×

Kova Burcu ile Yay Burcu Evlilik Hayatı

Kova burcu ile yay burcu evlilik hayatı

Kova Burcu ile Yay Burcu Evlilik Hayatı

Kova burcu ile yay burcu evlilik hayatı olumlu bir uyum sergilemektedir. Ateş grubu ve hava grubundan olan bu iki burç özgürlüklerine çok düşkün olduklarından, evlilik hayatlarında birbirlerine çok fazla karışmazlar. Çok iyi anlaşan bu ikili, evlilik hayatlarında inanılmaz eğlenirler. Neşeli bir burç olan yay, kovanın sosyal tarafı ile birleştiği vakit çok keyifli bir çift oldukları gözler önüne serilir. Değişken bir yapıya sahip olan yay burcu, düşünceleri değişmeyen kova burcu ile bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirler. Kendi bildiğinden pek şaşmayan kova burcu, sürekli fikir değiştirebilen yay burcu ile evlilikte ufak çaplı sorunlar yaşasalar da her şeyin üstesinden gelebilmeyi başarırlar. Bu iki özgür burca evlenmeleri konusunda acele etmemelerini tavsiye ederiz.

Kova burcu ile yay burcu evlilik hayatı

Kova Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği

Kova burcu kadını ile yay burcu erkeği uyumu pek çok burç takipçileri tarafından merak edilmektedir. Sorumluluk almaktan kaçan yay burcu erkeği, kontrolcü kova kadını ile uzun bir süre anlaşamaz. Sürpriz ve iniş çıkışların bol olduğu bu evlilikte gelişmeler sürekli yaşanır. İlişkiyi ayakta tutabilmek için iki tarafta elinden geleni yapmalı, aksi taktirde çok uzun bir beraberlikten söz etmek mümkün değil gibi. Güven konusunda problemler yaşayan kova kadını, eşine ulaşamadığı taktirde büyük kavgalar çıkarabilir. Ayrılık eşiğine gelen bu çift, her seferinde aşklarına saygı duyarak evliliklerini kurtarmayı başarır. Duygularını son derece yoğun yaşayan bu ikili, bazen çok iyilerken hiç beklenmedik bir anda çok kötü olabilirler.

Kova Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Kova burcu kadını ile yay burcu erkeği evlilik uyumu dikkatleri üzerine çekmektedir. Bazı konularda karakter yapılarından dolayı anlaşamayan bu çift, genel olarak mükemmel bir şekilde anlaşarak güzel bir evlilik sürebilirler. İnatçı bir yapıya sahip olan bu ikili, buyurgan tavırları ile bazı zamanlar birbirlerini sinir etmeyi başarsalar da karşılıklı olarak birbirlerini alttan almadıkları zaman evlilik boşanmaya kadar gidebilir. Bu nedenle ikisinin de kendisini biraz törpülemesi gerekir.

Yay Burcu Kadını ile Kova Burcu Erkeği

Yay burcu kadını ile kova burcu erkeği uyum konusunda en zorluk yaşayan çiftlerin başında gelir. İnatçı yapıları ve her zaman benim dediğim doğrucu tavırlarından anlaşmaları zor olsa da gerçek bir aşk yaşıyorlarsa her şeyin üstesinden gelebilirler. Yay burcu kadını ve kova burcu erkeği, karşılıklı olarak karakteristik özelliklerinin bazılarını törpülemeleri gerekmektedir ki anlaşabilsinler. Birbirlerine karşı nezaket ve anlayış gösterdikleri taktirde, ikili güzel bir beraberlik sağlayabilirler. Her zaman hareketli bir ilişki yaşayacak olan bu ikili, gelişim ve değişime çok açıktır. Huzur ve güven aşk demektir diyen kova erkeği, aşka coşku ve heyecan olarak bakan yay burcu kadını ile bu konuda da uyum sağlayamaz.

Yay Burcu Kadını ile Kova Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Yay burcu kadını ile kova burcu erkeği evlilik uyumu kendinden söz ettirmektedir. Çok fazla kavga eden bu ikili, en sonunda bir şekilde anlaşabilmeyi sağlarlar. Sevgi ve saygılarını yitirmekten kaçınan ikili, inişli ve çıkışlı bir evlilik yaşasa da çoğu şeyi aşarlar. Evlilik aşamasında birbirlerinden farklı olduğunu iyice anlayan bu ikili, yine de her şeyi göze alıp evlenirler. Her şeyin en pahalı ve gösterişlisini isteyen yay burcu kadını, bu huyu ile kova burcu erkeğini hayattan soğutabilir. Bir taraf sadelikten hoşlanırken, diğer taraf gösterişi tercih etmesinden dolayı çoğu zaman kavgalar meydana gelebilir. Bu ikili yaşayacakları evin eşya ve dekorasyon seçimlerinde de çoğunlukla zıtlık yaşarlar. Kendi kurallarına göre evini yönetmek isteyen yay burcu kadını, kova burcu erkeği ile sürekli olarak tartışır. Kurallara gelemeyen kova burcu erkeği çoğu zaman yay burcu kadınını alttan almak durumunda kalır ve konu kapanır. Sevdiği insanı sevgiye boyan yay burcu kadını, ilginin aynısını kova burcu erkeğinden de bekler. Tutku ve sevgiye her şeyden fazla önem veren yay burcu kadını, yoğun duygular görmediği bir erkekle uzun süre evlilik sürdüremez. Bu noktada kova burcunun kendisini gerçekten sevdiğine emin ise evlenmesini tavsiye ederiz. İkili pek çok zorluğu aşıp mutlu olmanın yolunu bulabilir.

Yorum gönder