×

Mükemmel Bir Erkek

Mükemmel bir erkek

Mükemmel Bir Erkek

Konu uzun, esmer ve yakışıklı erkeklerle yaşamaya geldiğinde, bazı kadınlar bir erkeğin görünüşüne göre belirli niteliklere sahip olmasını tercih ettiklerini fark ederler. Bu yüzden pek çok kadın kendilerini normalde radarlarında olmayan erkeklere aşık bir şekilde buluyorlar.

İşte bir erkekte aranacak harika özelliklere baktığımızda, onların omuzlarında bir başı var olmalıdır. Yani mükemmel adam denilen akıllıdır. Bunun başa yolu yoktur. Dediğimiz gibi omuzlarında başı olan erkekler hızlı düşünürler ve problem çözücülerdir. Büyük resmi görürler ve kendilerini yavaşlatabilecek ayrıntılara kapılmazlar. Bir ilişkide, bu nitelik uzun bir yol kat edebilir çünkü bir şeyleri çözebilir ve doğru cevapları bulma yolunda birkaç kez düşmekten korkmaz. Ayrıca, yapılan bir araştırma, erkek ne kadar zeki olursa sadakatsiz olma olasılığının da o kadar düşük olduğunu bulmuştur.

Mükemmel bir erkek

Sizinle aynı değerlere sahip olmalı. Herhangi bir ilişkinin önemli bir parçası, değerlerin uyumluluğudur. Adamınız hayatta istediğiniz şeyle aynı çizgide değilse, ne kadar yakışıklı olursa olsun, ilişkiniz uzun sürmez. Erkeklerin ve kadınların pek çok şey hakkında farklı görüşleri vardır, ancak büyük şeyler hakkında sizin gibi düşünen birini bulabilirseniz: yaşam, evlilik, para, seyahat, hayır işleri vb. gibi aynı bakış açısına sahip ve aynı şeylere odaklanmak isteyen biriyle tanıştığınızda, ilişkiniz çok daha kolay olacaktır. Mükemmel erkek olumlu bir insandır. Birlikte yaşamınız iniş ve çıkışlarla dolu olacaktır ki bir erkeğin en küçümsenen özelliklerinden biri pozitifliktir. Şimdi, pozitiflik duygularınızı görmezden gelmek ve her zaman yüzünüzde gülünç bir gülümsemeyle ileriye doğru yürümek demek değildir. Pozitiflik kusmakla ilgilide değildir. Bu, olayların daha parlak yanlarını görmeyi seçmek ve zorluklar karşısında dirençli kalmakla ilgilidir. Bir partnerde pozitiflik aramak, birlikte geçirilen zaman testini daha kolay atlatacaktır. Bu tür erkekler ruh sağlığınızı korumanızı ve hayata iyi bir bakış açısı sağlamanızı kolaylaştırır.

Mükemmel bir erkek duygusal açıdan olgun olmalıdır. Uzun vadeli ilişkiler için duygusal olgunluk çok önemlidir. Duygusal açıdan olgun bir yetişkinle çalışmak, aşırılıklar ve keskin nişancılar yerine saygı ve anlayış kazanmanız anlamına gelir. Sözlü veya fiziksel saldırılara başvurmadan sizinle konuşabilecek ve ilişkiyle ilgili bir şey onu rahatsız ettiğinde size doğrudan söyleyebilecek birini istersiniz ki birisi duygusal olarak olgunlaştığında, otomatik olarak savunmaya geçmek yerine sizi ve eylemlerinin sizi nasıl etkileyebileceğini düşünme yeteneğine sahiptir. Çok yönlü bir benlik duygusuna ve ilişkilere sahip olmayan insanlar kendilerini her şeyden önce ilk sıraya koyma eğilimindedir. Bu, ilişkinin gerçekten gelişme şansı bile olmadan bozulmasına neden olabilir.

Mükemmel erkeğiniz elbette dürüst olacaktır. Konu iyi bir adam bulmaya geldiğinde, bazen sevdiği ve sevmediği şeylerden daha çok, gerçekte kişinin neye inandığıyla ilgili olacaktır. Herkesin kendi ahlaki kuralı vardır. Bu günlük etkileşimlerinde takip ettikleri kişisel etik kurallarıdır. Kendi ahlaki standartlarına uyan ve onları destekleyen bir adamla birlikte olmak, bu kişinin sözlere temel bir saygı duyduğunun bir işaretidir.

