×

Oğlak Burcu Yay Burcu ile Evlilik Hayatı

Oğlak Burcu Yay Burcu ile Evlilik Hayatı

Oğlak Burcu Yay Burcu ile Evlilik Hayatı

Gök kubbe de yer almak da olan 12 takım yıldıza astroloji dalın da burç adı verilmektedir. Burçları ve gezegenlerin insan ile olan ilgilerini astroloji dalı incelemektedir. Astrolojinin incelemek de olduğu burçlar ile batı astrolojisinin bir ilgisi bulunmamaktadır. Batı astrolojisin de burçlar mevsimlerin esası ile çıkarılmaktadır. Burçlar ile ilgili olarak yıldız haritası bulunmaktadır. Yıldız haritası insanın doğduğu saatte çıkarılan şemaya verilen bir isimdir. Astroloji genel olarak insanlar ve gezegenler arasında ki ilişkiyi incelemektedir. Astroloji genel olarak gök bilimi ile karıştırılmaktadır. Gök bilim dalı gökyüzündeki yıldızları ve gezegenleri incelemek de olan dala verilmiş olan bir isimdir. Takım yıldızları ise Hint astrolojisin de kullanılmaktadır.

Oğlak Burcu Yay Burcu ile Evlilik Hayatı

Hint astrolojisin de burçlar ile karakter analizi yapılmaktadır. Ayrıca dasa sistemi adı verilen sistem ile gelecek hakkın da öngörüler yapılmaktadır. Bu öngörüler ise gayet başarılı öngörüler olarak bilinmektedir. Batı astrolojisi bazı kaymaların mevcut olduğu bilinmektedir. Bu kaymalar ise 23,5 derece olarak bilinmektedirler. Bu kaymanın ise bir ismi mevcuttur. İsmi ise ayanamasya olarak belirlenmiştir. Takım yıldızları astroloji ile ilgili olduğu bilindiği gibi astronomi ile ilgili olduğu da bilinmektedir. Burçlar elementlere göre dört gruba ayrılmışlardır. Bu elementler ise, hava, ateş, toprak ve su elementleridir. Bu element gruplarının her birin de 3 burç bulunmaktadır. Bu grubun içerisin de bulunan burçlara göre de temel kişilik özellikleri belirlenebilmektedir. Böylelikle insanlar daha iyi tanınabilmektedir.

Hava grubun da bulunmak da olunan burçlar, terazi, kova ve Oğlak olarak bilinmektedir. Ateş grubun da bulunmak da olan burçlar, yay, aslan ve koçtur. Su grubun da bulunmak da olunan burçlar, balık, yengeç ve akreptir. Toprak burçları ise, oğlak, yay ve boğa burcu olarak bilinmektedir. Ayrıca burçların bur sırası bulunmaktadır. Zodyak’a göre burç sırasının en başın da koç burcu, en sonun da ise balık burcu yer almaktadır. Burçlar genel olarak insanların karakterlerini ve davranış biçimlerini etkilemektedir. Bu durum da insanların evlilik hayatını etkileyebilmektedir. Yay burcuna sahip olan kişiler genel olarak çalışkan ve pratik olmaktadırlar. Yayların her zaman öncelikleri iş olmaktadır. Yay burcu kişiler tembel olan kişileri sevmemektedirler. Sevmedikleri için de soğuk davranmayı tercih etmektedirler.

Her zaman dinlemeden çalışmaktadırlar. Aynı zaman da Oğlak burcu yay burcu ile evlilik hayatı merak edilmektedir. Oğlak burcuna sahip olan kişiler ile, yay burcuna sahip olan kişiler genel olarak anlaşamamak da ve iyi bir ilişki sürdürememektedirler. Bunun nedeni ise yay burçlarını çok çalışkan ve iş hayatların da hırslı olurken, Oğlak burcuna sahip olan kişilerin iş hayatın da hırsı çok önemsememeleridir. Yay burcuna sahip olan kişiler çok çalışkan oldukları gibi, çok da sadıktırlar. Bu sadakati Oğlaki etkilemektedir.

Yay Burcu ile Oğlak Burcu Cinsel Uyumu

Yay burcuna sahip olan kişiler ile Oğlak burcuna sahip olan kişilerin anlaşması biraz zor bir durum olarak görülmektedirler. Bu durumları cinsel hayatlarına da yansımaktadır. Yay burcu ile Oğlak burcu cinsel uyumu çok da az olsa bulunmaktadır. Yay burcuna sahip olan kişiler hiçbir zaman cinsel ilişkiden kaçmamaktadır. Bu durum da Oğlak burcuna sahip olan kişinin fazla hoşuna gitmemektedir. Yine de ufak tefek sorunlara rağmen bu iki burç anlaşabilmektedir. Fakat yay burcuna sahi olan kişi ile, Oğlak burcuna sahip olan kişinin ilişkileri fazla uzun sürmemektedir.

Oğlak Kadını Yay Erkeğini Nasıl Etkiler?

Oğlak kadını ve yay erkeği anlaşması zor ikililerden biri olarak bilinmektedir. Bunun nedeni ise yay erkeğinin fazla çalışkan olurken, Oğlak kadının ise yay erkeğine göre tembel ve rahat olmasıdır. Bu durum yay erkeğinin dayanabileceği durumlardan biri değildir. Genel olarak yay erkeklerinin çalışkan olmaları Oğlak kadınlarının ilgisini çekebilmektedir. Peki Oğlak kadını yay erkeğini nasıl etkiler? Yay erkeği için temizlik çok önem taşımaktadır. Her erkeğin istediği gibi temiz bir ev ve bakımlı bir kadın arzu etmektedir. Ayrıca yay erkeği için samimilik ve içtenlik çok önem taşımaktadır. Yay burcu erkeğini samimi ve içten bir gülüş ile etkileyebilmek mümkündür. Bu yüzden Oğlak kadının yüzünde daima samimi bir gülümseme yer almalıdır.

Yorum gönder