×

Kadınların Erkeklerde Çekici Bulduğu Durumlar

Kadınların erkeklerde çekici bulduğu durumlar

Kadınların Erkeklerde Çekici Bulduğu Durumlar

Kadınların erkeklerde çekici bulduğu durumlar vardır. Bu durumlar kadınlara göre değişiklik göstermektedir. Bazı kadınlar belirteceğimiz durumları beğense de, bazı kadınlar belirteceğimiz durumları itici bulmaktadır. Bir başka deyişle bazı kadınların gözden kaçırmadığı ufak şeylere kadınların erkeklerde çekici bulduğu durumlar denir. Peki, nedir bu kadınların erkeklerde hoşlandığı durumlar; kadınlar zeki erkekleri sever ve araştırmalara göre gözlük kullanan erkekler gözlük kullanmayan erkeklere oranla daha zekidirler. Bundan dolayı kadınlar gözlük kullanan erkekleri daha çekici bulmaktadır. Kadınların erkeklerde çekici bulduğu bir diğer özellik ise erkeklerin saçlarının gri karışımlı olmasıdır. Araştırmalara göre bayanlar doğal olan gri saçlı erkekleri çekici bulmaktadırlar. Aynı zamanda saçında gri boya olan erkekleri itici bulmaktadırlar.

Kadınlar için çekici erkekler arasında beyaz saçlı erkekler de bulunmaktadır. Gri saç olgunluğun simgesidir ve kadınlar genel olarak hayatlarında olgun erkek isterler. Kadınlar genel olarak bahçede vakit geçiren erkekleri daha çok çekici bulmaktadırlar. Bunun sebebi kadınların çiçeklere daha önem vermesi ve erkeklerin çiçeklere ve bitkileri bakması, onlarla ilgilenmesi kadınlar tarafından çekici olarak adlandırılır. Kadınlar yaralı erkekleri de çekici bulmaktadır. Yara itici ve garip bir durum gibi gelse de kadınlar o yaranın hikayesini merak edip çekici bulmaktadır. Kadınlar için çekici olan bir başka durum ise düzenli, gözleri ön plana çıkaran ve bakışlardaki çekiciliği ortaya koyan kalın kaşlardır. Kadınların erkeklerde çekici bulduğu en önemli özelliklerden bir tanesi de budur.

Kadınların erkeklerde çekici bulduğu durumlar

Kadınların Hoşlandığı Erkek Tipleri

Kadınların hoşlandığı erkek tipleri vardır. Genele bakıldığında bu erkek tipleri zararlı ve egoist yapılıdır. Bazı kadınların hoşlandığı erkek tipi kötü çocuktur. Bu yapıdaki erkeklerin ne yapacağı, ne konuşacağı, nerede kabalık yapacağı, nerede partnerini rezil edeceği ve kötü davranacağı kestirilemez. Bazı kadınların hoşlandığı erkek tipi ise sporcu olanlardır. Bu kadınlar genellikle üçgen yapılı kasa sahip olan, çekici bulan kadınlara göre kusursuz vücut yapısına sahip olan bireylerdir. Bazı kadınlar ise bir diğer erkek tipi olan; müzik tutkunu, her girdiği ortamda şarkı söylemekten çekinmeyen, biraz melankoli, biraz rap, biraz arabesk karışımı erkekleri çekici bulmaktadır. Oldukça gizemli ve çoğu kadının ulaşamayacağı düşüncesiyle yabancı erkek hayranlığı yaşayan kadınlar vardır. bu kadınlar yabancı erkek tutkunu olunduğu zaman diğer kadınlarla arasında fark olduğunu düşünür ve zamanla yabancı erkekler çekici gelmeye başlar.

