×

İkizler Burcu Terazi ile Burcu Evlilik Hayatı

İkizler Burcu Terazi ile Burcu Evlilik Hayatı

İkizler Burcu Terazi ile Burcu Evlilik Hayatı

Astroloji dalı burçlar ile ilgilenmek de olan bir dal olarak bilinmektedir. Astroloji dalı astronomi ile sık olarak karıştırılmaktadır. Belirli zamanlar da astronomi ve astroloji aynı dalı temsil etmekteydiler. Astroloji ile gök cisimlerinin yerleri keşfedilmektedir. Aynı zaman da astroloji gök yüzünde oluşan hareketler ile dünya arasındaki bağlantıları incelemektedir. İlk astrolojik çalışmalar milatta önce 2000 yılın da yapıldığı bilinmektedir. İlk astrolojik çalışmalar Babiller tarafından yapılmıştır. Burçları ise Sümerlerin keşfettiği söylenmektedir.

Sümerler yazılı tabletler de gök yüzünde ki 12 takım yıldızını inceleyip, 12 takım yıldızlarına burç isimlerini vermişlerdir. Burç isimleri ilk zamanlar da daha farklı olduğu bilinmektedir. Belirli bir zaman sonra burç isimlerin de değişiklik meydana getirilmiştir. Astroloji dalın da öncelik olarak 10 gezegen ve yıldız hareketleri incelenmektedir. Gezegen ve yıldız hareketleri ile ilgilenip onları yorumlara kişiye ise astrolog adı verilmektedir. Bazı astrologlar ise büyük gök cisimleri ile ilgilenerek detaylı portre çalışması yapmaya çalışmaktadırlar.

İkizler Burcu Terazi ile Burcu Evlilik Hayatı

Astroloji dalı ayrıca burçlarla da ilgilenmektedir. Astroloji de gök küre bulunmaktadır. Gök küre 12 takım yıldızdan oluşmaktadır ve her birine ise burç adı verilmektedir. Horoskop adında bir yıldız şeması bulunmaktadır. Bu şema ise daireler üzerin de yerleştirilmiş on iki adet bölümden oluşan burçlar aslından birtakım yıldızlarıdır. Zodyak’a göre burçlar arasın da sıralama bulunmaktadır. Bu sıralamanın başlangıcın da koç burcu, bitimin de ise balık burcu yer almaktadır. Burçlara sahip olan kişilerin belirli özellikleri bulunmaktadır. Örneğin ikizler burcuna sahip olan kişiler hızlı düşünceler kurarak ve o düşünceleri hızlı bir şekil de harekete geçirmektedirler. İkizler burcuna sahip olan kişiler her ortama kolay bir şekil de adapte olabilmektedirler. Ayrıca ikizler burçları çok mutlu iken ani duygu değişimi ile çok mutsuz olabilmektedirler.

Terazi burçları ise ikizler burçlarının tam tersleri olarak bilinmektedirler. Terazi burçları kararsızlıkları ile bilinmek de olunan burçlardan biridir. Terazi burçların da çok sempatik bir çekim gücü bulunmaktadır. Bu çekim gücü insanları etkisi altına almaktadır. Terazi burcuna sahip olan kişilerin çok sakin bir hayatları olmaktadırlar. Ritmik bir hayat içerisin de olmaktadırlar. Peki ikizler burcu terazi burcu ile evlilik hayatı nasıl olur? Terazi burcuna sahip olan kişiler ile ikizler burcuna sahip olan kişilerin birliktelikleri ne zor ne de kolay olmaktadır. Bu durum tamamen kişilerin karakterlerine bağlı bir durum olarak bilinmektedir.

İki tarafın da birbirlerini açıklarını ve kötü yanlarını kurcalamaması gerekmektedir. Birbirlerinin açıklarını ve kötü yanlarını kurcalarlar ise ilişkileri devam etmez. Geçmişi unutup geleceğe bakarlar ise ilginç bir ilişki aynı zaman da güzel bir ilişki olmuş olmaktadır. Bu iki burcun evlilik kararı alması da olağan bir durum olarak görülmektedir.

Terazi Burcu Kadını İkizler Burcu Erkeği ile Cinsellik Uyumu

Terazi burcuna sahip olan kişiler ile ikizler burcu sahip olan kişilerin uyumu çok fazla olmasa da olağan bir durum olarak görülmektedir. Peki terazi burcu kadını ikizler burcu erkeği ile cinsellik uyumu Her iki taraf da çekici olduğu için iki tarafın da cinsellik uyumu fazla olmaktadır. Her iki tarafın da herhangi bir durumdan etkileniyor olması ten uyumunu sağlamaktadır. Her iki burç da çaba sarf eder ise yatak uyumları daha uyumlu bir hale gelebilmektedir. Bu yüzden iki tarafın da cinselliği yakalayabilmesi için çaba sarf etmesi gerekmektedir. Bunun sonucun da iki taraf da tatmin olabilmektedir.

Terazi Kadını İkizler Erkeğini Nasıl Etkiler?

Terazi kadını ve ikizler erkeğinin ilişki yaşaması ve evlilikleri olağan bir durum olarak gözükmektedir. Bu duruma gelebilmek için iki tarafın da çaba sarf etmeleri gerekmektedir. Genel olarak sempatik ve cana yakın olan ikizler erkekleri terazi kadınlarının hoşuna gitmektedir. Bu yüzden terazi kadınları ikizler erkeklerini etkilemeye çalışmaktadırlar. Peki terazi kadını ikizler erkeğini nasıl etkiler? Terazi burcuna sahip olan kadınlar aşkı masallarda ki gibi en üst seviye de yaşamaktadırlar. İkizler erkekleri ise aşklarına sahip çıkan ve hayatlarının aşklarını arayan burçlardandır. Bu ikili bir araya gelince fazla anlaşamasa da birbirlerinin aşklarına sahip çıkarak güzel bir birliktelik yaşayabilmektedirler.

Yorum gönder