×

Oğlak Burcu ile Başak Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu ile Başak Evlilik Hayatı

Oğlak burcu ile Başak burcu evlilik hayatı hakkında siz burç takipçilerine bilgi vermek isteriz. Zeki insanlara hayran olan Başak burçları, Oğlaknın zeka ve mantıklı davranışlarından hoşlanacaktır. Kısa bir sürede uyum yakalamayı başaran bu ikili, sağladıkları uyum ile dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarıyor. Çok fazla kıskanç olan Başak burcu, Oğlak burcunu bu huyu ile evlilikten soğutabilir. Güvensizlik duygusundan dolayı kıskançlık yaşayan Başak, Oğlak tarafından güven kazanırsa bu duygusunu biraz törpüleyebilir. Kıskançlık konusunda bazı zamanlar sorunlar yaşayan bu ikili, her şeye rağmen mutlu bir evlilik hayatı sürebilirler. Karakterleri birbirinden farklı olan bu ikili, tüm bu zıtlıklara rağmen birbirlerini çekerler. Tutkulu olan Başak burcu bazı zamanlar kıskançlığından dolayı ilişkiyi çıkmaz sokaklara götürse de, karşılıklı anlayış ile beraber sorunlar ortadan kalkabilir. Değişim ve gelişime özen gösteren bu ikili, evlilik hayatlarında sürekli gezmeyi, görmeyi ve öğrenmeyi ihmal etmezler. İyi bir anne baba da olabilecek olan bu ikili, karşılıklı sadakat ile evliliklerini ayakta tutabilirler.

Oğlak burcu ile Başak burcu evlilik hayatı

Oğlak Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği

Oğlak burcu kadını ile Başak burcu erkeği uyumundan söz edelim. Ruhsal zekanın ağır bastığı Başak burcu erkeği, Oğlak kadının mükemmeliyetçi yapısına aşık olacaktır. Her iki tarafta gerekli hassasiyet ve çabayı gösterirse dikkatleri üzerine çekebilecek bir evlilik yaşayabilmeleri söz konusudur. Gizemli ve karizmatik bir tavır sergileyen Başak erkeği, Oğlak kadının dikkatinden kaçmayacaktır. Sıra dışı halleri ve pratik zekası ile Başak erkeğinin dikkatini çekmeyi başaran Oğlak kadını, eşini kendine bağlamayı başaracaktır. Mükemmel bir evlilik hayatı sürmek tamamen bu ikilinin elinde. Farklılıklarını anlayış ile karşılamaları yeterli olacaktır!

Oğlak Burcu Kadını ile Başak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Oğlak burcu kadını ile Başak burcu erkeği evlilik uyumu dikkatleri üzerine çekmektedir. Evliliğe çok sıcak bakmayan bu ikili zar zor evlenir ve evliliklerinin kıymetini bilirler. Birbirlerine gerekli anlayış ve empatiyi gösterdikten sonra bu ikili mükemmel bir evlilik yaşarlar. Harika bir ebeveyn olacak olan bu ikili sıra dışı bir evlilik hayatı süreceklerdir. Sosyalliğe, araştırmaya ve toplumsal tüm olaylara ilgi duyan bu ikili, süreli bir araştırma ve öğrenme peşinde olacaklar. Birbiri ile zaman geçirmekten asla sıkılmayacak olan bu ikili ailecek gezmelere bayılırlar. Sosyal aktiviteler yapmaktan zevk alan bu ikili, birbirilerinin haklarına saygı duydukları sürece uzun soluklu bir evlilik yaşayacaklardır.

Başak Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği

Başak burcu kadını ile Oğlak burcu erkeği uyumu çok zorlu süreçlerde tıkanacak gibi olsa da istedikten sonra bu ikili mükemmel bir beraberlik yaşayabilirler. Çoğu zaman kıskançlık yüzünden problemler yaşayan bu ikilinin, birbirine karşı koyamayışı da gözler önündedir. Özgüveni yüksek olan Başak burçları, eşlerine karşı dürüst ve güvenilir davranırlar. İdealist ve ileri görüşlü yanları ile de partnerlerini tav edebilmeyi başarırlar. Evliliğe zor ikna olan Oğlak burcu erkeği, tutkulu Başak burcu kadınına daha fazla karşı koyamaz. Yaşadıkları aşk tartışmalar karşısında zedelenmeyecek kadar güçlü olur. Ani çıkışlara sahip olan Başak, düşüncesiz bir biçimde Oğlak erkeğini kırar. Ben bilirim havalarından kurtulamayan Oğlak erkeği, Başak kadınını sürekli olarak değiştirmeye çalışması da evliliklerini zedeleyebilir. Çoğu zaman kavga eden bu çift, birbirlerini çok severlerse aşamayacakları hiçbir şey yoktur.

Başak Burcu Kadını ile Oğlak Burcu Erkeği Evlilik Uyumu

Başak burcu kadını ile Oğlak burcu erkeği evlilik uyumu konusunda da biraz bilgi vermek isteriz. dikkatli ve özenli davranış sergiledikleri sürece bu ikili uzun soluklu bir evlilik yaşayabilirler. İstemediği hiçbir şeyi yapamayacak olan bu ikili, birbirlerine karşı anlayış göstermelidirler. Özgür ruhlara sahip olan bu ikili, evlilik hayatlarında gezmeye ve öğrenmeye bayılırlar. Sorunsuz bir biçimde evlilik hayatı sürmek isteyen bu ikili, sorumluluklarının çok bilincindedir. Çok iyi bir ebeveyn olacak olan bu ikili, tutkulu bir evlilik hayatı yaşarlar. Sadakate önem veren Başak kadını, Oğlak burcu erkeğine karşı her zaman sadakat gösterir. Aşkları ve evlilikleri uyumlu olacak olan bu çift, çocukları ve evlerine bağlı olacaklardır. Eşini tatmin eden Başak kadını, sakarlıkları ile dikkatleri üzerine çekse de eşi tarafından çok sevilir.

Yorum gönder