×

Kova Burcu ile İkizler Burcu Evlilik Hayatı

Kova burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı

Kova Burcu ile İkizler Burcu Evlilik Hayatı

Kova burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı serüven dolu geçecektir. Akıllı ve cin fikirli olan ikizler burcu, kendisi kadar farklı bir burç olan kova ile tanışıklığından çok memnun olacaktır. Tüm geçmişi bir kenara bırakarak yola çıkacak olan bu ikili, zıtlıkları görmezden gelerek mutlu bir evlilik sürebilirler. Sürtüşmelerin çok fazla yaşanacağı bu evlilikte, karşılıklı alttan alınır ise hiçbir problem kalmaz. İkizlerin değişen ruh hali, kova burcuna garip gelmeyecektir. Gelecekte büyük bir mutluluk yakalayacak olan bu ikili, zorlu günleri birlikte aşarlarsa gerisi kolay!

Kova burcu ile ikizler burcu evlilik hayatı

Kova Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği

Kova burcu kadını ile ikizler burcu erkeği uyumundan söz etmek isteriz. Son derece sosyal ve özgürlükçü bir karaktere sahip olan kova burcu kadın, ikizler burcu erkek tarafından kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Sosyalliğe de önem veren kova burcu, karşısındaki kişi ile pek çok sosyal aktivitede bulunmak ister. Renkli kişilikleri ile ön plana çıkan ikizler burcu erkeği, kova burcu kadının bu yanlarını tamamlar. Nefes kesici bir aşk yaşayabilecek olan bu ikili, son derece ılımlı ve uyumlulardır. Önünde kimse duramayacak olan bu ikili, değişken bir ruh haline sahiptirler. İkizler burcu erkeğini kendine çekecek olan kova kadını, partnerini her zaman etkilemeyi başarır. Mükemmel bir uyum yakalayabilen bu ikili, birbirlerini anlayışla karşılarlar. Sevgi ve tutkuyu en doruk noktalarda yaşayıp hisseden bu ikili, karakter uyumları ile de dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarır. Birlikte zaman geçirmekten asla sıkılmayan bu ikili yeri geldiğinde mutfakta, yeri geldiğinde başka alanlarda birlikte işler yapmaya bayılırlar. Romantik-komedi bir evlilik hayatları olacak olan bu ikili, özgürlüklerine düşkünlerdir ve kısıtlanmak asla onlara göre değildir!

Kova Burcu Kadını ile İkizler Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Kova burcu kadını ile ikizler burcu erkeği evlilik uyumu hakkında biraz bilgi verelim. Birbirlerinin bireysel özgürlüklerine karışmadıkları sürece bu ikili mükemmel bir evlilik sağlayabilirler. Birbirilerine karşı her zaman anlayış sağlayabilmeleri de evliliklerinin ayakta durmasını sağlayacaktır. Tutkulu bir evlilik yaşamayı hayal eden bu ikili, her zaman değişim ve gelişime açıktır. Entelektüel olan bu ikili, güzel bir uyum yakalayarak çevredekilerin dikkatini çekebilmeyi başarır. Sosyalliğe de önem veren bu ikili, eğlenceli yanları ile heyecanı hiçbir zaman kaybetmezler. Arkadaş ortamları ile beraber bir şeyler yapmayı seven bu ikili, evlilik hayatlarında asosyal olmazlar. Aile yaşantısına ve evliliğe özen gösteren bu ikili mükemmel bir anne ve baba adayı olacaktır.

İkizler Burcu Kadını ile Kova Burcu Erkeği

İkizler burcu kadını ile kova burcu erkeği uyumu merak konularından bir tanesidir. Bu iki burç çoğu zaman bir anlaşma kaydedebilirler. Duygusallığı ile bilinen ikizler burcu, kova burcu erkeğinin mantıklı davranışlından pek hoşlanmaz. Bu ikili, anlaşma sağlayamadığı konuları genelde göz ardı ederek bir hata yaparlar. Bu durumda ikilinin sürekli olarak tartışmalarına yol açar. Hava grubunda yer alan bu iki burç, çok farklılık göstermektedirler. Çok sağlam bir temelli ilişki gibi görünse de içeride sürekli kavga ettikleri doğrudur. Kıskançlık krizlerinin çok yaşandığı bu ilişkide, keskin tavırlara sahip olan kova burcu erkeği, ikizler kadınının kararsızlıkları ile uğraşmaktan bıkar.

İkizler Burcu Kadını ile Kova Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

İkizler burcu kadını ile kova burcu erkeği evlilik uyumu fazla olumlu değildir. Evlilik konusunda net kararları olan kova burcu erkeğini, ikizler burcunun evliliğe ikna etmesi gerekmektedir. Sevgililik döneminde evlilikten sıkça söz eden ikizler burcu, kova burcu erkeğini bir baskı altına sokar. Sürekli evlilik konusunun geçmesi, kova burcu erkeğini ilişkiden soğutabilir. Kova burcu erkeği evlenmeye karar vermişse eğer, bu durumu ikizler burcu kadını ile paylaşmaktan asla kaçınmaz. Manevi ve maddi her anlamda kendini evliliğe hazır hisseden kova burcu erkeği, evlilik için ilk adımı atacaktır. Ailesine çok önem veren ikizler burcu, evlendikten sonra eşine değer vermeye devam eder. Ailesi ile beraber sosyal aktiviteler gerçekleştirmeyi seven kova burcu erkeği, bu huyu ile eşini de mutlu edecektir. Espri anlayışı ve mizah seviyesi yüksek olan kova burcu erkeği, eşini ve çocuklarını her zaman güldürmeyi başarır.

Yorum gönder