu oğlak burcu ile evlilik hayatı nasıl olur? Bu iki burç da son derece sinirli ve öfke kontrolü bulunmayan burçlardır. Bu yüzden araların da çok fazla şiddetli tartışmalar geçmektedir. Bu durum da ilişkilerine çok fazla zarar vermektedir. Bu iki burca sahip olan kişiler aslın da eğlenceli kişiliklere sahip kişilerdir. Bu yüzden bir arada oldukları zaman eğlenmeye ve renkli hayata yer ayırmaktadırlar. Böylelikle iki taraf da ilişki sırasın da sıkılmamaktadırlar. Bu yüzden iki kişinin de iletişimi güçlü bir şekil de olmaktadır.

Oğlak Kadını İkizler Burcu Erkeğini Nasıl Etkiler?

İkizler burcu ve oğlak burcuna sahip olan kişiler iyi anlaştıkları gibi bazı zamanlar da kavga ettikleri sıralar da kavgaları çok fazla büyük olabilmektedir. Bu yüzden bu iki burç çok iyi anlaştığı gibi çok da kötü anlaşmaktadırlar. Orta yolu buldukları zaman ilişki çok güzel bir ilişki haline gelmektedir. Oğlak kadınları genel olarak ikizler burcu erkeklerine ilgi duymaktadırlar. Peki oğlak kadını ikizler burcu erkeğini nasıl etkiler? Oğlak kadınları her zaman güçlü durabilen kadınlardan biridir. İkizler burcu erkekleri de güçlü durabilen kadınlara ilgi duydukları için karşılıklı birbirlerine ilgi duyma durumları bulunmaktadır. Bu iki burcun ortak noktası bulunmamaktadır. Fakat bu iki burç birbirlerine uyum sağladıkları zaman çok güzel bir ilişki haline getirebilmektedirler.

Oğlak Erkeği İkizler Kadını Cinsellik Uyumu

Oğlak erkeği ile ikizler kadının çok fazla ortak noktası bulunmadığı için ilişkilerin de çok fazla anlaşmazlık yaşanmaktadır. Bu yüzden çok fazla tartışma meydana gelmektedir. Ama iki taraf da anlayışlı olur ise çok güzel bir ilişki meydana gelebilmektedir. Peki oğlak erkeği ikizler kadını cinsellik uyumu nasıl olur? Bu iki burç birbirlerine olan bağlılıklarını yakalayabilmektedir. Bu yüzden de tutkuları her zaman artmak da ve birbirlerini tatmin edebilmektedirler. Ten uyumları da bulunmaktadır.

Yorum gönder