×

Kız Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız ve Erkeklerin Gözünden Kaçan 17 İşaret

Kız Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız ve Erkeklerin Gözünden Kaçan 17 İşaret

Kız Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız ve Erkeklerin Gözünden Kaçan 17 İşaret

Başka bir adamın kolonyasının kokusu. Gölgeli mesajlaşma alışkanlıkları. Ofisten gece geç saatlerde dönmek. Aldattığını anlatan işaretleri tanıyabileceğinizi düşünebilirsiniz, ancak uzmanlar bunun düşündüğünüz kadar kolay olmadığını söylüyor.

Araştırmalar, erkeklerin aldatma olasılığının kadınlardan daha fazla olduğunu defalarca kanıtlamıştır. 2019 yılında yapılan bir araştırma, kadınların aldatan erkekleri bir grupta ayırt etmede, erkeklerin aldatan kadınları belirlemekten çok daha iyi olduğunu ortaya koydu. Araştırmacılar, her iki cinsiyetin de bir erkeğin ne zaman dolandırıcı olduğunu kolayca anlayabildiğini, ancak erkeklerin bir kadının sadakatsiz olduğunu anlamakta zorlandığını keşfetti.

Günümüzde aldatmak çok daha kolayken, yakalanmak da çok daha kolay. İşte sadakatsizlik söz konusu olduğunda not almak isteyeceğiniz bazı davranışlar.

Kız Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız ve Erkeklerin Gözünden Kaçan 17 İşaret

1. Yeni Bir Mesaj Gönderme Ortağı Var

Bir noktada, telefonuna bağlı olmasının sebebi sendin, heyecanla komik mesajlar atıyordu. Ancak partnerinizin son zamanlarda çok sık telefonunda olduğunu ve sağduyusunu korurken ekranına sırıttığını fark ederseniz, bu, hayatlarında dikkatlerini çeken yeni birinin olduğuna işaret edebilir.

2. Daha Az Ulaşılabilir

Partnerinizin iş günü boyunca her zaman müsait olması biraz zor bir şeydir, ancak öğle yemeği sohbetleriniz sesli mesaja gitmeye başlıyorsa, bu kesinlikle dikkat etmeye değer bir değişikliktir. Partneriniz günün veya gecenin belirli saatlerinde sizinle iletişim kurmayı reddederse ve bunun anlaşılabilir bir nedeni yokmuş gibi göründüğünde bunun özellikle endişe verici olduğunu söylüyoruz.

3. Görünüşüne Normalden Daha Fazla Çaba harcıyor

Aniden spor yapmaya, daha fazla makyaj yapmaya ve daha çekici giyinmeye başladıysa, bunları not almanız gerektiğini söylüyoruz. Bununla birlikte, birdenbire görünüşleri için çok daha fazla çaba gösterirlerse ve birlikte zaman geçirmeniz veya randevuya gitmenizle hiçbir ilgisi yok gibi görünüyorsa, kendinize başka biri için iyi görünmeye çalışıp çalışmadığını sorabilirsiniz.

4. Eskiden Nefret Ettiği Yeni Bir Hobisi Var

Rastgele bir şeye yeni bir ilgi duymaya başlamış gibi görünüyorsa, bu, hayatında yeni birinin olduğuna dair kırmızı bir bayrak olabilir. Örneğin, futbol izlemeye başladıysa, yeni bir müzik türü dinlediyse kendinize bunun neden olduğunu sorabilirsiniz.

5. Sebepsiz Kavgalar

Hepimizde olduğu gibi çoğu ilişkide kavga yaygındır. Bununla birlikte, son zamanlarda kız arkadaşınız önemsiz konular üzerine birkaç kavga daha topluyor olabilir. Söylediğiniz veya yaptığınız her şeye katılmıyorlardır.

6. Cihazlarında Daha Koruyucudur

Hemen yanınızda telefonunda olduğunda veya dizüstü bilgisayarındayken odaya girdiğinizde nasıl davrandığını not alın.  Cihazlarını hızlıca kaldırır, kapatır veya ekranı gizlerse, bunun sizden bir şey sakladığına dair büyük bir kırmızı bayrak olduğunu söylüyor. Ve sana sürpriz bir parti planlamıyorsa, bu muhtemelen iyi bir şey değil.

7. Her Zamankinden Daha Kapalı

Bir ilişkide herkes aynı düzeyde duygusal açıklık göstermez, ancak normalde partneriniz sizinle düzenli olarak düşüncelerini ve duygularını paylaşıyorsa, şimdi işler değiştiyse bir şeyler olabileceğini söylüyoruz.

