×

Oğlak Burcu ile Yay Burcu Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile yay burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu ile Yay Burcu Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile yay burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. İlişkide çok fazla bir uyum yakalayamayan bu ikiliden yay burcu ateş burcuna mensupken, oğlak burcu toprak grubunda yer almaktadır. Çok fazla hareketli olan yay burcu, çoğu zaman oğlak burcunun ağır başlılığına ayak uyduramayabilir. Otoriter bir yapıya sahip olan oğlak burcu, çoğu zaman özgür ruhlu yay burcunu evlilikten soğutabilir. İkili arasında tutkulu bir aşk yaşama olasılığı pek düşük olsa da hayat ne getirir bilinmez. İlk zamanlar birbirlerine heyecan verseler de bu ikilinin birbirlerine karşı duydukları heyecan zamanla bitecektir. İlle de evliliği kafaya koymuş olan bu çift, sevgiden ziyade saygı ile evliliklerini sürdürebilirler. Fakat bu ikilinin evliliklerinde çok fazla tartışma yaşayacağı bilinen gerçekler arasındadır.

Oğlak burcu ile yay burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği

Oğlak burcu kadını ile yay burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Hayatı boyunca yalnız yürümeyi kendine hedef bilmiş olan yay burcu erkeği, idealist bir yapıya sahip olan oğlak burcu ile uzun soluklu bir ilişki yaşayamaz. Oğlak burcu kadını da yay burcu erkeği de yaşadıkları ilişkide baskın taraf olmayı isteyeceklerdir. Bu durumdan ötürüdür ki bu ikilinin çok uzun bir süre ilişki yaşamaları beklenemez. Kısa vadede ümit veren bir ilişki yaşayan bu ikili, uzun süreli olarak bir ilişki yürütemezler. Hayata bakış açıları bambaşka olan bu ikili, çoğu konuda tartışmaya tutulurlar. Cana yakın ve neşeli bir karaktere sahip olan yay burcu erkeği, kendine duvar ören ve karamsar bir yapıya sahip olan oğlak burcu ile mücadele etmekten bir süre sonra sıkılabilir. Bu ikilinin birlikteliklerinde bir uyum yakalayabilmesi 1’de 1000 gibi bir şeydir.

Oğlak Burcu Kadını ile Yay Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Oğlak burcu kadını ile yay burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Her iki burç için de evlilik hayatı biraz zorlayıcıdır. Bir taraftan sosyal hayatına çok fazla önem veren yay burcu ve diğer taraftan iş hayatını her şeyden üstün tutan oğlak burcu kadını bir ömrü beraber götürebilme konusunda hayal kırıklığı yaşayabilir. Bitmek bilmeyen bir enerjiye sahip olan yay burcu, stresli bir hayat geçiren oğlak burcundan bir süre sonra sıkılabilir. İlişkilerini evlilik ile devam ettirmeyi düşünen oğlak burcu kadını ve yay burcu erkeği, para konusu yüzünden çok kez kavga edecektir. Tutumlu oğlak burcu kadını, savurgan olan yay burcu erkeği karşısında çok sabırlı kalmayacaktır. Evlilikte bir düzen arayan oğlak burcu kadınları, aradıklarını yay burcu erkeğinde bulamayacaklardır. Bu ikilinin yaşadıkları evlilik hayatının sürekli olarak tartışmalar ile geçebileceğini söylemek mümkün.

Yay Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği

Yay burcu kadını ile oğlak burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Eğlenceye düşkün bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, güzelliği ile ön plana çıkar. Mantığı ile hareket eden yay burcu kadını, yalnızlıktan pek haz etmez. İçine kapanık olan oğlak burcu erkeği, hırslı yapısı ile ön plana çıkar. Beğenilme arzusu güden oğlak burcu erkeği, yay burcu kadının dikkatinden kaçmayacaktır. Macera sever bir yapıya sahip olan oğlak burcu erkeği, yay burcu kadını ile uyumu ne yakalayabilir, ne de yakalayamaz. Emek ve çaba gösterdikleri taktirde, güzel bir beraberlik sürdürebilmeleri bir ihtimal.

Yay Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Yay burcu kadını ile oğlak burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Hayata bakış açıları birbirinden farklı olan bu ikili, duygusal bazı görüşler bakımından denklik yaşayabilirler. Ellerinden geleni yapıp, gerekli konularda birbirlerini alttan alabilmeyi başarırlarsa bu ikilinin güzel bir evlilik hayatı yaşayabilmeleri mümkündür. özverili, dürüst ve sevgi ile birbirine yaklaşabilmeyi başarabilen bu ikilinin taktire şayan bir evlilik yaşayabilmeleri mümkündür. İki taraf da gayet anlayışlı, sağlıklı iletişim kurabilen ve sorunlar ile mücadele edebilen yapılara sahiptir. Bu yönleri ile de evlendikten sonra da bu ikili birbirlerine her zaman için destek olabilirler. Gerçek bir sevgi ile bağlanan bu ikili, güzel bir anne ve baba adayı olabilirler.

Yorum gönder