×

Kadınların Hızlıca Terk Etmesi

kadınların hızlıca terk etmesi

Kadınların Hızlıca Terk Etmesi

İlişki içerisinde kadınlar erkeklere göre daha bağlı görünse bile kadınların hızlıca terk etmesi de söz konusu olabilmektedir. Böyle bir durumda erkekler kadınların bir anda terk etmesi karşısında neye uğradıklarını şaşırmaktadır. Bu durum bazen bir anda meydana gelen sebepler olurken bazen de kadınların içinde biriktirdikleri nedeniyle olabilmektedir. Kadınlar ne kadar bir anda hızlıca terk etmiş görünse bile genellikle işin iç yüzü göründüğünden biraz daha farklıdır. Kadınlar ilişki içerisinde bazı şeyleri içlerinde tutarlar. Ancak bu ufak şeyler zaman içerisinde birikerek büyük sorunlara neden olmaktadır. Bu sorunların birikmesiyle birlikte de kadınlar bir anda ilişkiyi terk edebilirler. Bu durum karşısında erkekler ne yaptıklarını düşünürler ancak genelde bu duruma bir sebep de bulamazlar.

kadınların hızlıca terk etmesi

Kadınlar Neden Bir Anda Terk Ederler?

Kadınların bir anda terk etmesi erkelerin neye uğradıklarını şaşırmalarına neden olur. İşin dış yüzünde genellikle kadınlar hiçbir neden yokken ilişkiyi terk etmiş gibi görünürler. Ancak genel anlamda duruma bakılacak olunursa kadınlar bir ilişkiyi durduk yere terk etmezler. Mutlaka altında yatan çok farklı sebepler bulunmaktadır. Kadınlar genellikle hislerini bu tür durumlarda çok belli etmeyi sevmezler. Erkeklerin bazı tutumları karşısında onları ufak sözler ile uyarırlar. Ancak bu tutumların değişmemesi ve zaman içerisinde bu gibi sayısız örnek olması su bardağı misali bardağı taşıran son damlada kadınların ilişkiyi terk etmelerine neden olur. Bu sebepler için sayısız örnekler verilebilmektedir.

Yeterince İlgi Göstermemek

Kadınlara yeterince ilgi göstermemek kadınların ilişkiyi bir anda bırakmalarına neden olabilecek tutumlardan bir tanesidir. Erkekler ve kadınlar insanlık gereği ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyarlar. Ancak erkeklerin ilişki içerisinde özellikle de zamanla kadınlara ilgi göstermeyi azaltmaları ya da bırakmaları ilişkinin ciddi anlamda zarar görmesine neden olmaktadır. Kadınlar bu noktada açık bir şekilde kendilerini dile getirseler de bazen erkekler kadınları dırdır yapmakla itham etmektedir. Böyle durumlarda kadınlar özellikle de kendilerine daha fazla ilgi gösteren bir erkek ile tanıştıkları zaman bir anda ilişkiyi terk edebilmektedir. Aynı zamanda hayatlarına başka bir erkek girmese bile bardağı taşıran son damla olduğu zaman kadınlar erkekleri bir anda terk edebilirler.

Saygısız Davranışlar Sergilemek

Bir kadının onurunu kırmak ve ona saygısız davranışlar sergilemek yapılabilecek en büyük yanlışlardan bir tanesidir. Bu durum kadınların aldatması durumuna da yol açabilmektedir. Bir kadın sevgi ve ilgiden daha çok saygı görmeyi bekler. Ancak ilişki içerisinde kadına yeteri kadar saygı duyulmuyor ise kadınlar bunu bir süre sineye çekseler bile o bir sürenin sonunda ilişkiyi bir anda terk edebilirler. Her insanın olduğu gibi kadınların da saygı duyulmaya ihtiyaçları olmaktadır. Özellikle de saygısız davranışların giderek şiddetlenmesi ve devamının gelmesi bir sürenin sonunda kadınların bir anda terk etmelerine yol açabilmektedir.

Aldatıldığını Düşünmek

İlişki içerisinde kadınların aldatıldıklarını düşünmeleri de ilişkiyi bir anda bitirmelerine neden olmaktadır. Kadınların ayrılma nedenleri incelendiği zaman bu nedenler arasında ilk sırayı aldatılmak almaktadır. Hiçbir kadın aldatılmaya tahammül edememektedir. Bazı kadınlar bu durum için daha sonrasında yeniden şans verseler bile pek çok kadın aldatma durumunun düşüncesine bile katlamazlar. Bu nedenle de kadınların ilişkiyi bir anda terk etmelerine neden olan en önemli sebeplerden bir tanesi de aldatıldıklarını görmeleri ya da bunu hissettiren davranışları görmeleridir. Böyle bir durumda pek çok kadını ilişki içerisinde tutmak artık bir daha asla mümkün olmayacaktır.

İlişkide Heyecanı Yitirmek

Erkeklerde olduğu gibi kadınlar da içerisinde oldukları ilişkilerde bazı heyecanları aramaktadır. Ancak bu heyecanın ilişki içerisinde zamanla giderek azalması kadınların da ilişkiden ciddi anlamda sıkılmalarına neden olmaktadır. Bu noktada ilişki içerisinde sıkılan erkekler nasıl ki kadınları aldatıyor ya da onları terk ediyor ise kadınlar da aynı şekilde erkekleri terk edebilmektedir. İlişkide heyecanı yitirmek hem erkekleri hem de kadınları ciddi anlamda olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Kadınlar ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duymaktadır. Ancak ilişki içerisinde heyecanın yitirilmesi kadınların da artık tatmin olmalarını engelleyecektir. Heyecanın bitmesi ile birlikte artık aşk da bitecektir. Geriye kalan yalnızca bağlılık ile pek çok kişi için yeterli gelmemektedir. Böyle bir durumda kadınlar ilişkiden bir anda gidebilirler. Birlikte zaman geçirmemek, farklı aktiviteler yapmamak ve heyecanı tamamen yitirmek ilişki içerisinde erkekler kadar en az kadınları da etkilemektedir. Böyle bir durumda kadınlar bir süre daha ilişki içerisinde kalmaya devam ederler. Ancak zaman içerisinde bu durum kadınlar için giderek sıkıcı bir hal alabilir ve bir anda terk edebilirler.

Yorum gönder