×

İlişki Arayan Kadınlara Anahtar Tavsiyeler

ilişki arayan kadınlara anahtar tavsiyeler

İlişki Arayan Kadınlara Anahtar Tavsiyeler

Bir ilişki içerisinde olmak her ne kadar eğleneli ve heyecan verici görünse de aynı zamanda biraz da göz korkutucu olduğu gerçeğini yok sayamayız. İçe dönük bir yapıya sahip ya da dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışma konusunda zorluk yaşamayan biri olabilirsiniz. Bazen de kendinizi dışarı atma fikri cazip gelmiyor olabilir. Fakat bir ilişki içine düştüğünüzde ya da bir ilişki size anlamsız gelmeye başladığında hatta ve hatta ilişkinin berbat bir şey olabileceğini düşündüğünüzde, ilişkilere olan bakış açınızı daha sağlıklı, başarılı ve eğlenceli hale getirmek için ilişki arayan kadınlara anahtar tavsiyeler yazımızı okumanızda fayda var.

ilişki arayan kadınlara anahtar tavsiyeler

Kendi Kurallarınızla İlişki Kurun ve Baskıyı Azaltın

Unutmamanız gereken en önemli şey kendi kurallarınızla ilişki kurmak! Kadınlar kendi öz saygılarına ve zamanlarına değer vererek ilişkilerini kurmalıdır. Her gün hatta her istenildiğinde biriyle görüşmek için kendi zamanınızdan çalmak zorunda değilsiniz. Kendinize zaman ayırmak dışında bütün vaktinizi kişisel bakımınız haricinde arkadaşlarınıza, ailenize ya da hayatınızda olan kişiye ayırmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde ilişkiler kurmak size zarar vererek kısa sürede bıkkınlık yaşamanız kaçınılmaz olur. Kendi hayatınıza, ilgi alanlarınıza ve flört koşullarınıza saygı duyun. Bu şekilde kendi hayatınıza yön verdiğinizde gelecekteki buluşmalarınız hem daha anlamlı hem de daha eğlenceli olacaktır. Her şeyden önce kurduğunuz ilişkilerin eğlenceli ve saygı odaklı olması önemlidir! Hayatınıza birini almak için acele etmeyin! Üzerinizde bu şekilde kurmuş olduğunuz baskıyı azaltın. Kadınlar neredeyse her zaman kendi üzerinde bu şekilde yanlış ve yoğun bir yük oluştururlar. Çünkü tekrar biriyle tanışamayacakları, hatta çevresinde bulunan bekar arkadaş sayılarının az olması durumunda bir aile kurmak için geç kalındığını veya hayatını düzene koymak için yaşlarının geldiği düşüncesine kendilerini inandırıyorlar. Fakat ilişki kurma duruma ‘zaman geçiyor’ gözüyle bakarsanız, içinde bulunduğunuz durum size sadece daha stresli ve dayanılmaz gelecektir. Şimdi üzerinizde bulunan bu stresten kurtulun ve zamanın doğru insanı bulmak için iyi bir şey olduğunun farkına varın.

Mantıklı Beklentiler İçinde Olun

Size söyleyebileceğimiz bir diğer tavsiye ise her zaman mantıklı beklentiler içinde olun. Bir flört ya da bir ilişki içerisine girmeden önce mantıklı olun! Hayatınıza almak istediğiniz kişi hakkında beklentileriniz her zaman gerçekçi olmalıdır.  Örneğin sadece 1.85 üstü, evi ve arabası olan, şık giyimli, harika yemek yapan birini isterseniz, kendinizi hayal kırıklığına uğratmanız kaçınılmaz olur. İlişkilere bu şekilde yüzeysel bakmak yerine gerçekten bir ilişkiden ne beklediğinizi düşünerek, yani karşılıklı sevgi, saygı ve güven gibi kriterleri göz önünde bulundurarak daha gerçekçi yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Malını mülkünü paylaşmasını değil de ilgi alanlarını, fikirlerini ve değerlerini sizinle paylaşabilecek birini isterseniz daha anlamlı ve güzel bir ilişki yaşama olasılığınız artacaktır. Kendiniz için doğru kişiyi bulduğunuzda bunu hissedersiniz. Hayat size bunun için fırsatlar sunuyor ve etrafınıza biraz daha dikkatli bakmak o kişiyi size getirecektir.

Yeni Ortamlara Açık Olun ve Vazgeçmeyin

Kadın olarak yeni yöntemler denemekten korkmamalısınız. Bu demek değildir ki her online eşleşme uygulamalarına kayıt olmalısınız, fakat günümüzde yeniliklere ve fikirlere açık olmak, yeni tanışma ortamlarını da kabul etmek gerekir. Biriyle, markette alışveriş yaparken, bir barda otururken ya da kahve almak için gittiğiniz bir yerde sıra beklerken tanışmak olası bir durumdur. Bu yüzden yeni ortamlara açık olun ve vazgeçmeyin! Günümüzde birçok insan uygulamalardan ya da yeni arkadaş ortamlarında tanışarak bir ilişki yaşamaya başlıyor. Kendinizi güvende hissettiğiniz yeniliklere açık olmalısınız. Neden bir uygulama kullanarak yeni biriyle tanışıp bir buluşma ayarlamak ya da tek seferlik bir görüşme planlamak kötü olsun ki! Farklı şekillerde kendinizi göstermek, yeni birileriyle tanışmak size deneyim kazandırmakla kalmayıp hayatınızda sizin için önemli olabilecek kişiyi bulma olasılığınızı da arttırır. Hayatınızda size değer veren, saygı gösteren birini istiyorsanız asla vazgeçmemelisiniz. Ne istediğinizi bilmek ve yüzeysel ilişkilerden kaçınmanın yanında bütün bunlar beklentilerinizi karşılamayan, size saygı duymayan biriyle birlikte olmalısınız demek değildir. Hayatınıza almak istediğiniz kişi hakkında kesinlikle seçici olmalı ve gerçekçi düşüncelerle ilerlemelisiniz. Düşünceleriniz ve istekleriniz konusunda cesaretli olmalısınız. Eğer hayatınıza birini sadece zaman geçirmek ve daha iyisini bulamayacağınız düşüncesiyle alıyorsanız ve kimsenin bir gün sizi sevebileceğinden emin değilseniz tekrar bir durup düşünmenizde fayda var. Böyle bir durumda kendinize biraz cesaret ve özgüven yüklemenin zamanı gelmiş demektir. Kendinize inanın, biriyle mutlu olmayı hak ediyorsunuz ve mutluluk size çok yakın!

Yorum gönder