×

Kız Arkadaşınızın Artık Sizi Sevmediğini Gösteren 10 İşaret

Kız Arkadaşınızın Artık Sizi Sevmediğini Gösteren 10 İşaret

Guns N’Roses’ın ünlü şarkısında şunları söyledi: “Hiçbir şey sonsuza kadar sürmeyecek, ikimiz de kalbimizin değişeceğini biliyoruz.” Bu cidden doğru. Bir ilişkide olmanız, ilişkinin sonsuza kadar aynı kalacağı anlamına gelmez. Sevgi ve duygu her durumda etkili olmayabilir. Bu nedenle, kadınların özellikle başa çıkmakta zorlandıklarında ilişkilerini sonlandırmaları yaygındır. Bu yazıda, ilişkilerini sonlandırmayı düşünen kadınları nasıl anlayacağınızı göstereceğiz.

Kadınlar genellikle bitmek üzere olan bir ilişkiyi kurtarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Bunun bir sürü sebebi var. Yalnızlık korkusu, alışkanlık ya da sadece sevginin gücü … Kadınlar genellikle partnerlerine yüzlerce “ikinci şans” verirler. Fakat bazen bu bir ayrılığın geliyorum demesidir. Ek olarak, bazı durumlarda, bir kadın artık erkeğini sevmez, ancak ilişkiyi sonlandıran kişi olmak istemez. Kişinin ilk adımı atmasını bekliyor olabilir.

Bu durumu kolayca anlamanıza yardımcı olmak için artık senden hoşlanmadığını gösteren 10 işarete bir göz atalım.

Kız Arkadaşınızın Artık Sizi Sevmediğini Gösteren 10 İşaret

1. Sıkıcı Seks

Yakın ilişkiniz şiddetli bir şekilde değişirse, cinsel yaşamınız sıradan ve sıkıcı hale gelirse ve eşiniz yaratıcı değildir … Daha önce bu ilişkinin bir yangın tehlikesi veya aşırı yüksek sıcaklık olduğunu düşündüyseniz, bunu eskisi gibi tarif edemezsiniz. Partneriniz Yatalak davranışınızdaki bir değişiklik, ilişkinizde bir sorun olduğunu gösterir ki bu da bunun bir işaretidir. Sadece tatillerde mi seks yaparsınız? Daha önce nasıldı

Her zaman, her yerde, olası herhangi bir yerde! Harika, günde iki kez veya daha fazla! Seksten sonra kıyafet ararken, yine yanan arzularla dolu olduğunuzu unutmayın! Şimdi, şiddetli baş ağrılarından şikâyet etmeye devam ediyor ve sizinle yakın ilişkiler kurmaktan kaçınıyor.

2. Toplantıları Azaltın

Seninle tanışmadan önce, kız arkadaşın ilginç bir şeyden hoşlanıyor ve âşık olmaya başladığında da yapmaya devam edecek. Daha önce bu durum ilişkinizi etkilemiyordu. Şimdi, zar zor görebiliyorsun. Sizle tanıştırmayı asla istemez. Sevgilinizle bir aktivite denemek isteseniz bile sevgilisi bu hizmeti vermeye isteksizdir. Aslında, birlikte dışarı çıkmayalı uzun zaman oldu. Genelde arkadaşlarla olmayı sever.

3. Açık İletişim Eksikliği

Senin hayatınla ilgilenmiyor. Bu gerçekten kötü. Kadınların sadece sevdikleri insanları düşüncelerine ve kalplerine getireceğini bilmelisiniz. Öyleyse iş gününü beraber ne şekilde geçirdiğinizi, başarılarınız ve yanlışlarınızdan dolayı birbirilerinize nasıl güldüğünüzü ve üzüldüğünüzü anımsıyor musunuz?

Neredeyse attığınız her adımla ve işinizde elde ettiğiniz tüm başarılarla ilgileniyor. Her şey yapıldı. Şimdi, günün olayları hakkındaki hikayenizi özverili bir şekilde dinledi. Ayrıca gün içinde size mesaj göndermeyecektir. Artık tüm mesajlarınız “Merhaba” ve “Merhaba” den oluşuyor. Aynısı telefonlar için de geçerlidir. Artık sizinle iş veya siz hakkında konuşmak istemiyor. Deneyimleri ve duyguları hakkında konuşmayı bırakırsa ve size güvenmeyi bırakırsa, onu sonsuza kadar kaybedersiniz. Âşık olan insanlar bir daha asla sevmeyecekler.

4. Partnerinize Karşı Hoşgörüsüz Olmak

Sırdaşınız, zayıflıklarına ve hatalarına karşı hoşgörülü hale gelir. Eskiden çıktığın sevimli kıza ne olduğunu anlamıyorsun. Garip bir nedenden ötürü, yanınızda her şeyden rahatsız olan, sorun çıkaran ve sürekli bağıran, önemsiz konuları tartışmaya çalışan huysuz bir kadın var. Senden daha önce sevdiği şey şimdi onu çıldırtıyordu. Ve hatalarını tereddüt etmeden söyleyecek. Nedeni basit: Âşık olduğumuzda sevdiklerimizin hatalarını görmezden geliriz, ama aşık olmadığımızda iyi şeyler bile rahatsız edici görünür.

5. Geleceğinizi Göremez

Çift olarak yapabileceğiniz aktivitelerde artık geleceği planlamıyor. Aslında, ikiniz için de gerçek aşk olmayabilir. Tutkulu bir dönem geçirdin. Kız arkadaşınız size bakıyor ve onunla uyumsuz olduğunuzu anlıyor.

6. Aile Ve Arkadaşlar Hariç

Bu sembol, önceki sembolün sonucudur. Kadının ilişkinizi çözmek istemiyorsa, hayatına girmenize izin vermeyecektir. Sizi aileniz ve yakın arkadaşlarınızla tanıştırmaz, ailenizi ve yakın arkadaşlarınızı tatmin etme arzusunu ifade etmez.

7. Artık Seninle İlgilenmiyorum

Partneriniz artık size değer verdiğini veya sizinle ilgilendiğini göstermiyor ve sizi eskisi gibi şaşırtmıyor. İş yerinde öğle yemeği mi yiyeceğinizi, şemsiye mi tutacağınızı ya da eskiden olduğu gibi sizin için doğru tarifi bulmak için tarifleri okuyup okumayacağınızı sormadı- bunlar artık geçmişte kaldı. Görünüşe göre meslektaşlarına ve hatta bir mandıra çiftliğine daha fazla ilgi gösterdi.

Yorum gönder