Büyük bir dürüstlük duygusuna sahip olması için polis veya hâkim olması gerekmiyor. Sadece inandığı şeye dayanabilmek ve gerektiğinde çizgiyi çizebilmesi takdire şayan olacaktır. İnsanların herhangi bir yöne gittiği ve ahlaki değerlerin çok belirsiz olduğu bir dünyada, dürüstlük öne çıkar çünkü etrafınızda olup bitenlere karşı kayıtsız ve akılsız olmadığınızı gösterir. Dürüst birini bulduğunuzda, kendi dışında düşünme ve bu ilgiyi başkalarına sunma kapasitesine de sahip birini bulursunuz.

Mükemmel erkekler şaka yaparak gerginliği kırabilirler. Mükemmel erkek, iyi yerleştirilmiş bir şakayla gerilimi kırabilir. Aşırı komik olmayabilir ama en çok ihtiyacın olduğunda seni güldürebilir. Bir kadının mükemmel erkeği için dilek listesinin üst sıralarında mizah duygusu vardır. Ve bu şaşılacak bir şey değildir ki sizi güldürebilecek adamlar etrafta dolaşmaya değerdir. Aslında bir araştırma da mizah yeteneğinin zekayı ortaya çıkardığını ve çiftleşme başarısını öngördüğünü bulmuştur. Hayat zordur ve eğer birisi buzu kırabilir, gerilimi azaltabilir ve olayları farklı bir perspektiften görmenizi sağlayabilirse, o da bir kahramandır. Mükemmel erkek arkadaşlarınıza ve ailenize önem veriyordur. Erkekler empati veya iletişim becerileriyle tanınmazlar ki adamınız arkadaşlarınıza ve ailenize bağlıysa ve onları soruyorsa, onları önemsiyorsa ve onlara size davrandığı gibi davranıyorsa, bu iyi bir şeydir. Hayatımıza yeni insanlar getirmek zordur, ancak gelen kişi tam olarak uyuyorsa, bu sizin için iyi bir haberdir.

Mükemmel erkekler kariyerinizin sizin için önemli olduğunu anlarlar. Bazı erkekler bağımsız bir kadından korkar ama senin erkeğin elbette değil. Sizi ve konunun neyle ilgili olduğunu anlarsa, işinizin sizin için önemli olduğunu anlayacaktır. İster başka biri için çalışın ister kendi şirketinizi yönetin, sadece çalışmak zorunda olmadığınızı, çalışmak istediğinizi anlar ki bu sizin kim olduğunun önemli bir parçasıdır. Mükemmel adam, hayatınızda bir şeyler olması için ihtiyacınız olan tüm alanı size verebilir.

Mükemmel erkek size ve masaya getirdiklerinize saygı duyar. Bir dizi başarısız ilişkiniz varsa, bu adamın neyle ilgili olduğunuzu görmesine izin vermek için kendinizi savunmasız hissediyor olabilirsiniz. Ama endişelenmeyin, o zaten bilecektir. Sizi özel kılan şeyleri bir mil öteden görebilir ve ne kadar harika olduğunuzu kutlamayı ister. Sizin ne kadar zeki olduğunuzu ve kendi hayatınıza olduğu kadar onun hayatına da neler getirebileceğini biliyordur. Tabii ki mükemmel erkek sevginin çalışma gerektirdiğini anlar. Aslında mükemmel erkekle bile hiçbir ilişki mükemmel değildir. Ama onu bu kadar mükemmel yapan da budur zaten: Ortaya çıkması ve bu ilişkinin sürmesi için bu ilişkide çalışması gerektiğini bilmesidir. Hiçbir şeyi hafife almaz. İlişkinizde inişler ve çıkışlar yaşayacağınızı anlar ve ikiniz arasında işleri yoluna koymaya çalışır.

Yukarıda özetlenen mükemmel erkekle tanışmışsanız, sizin hakkınızda da aynı şekilde hissedip hissetmediğini bilmeniz gerekir.

Erkekler kadınlara farklı şekilde bağlanır. İlişkiler söz konusu olduğunda farklı şeyler tarafından yönlendiriliriz. Ve çoğu zaman, bizi harekete geçiren şeylerin bilinçli olarak farkında bile değilizdir aslında.

Yorum gönder