×

Oğlak Burcu ile Yengeç Burcu Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu ile Yengeç Burcu Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı bu burca mensup olan kişiler tarafından merak edilmektedir. Aynı burç özelliği taşıyan bu ikilinin evlilik hayatında uyum sağlayabilmeleri mümkün. Birbirinin diğer yarısı olan bu ikili, inatçı ve olaylara kuşkucu bir şekilde yaklaşırlar. Birbirlerini sürekli olarak sınayan bu ikili, çoğu zaman kavga etse de birbirlerine şans verdikleri an dünyanın en iyi çiftlerinden bir tanesi olabilirler. Acımasız sözleri ve eleştirileri ile oğlak burcunu bazı zamanlar kırmayı başaran yengeç, içsel bir güvensizlik yaşar. Alışkanlıklardan hoşlanan oğlak burcu, çoğu zaman yengeç burcunun alışkanlıklarına karışarak onu evlilikten soğutabilir. Sevecen ve sabırlı yönleri ile yengeç burçları, çoğu zaman oğlak burçlarının hatalarını kapatır. Asla bitmeyecek bir evlilik yaşayabilmeleri söz konusu olan bu ikil, isterlerse her şeyin üstesinden gelebilirler. Herhangi bir aksilikten dolayı evlilikleri bitse bile, bu ikili birbirini ne bu cihanda ne de öteki cihanda unutamayacaktırlar.

Oğlak burcu ile yengeç burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği

Oğlak burcu kadını ile yengeç burcu erkeği burç özelliklerine bir açıklık getirmek isteriz. Atılgan bir enerjiye sahip olan bu ikili, istedikleri şeylerin ayaklarına gelmesini beklemeden kendileri yaparlar. Dışa dönük bir yapıları olan yengeç burcu erkeği, çoğu zaman oğlak burcu kadını ile bir uyum yakalayamayabilir. Su grubundan olan yengeç burcu erkeğinin karşısında, toprak grubuna mensup oğlak kadını yer almaktadır. Yaşam tarzı olarak birbirine farklı olan bu ikili, yaşadıkları olayları da çoğu zaman farklı yorumlarlar. İdealist birere karaktere sahip olan bu ikili, uyum yakalamak için çabalarlarsa güzel bir beraberlik yaşayabilmeleri söz konusudur. Oğlak burcu kadın kariyer ve ilişkisini bir arada götürebilmeyi sağlıklı bir şekilde becerirken, yengeç burcu kariyerini daha ön planda tutar.

Oğlak Burcu Kadını ile Yengeç Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Oğlak burcu kadını ile yengeç burcu erkeği evlilik hayatı da yine merak edilen burç yorumları arasındadır. Hayatı boyunca evliliğe karşı hep negatif olan yengeç burcu, evlilik için ikna edilmeyi beklemektedir. Onu ikna etmek oğlak burcu kadını için zor olacaktır. Oğlak burcu kadınının doğru bir insan olduğuna inanan yengeç, evlilik için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Evcimen bir yapıya sahip olan oğlak kadını, iyi bir eş olması ile partnerini kendisine hayran bırakacaktır. İyi bir de anne olan oğlak kadını, çocukları için elinden gelenin fazlasını yapar ve onlara sürekli bir şeyler öğretmeye çalışır. Sadakate önem veren bu ikili, dürüstlükleri ile de ön plana gelirler. Evlilikte bir uyum yakalayacak olan bu ikili, çevrelerindekilere örnek bir evlilik olabilirler.

Yengeç Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği

Yengeç burcu kadını ile oğlak burcu erkeği özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Genel anlamda iyi anlaşacak olan bu ikili, ilişkilerinde de dostluklarında da aynı performansı gösterirler. Bu ikilinin düzenli ve uzun bir ilişki yaşayabilmeleri söz konusudur. Romantik ve duygusal bir yapıya sahip olan yengeç burcu kadını, aynı duyguları daha çok mantığı ile yaşayan oğlak burcu erkeğe çoğu zaman hayranlık duyarlar. Sadık bir burç olan bu ikili, evliliklerinde de ilişkilerinde de birbirlerine her zaman sahip çıkacaklardır.

Yengeç Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Yengeç burcu kadını ile oğlak burcu erkeği evlilik uyumu hakkında gelin daha detaylı bilgi sahibi olalım. Ciddi bir ilişki yaşama arzusu içerisinde olan yengeç kadını, oğlak erkeğini seçerek doğru bir tercih yapmış olacaktır. Aradığı her şeyi oğlak burcu erkeğinde bulacak olan yengeç kadını, onu tanımaya başladıkça hayranlık duyacaktır. İşkolikliği ile bilinen oğlak erkeği, evliliğinde eşi ve çocuklarına da son derece bağlı olur. Aynı şekilde çocuklarına ve eşine bağlılığı ile dikkatleri üzerine çeken yengeç burcu, bu noktada da partneri ile uyum yakalayacaktır. Sadakatli ve geleneksel özellikler taşıyan bu ikili, birlikte vakit geçirmeye ve uzun uzun sohbetler etmeye bayılırlar. Çocukları ile de aktiviteler yapmaktan hoşlanan bu ikili, sürekli araştırmaya ve okumaya koyulurlar. Karakter yapıları olarak çok fazla benzemeseler de uyum yakalayabilecek olan bu çiftin uzun yıllar evlilik sürdürebilecekleri bilinen gerçekler arasındadır.

Yorum gönder