8.Sezgilerinize Kulak Asın

Bir şeylerin yanlış gittiğinden şüphelenmek çoğumuz için ilk işarettir. Çoğu zaman bu durumlarda, diğer bazı olayları bilinçsiz olarak görmüş olabilirsiniz. Ancak burada tabi ki, sezginiz doğru olmayabilir. Kız arkadaşınızla yeterince konuşuyor musunuz? Belki de çift olarak stresli bir dönemden geçiyorsunuzdur. Bunları oturup sakince düşünün. Ama diyebiliriz ki önsezilerin doğru olduğu çoğu kez kanıtlanmıştır. İçgüdünüz kız arkadaşınızın oyun oynayabileceğini telkin ediyorsa, diğer bazı belirtiler için tüm algılarınızı açık tutun.

9. Teknoloji Değişiklikleri

Telefon aramalarını yanıtlarken odadan çıkmaya başlaması, genellikle bunun normal olduğunu söylemesi ve ardından telefonuna yaklaştığınızda savunma yapması bir işaret olabilir. Nede olsa birçok dolandırıcı, dahil oldukları kişi veya kişilerle iletişim kurmak için özel bir telefon saklar.

10.Yakın Çevrenizin Tepkisi

Çoğu zaman arkadaşlarınız ve aileniz, ikinizin arasında işlerin pek de yolunda olmadığını fark edecek ve sorular sormaya başlayacaktır. Belki de sosyal ortamlarda birlikteyken daha çok tartışıyorsunuzdur ya da arkadaşlarınız sizdeki bir hayli gerilimi fark etmişlerdir. Birden fazla iyi arkadaşınız aranızda her şeyin yolunda olup olmadığını sormaya başlar, işte o an belki durup düşünme zamanıdır.

11.Sizi Kışkırtıyor mu?

Aldatan kadınlar genellikle kendilerini suçlu hissettiği için, ortak bir psikolojik mekanizmayla, kendilerini haklı çıkarmak için eşlerini olumsuz bir ışık altında resmetmeye çalışırlar. Bazen bu durumu yaratmak için tartışmaları veya hoş olmayan bir atmosferi kışkırtmaya çalışabilirler.

12.Rutindeki Değişimler

Kız arkadaşınız görünüşe göre sebepsiz yere günlük rutinini değiştirmeye başlamıştır.

13.Buluşma Sıklığınız

Her zaman doğum günü partilerine veya yaz kaçamaklarınıza gittiğiniz günleri hatırlıyor musunuz? Her zaman, eğer müsaitseniz, iş arkadaşlarıyla takılmaya gelmenizi isterdi, ama birdenbire bir yasa değişikliği oldu ya da belki de artık bunu önermiyor bile.

14.Sohbetiniz kilitlendi mi?

Bu genellikle duygusal düzelmesini başka bir yerden aldığının bir göstergesidir. Bir ilişkide sohbet durduğunda, genellikle büyük bir uyarı işareti olarak da görülebilir.

15. Açıklanamayan Harcamalar.

Kız arkadaşınızın kredi kartlarında tuhaf masraflar varsa, bu olası bir aldatma işaretidir. Eşinize bu masrafları sorarsanız ve cevapları doğru görünmüyorsa, büyük olasılıkla aldatıyordur. Sadakatsizlik paraya mal olur ki hediyeler, geziler, akşam yemekleri, otel odaları vb. durumlar aldatmanın bedelini çok çabuk arttırabilir.

16.Sizden Kaçınırlar

Sevgilinizin sizden kaçtığını mı düşünüyorsunuz? Diyelim ki, yaptığınız gezi veya akşam yemeği planlarını iptal ediyorlar. Gece görüşmelerinden kaçınmaya çalışıyorlar ve yalnız televizyon izlemeyi tercih ediyorlar. Bu davranış değişiklikleri, sizden uzak durmaya çalıştıklarını gösterebilir.

17, Artık Sevgilerini İfade Etmezler

Sevgilinizin sevgiyi ifade etmek için ne yaptığını biliyorsanız ve ancak bu tür örneklerin artık hayatınızda eksik olduğunu düşünüyorsanız, kız arkadaşınızın artık sizinle birlikte kalmakla ilgilenmediğinin bir işareti olabilir.

Sonuçta, bu işaretlerden herhangi birinin aldatmaya işaret edip etmediğini belirlemenin en iyi yolu içgüdülerinizi dinlemektir ki bir şeyin yanlış olduğunu hissettiğinde ama parmağını koyamadığında, muhtemelen haklısındır.

Yorum gönder