Hemen hemen her kadınların çekici bulduğu erkekler ise sanatçı olanlardır. Bazı kadınlar sanatçının fotoğrafını görse bile kendinden geçer. İleri yaşlarda olan kadınlar için dayanılmaz bir çekici bulduğu erkek türü vardır. Peki, bu erkek türü hangisidir? Tahmin etmek zor olmasa gerek. Tabiki de bu erkek türü cinsi ne olursa olsun herhangi bir köpeğe sahip erkeklerdir. Bazı kadınların yakışıklı ve kaslı olmak şartı ile itfaiyeci erkeklere müthiş bir hayranlığı vardır. Bazı kadınlar ise cerrahları sempatik ve çekici bulmaktadır. Bazı kadınlar ise aşçı erkeklere aşırı hayranlık beslerler ve bazı kadınların hayallerini bile süslemektedirler. Aşçı erkeğin bıçak tutuşu, sebzeleri kesmesi kadınlara çok çekici gelmektedir.

Kadınların Hoşlandığı Erkek Tipi; Güvenilir Erkek

Kadınların geneli güven veren erkekler den hoşlanmaktadırlar. Kadınların hoşlandığı erkek tipi denildiğinde akla en çok bu cevap gelmektedir. Kadınlar güven vermeyen erkeklerle birliktelik istemezler. Kadınlar erkek arkadaşlarından gereken güveni alamıyorlar ise ilişkiyi da evlilik yolunda devam ettirmek istemezler. Çünkü güven hissi vermeyen erkekleri, kadınlar her fırsatta denetlemek zorundadır. Kadınlar genel olarak şu an benimle değil, acaba şu an kiminle? Acaba şu an kiminle konuşuyor? Acaba beni aldatıyor mu? Gibi sorularla kendilerini yormak istemezler ve güven olmayan yerde durmaz ilişkilerine nokta koyarlar. Kadın bilir ki şüphelendiği zaman nokta koymazsa üzerinden yıllar dahi geçse tek bir söz, tek bir anımsama kendisini alt üst edeceğini. Bu yüzden kadın sert davranır, tutucu davranır ve ilişkisine son noktayı koyar. Bazı zamanlar yanlış yaptığını düşündüğü de olur, fakat kadın yine güçlü durur ve yalnızlık güvensiz bir erkek ve güvensiz pamuk ipliğine bağlı ilişkiden daha iyidir der. İlişkide koyulan nokta sonucunda erkek ne kadar geri dönmek istese de güven kaybı yaşamış kadın o erkeği hayatında hiçbir zaman istemeyecektir ve hiçbir şekilde hayatında olmasına imkan vermeyecektir. Kadının en önem verdiği konu güvenilir erkektir. Bu durumlar sonucunda kadın hoşlandığı erkek tipi çizgisini aşmadan yola bu şekilde devam etmektedir.

Kadınların Hoşlandığı Erkek Tipi; Asi Erkek

Kadınların bazıları bu tür erkeklerden korkup, ürkseler de yine de asi erkek tipi olanları daha cazibeli bulurlar. Kadınlar genel olarak asi erkek tiplerinin yanına yanaşmaya çekinirler. Çünkü asi tipli olan erkekler dik başlı, sürekli gergin olan, hoşuna gitmeyen durumda gerginlik çıkaran, sürekli her durumdan şikayetçi ve ters bireylerdir. Belki de bu durum kadınlar tarafından cazibeli gelmektedir. Kadınlar lider ruhlu erkeklerden hoşlanır. Asi erkek tipini kadınlar genel olarak lider ruhlu olarak görmektedirler. Lider ruhlu erkekler genellikle kadınların gözünde güçlü konumdaki erkeklerdir.

Kadınların Hoşlandığı Erkek Tipi; Hayvan Sever Erkek

Kadınların genel olarak en sevdiği erkek tiplerinden bir diğeri ise hayvan sever erkek tipi. Genel olarak bayanlar merhametli, ilgili ve sorumluluk sahibi erkekleri severler. Kadınlar hayvan sever tipli erkekleri çekici bulmasının nedeni ise bahsettiğimiz gibi kadınlar hayvan sahibi erkekleri merhametli olarak görürler ve bu durum kadınlar için karşı konulamazdır. Kadınlar, hayvan sever erkeklerin diğer erkeklere oranla daha yufka yürekli ve daha şefkatli olduklarını düşünürler. Bu bazı kadınlar için hem çekici, hem karşı konulamaz hem de beğendikleri bir özelliktir.

Yorum gönder